32 + bişeye kadar malesef ne yıkayıp ne ütüleyebilirim ya çok geç kalıp yapamıcam diye ağlıcam şimdi 6 dan beri ayaktayım bu saat oldu duş aldım bornozla kıvrıldım kalkamıyorum saç kurutmaya. İşten gel yemek yap topla yürüyüşe git gel duş al anam ağlıyo ev işinin e siyle alakam yok evi üç harfli şeyler götürüyo baş harfi b.. kendi çamaşırlarımızı ayda bir yıkıyorum resmen çocuğunkiler kaldı djskslle
Misafir korona var hala yenisi vs ne olursa olsun iş çıkıyor misafir olmaz bu zamanda hamilesin gelenlere sen gel diyorsan baska mesele.. eşin ne diyor oda önemli
Aksam yürüyüşe bari gitme yemek ye topla halin kalıyor mu ne yürüyüşü
Misafir korona var hala yenisi vs ne olursa olsun iş çıkıyor misafir olmaz bu zamanda hamilesin gelenlere sen gel diyorsan baska mesele.. eşin ne diyor oda önemli
Benim 15 seneyi geçmiştir cüzdanda arabam olmadı ki hiç evlendim eşimin de yok alma şansım da yok ne yapalım
kızz Melasel
deerma kankisi olduk f600 buhar makinesiii aldım 485e kazıklana kazıklana kaça aldığını bildiğimden daha iç acılı oldu ama eşim böyle bekledikçe 700e çıkacak al gitsin dedi kaldsja
Ya fiyatı iyi geldi bana ama daha doğal diye granül sabun alayım diyordum çok kararsız kaldım, granüllerde 1kg 40 tl pahalıya mı gelir hiç hesap edemedim bilgisi olan var mı
Mühendisoğlu incelemiş sanırım en temiz içeriklisi green clean ama o da çok pahalı, boron markayıda incelemiş oda iyiymiş. Unı bayb içeriğinide çok anlamadım bende daha karar veremedim de hangi marka alsam diye
Ya fiyatı iyi geldi bana ama daha doğal diye granül sabun alayım diyordum çok kararsız kaldım, granüllerde 1kg 40 tl pahalıya mı gelir hiç hesap edemedim bilgisi olan var mı
Granüllere çift durulama yapmak gerekiyormuş, 1 kilo ne kadar gider hiç bilmiyorum ama bence sıvılar daha pahalı granüller daha uygun. Ben sıvıyla başlar granülle devam ederim diye düşünüyorum
kızz Melasel
deerma kankisi olduk f600 buhar makinesiii aldım 485e kazıklana kazıklana kaça aldığını bildiğimden daha iç acılı oldu ama eşim böyle bekledikçe 700e çıkacak al gitsin dedi kaldsja