2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selam kızlar Bugün duvar kağıtlarına karar verdim 2 duvarı bunlardan yapıcam. Yarında odamız hazır olcak bakalım nası iş çıkacak ortaya bu ara bende de yorulma güncellemesivar tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum hastalıklı gibiyim hiç yerimden kalkasım yok Çınar çok hareketli geceleri çok tepiniyo sağdan sola dönerken bi yere baskı oluyor acayip canımı acıtıyor neresi onuda çözemiyorum Onun dışında karnım çok büyüyor her hafta x2 artıyor bizim avatar gelişmeye başladı herhalde

Eklentiler

• 223D4ACA-257E-48DC-9C76-51C367B44320.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 5B659EC6-A808-4119-B59D-7A4660F68F3C.webp
    65 KB · Görüntüleme: 70
Boyum 1.75, 60 kilo ile başladım. Ilk 3 ayda istahsizlik vs 1.5 kiloya yakin vermistim.

38,39 da aliyorlar bildigim sezaryende.

Aynen ben utuledim kaldırdım her şeyi.

Geldiiiim miniğimi gördümm nasıl büyümüş anne kuzusuu 1256 gr 40cm olmuş
Makat geliş hatta ayaklarını da çapraz yapmış bağdaş kurmuş tam makat geliş diyoruz buna dedi doktor zaten beklerken eşime demiştim bizim minik döndü yine diye. Alt tarafımda felaket bi baskı vardı bugün. Rahim ağzı uzunluğu 35mm. +8 kiloyla yola devamona da bişey demedi.her şey yolunda çok şükürr

Eklentiler

• 1F6BF3F4-8204-4FC8-BCB9-32C02824CF40.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 97
Allah nazarlardan saklasın güzel kuzuyu maşallah

Canım öncelikle asla tedirginlik vermek istemem ama doktorum karnında devamlı toparlanma gibi bi his olursa haberdar et gel dedi. Bence de doktoruna bilgi vermelisin mümkünse ve doktorun gerek duyarsa gidebilirsin bile kontrole. İnş bir sıkıntı yoktur tabiki ama tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum

Yıkama mevzusu geçmiş benim eksiklerim var yıkama deterjanını bile ne alıcağıma karar veremedim birde 0-3 aylıklarda eksik var hastane çıkışı falan daha yaptırmadım isimli yaptıracağım. Hepsi tamamlanınca yaparım artık bir dahaki ay bu zamanlarda ocagın ortasında halletmiş olurum inşAllah.. zaman gözümde o kadar büyüyor kii sanki 1 senedir hamileyim, doğumada 1 sene daha var gibi

Ya maşaAllah yüz hatları çok belirgin kime benziyor bu minnoş

Ben de yavaş yavaş bir işin ucundan tutsam iyi olur.
Aslında ışık hızıyla yapmak daha mantıklı.
Sizi bilmiyorum ama ben resmen tospik gibi oldum. Hic bir işe yaramiyorum. Hemen nefes nefese kalıyorum.
O kadar koli var açılacak yikanacak utulenecek.
Şubat ortası dikişler çıkacak benim.
Daha kızıma tuvalet eğitimi vermem lazım bir de emzik meselemiz var daha bırakması gereken.
Ayyy simdi fenalık geldi. Ne kadar çok işim varmış benim meğer.
Yeni çocuğun anı defteri de var ufff fenalık geldi bana.

Kizlar yıkama işini fazla geciktirmeyin. Bana da arkadaşım demisti. 7.ayda her şeyini hallet. Sonra birden agirlasacaksin, bir de uyku modu gelecek hiç yapamayacaksin dedi.

Kizlar yıkama işini fazla geciktirmeyin. Bana da arkadaşım demisti. 7.ayda her şeyini hallet. Sonra birden agirlasacaksin, bir de uyku modu gelecek hiç yapamayacaksin dedi.
Sanki uyku modumuz olsa uyumaya lüksümüz mü var
Icerde sürekli tekme atan bir yavrucak var elhamdülillah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…