2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yoo ama son 1 aydır heer hafta sonu misafir geldi bu hafta sonu yine var travma geçiricem
Ayyy. Alma misafir falan. 7 aylık hamile kadına ne misafiri geliyor yahu? Vallahi en sinir olduğum şey, bir de yeni varyant varken...

otobüs metro kullandığım için herkes beni daha riskli görüyo kendileri tertemizmiş alınlarında yazıyor hdkels
Vallahi deli oldum ha. Ben arkadaşının bebegini görmeye gidemiyorum, evde olmama rağmen.

Fiyatı uygunmuş ama kimyasal çok değil midir içinde ya ? Bakmadım gerçi içeriğine görümcem boron marka önermişti ama ona da güvenemiyorum nedense
Ben aldım bir sıkıntı yaşamadım ya. Ya her şeyi incelersek yasayamayiz. Ben borlu detarrjanlara güvenmiyorum. Leke çıkarmıyor bile.

Aynen canım Allahtan küçük bi araba var ayağımızı yerden kesen yoksa çocukların okulu sporu alışveriş derken bi kenara atılıp gideriz
Ben daha ehliyetimi almadim . Bebek dogmadan almak istiyorum. Evraklarimi tamamladim, testi geceyim sürüş sinavini dogumdan sonrada hallederim

Benim turkiyede vardi da , buraya geldigimde de hamileydim . Bir turlu firsatim olmadi 4 senedir ya hamileyim ya bebekli
6 ay sonra geçersiz oluyor sanırım, bizim ehliyetler Almanya'da?

Aksam yürüyüşe bari gitme yemek ye topla halin kalıyor mu ne yürüyüşü
Yoo ama son 1 aydır heer hafta sonu misafir geldi bu hafta sonu yine var travma geçiricem
Misafir korona var hala yenisi vs ne olursa olsun iş çıkıyor misafir olmaz bu zamanda hamilesin gelenlere sen gel diyorsan baska mesele.. eşin ne diyor oda önemli
Benim var 13 senedir de cüzdanda yatıyor
Benim 15 seneyi geçmiştir cüzdanda arabam olmadı ki hiç evlendim eşimin de yok alma şansım da yok ne yapalım

Ay yok anacım ben çağırmıyorum lak diye geliyoruz diyo geliyolar eşim de şok oluyo

Bak yürüyüşle bozdum kafayı bugün de böyle oldu doktor normalci olunca hazırlıksız yakalanmayayım diye psikolojimi bozdum

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-15-22-23-57-305_com.whatsapp.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 71
kızz Melasel deerma kankisi olduk f600 buhar makinesiii aldım 485e kazıklana kazıklana kaça aldığını bildiğimden daha iç acılı oldu ama eşim böyle bekledikçe 700e çıkacak al gitsin dedi kaldsja

Fiyatı uygunmuş ama kimyasal çok değil midir içinde ya ? Bakmadım gerçi içeriğine görümcem boron marka önermişti ama ona da güvenemiyorum nedense
Mühendisoğlu incelemiş sanırım en temiz içeriklisi green clean ama o da çok pahalı, boron markayıda incelemiş oda iyiymiş. Unı bayb içeriğinide çok anlamadım bende daha karar veremedim de hangi marka alsam diye

Ya fiyatı iyi geldi bana ama daha doğal diye granül sabun alayım diyordum çok kararsız kaldım, granüllerde 1kg 40 tl pahalıya mı gelir hiç hesap edemedim bilgisi olan var mı
Granüllere çift durulama yapmak gerekiyormuş, 1 kilo ne kadar gider hiç bilmiyorum ama bence sıvılar daha pahalı granüller daha uygun. Ben sıvıyla başlar granülle devam ederim diye düşünüyorum

En mantıklısı sana o zaman al dedim

Ya fiyatı iyi geldi bana ama daha doğal diye granül sabun alayım diyordum çok kararsız kaldım, granüllerde 1kg 40 tl pahalıya mı gelir hiç hesap edemedim bilgisi olan var mı
Valla ben granül sabun da aldım ama beğenmedim ya, makine almıyor yapıştı kıyafetlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…