2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay kiyamam ya ben sadece ortancayi krese goturuyorum , buyuk kizim kendisi gidiyor okula . Yurume gidiyrm , hizli gelip buyuk kizimi okula gonderiyorum . Dogumdan sonra daha zor olacak Allah yardimcimiz olsun
Aynen canım Allahtan küçük bi araba var ayağımızı yerden kesen yoksa çocukların okulu sporu alışveriş derken bi kenara atılıp gideriz

Kizlar yıkama işini fazla geciktirmeyin. Bana da arkadaşım demisti. 7.ayda her şeyini hallet. Sonra birden agirlasacaksin, bir de uyku modu gelecek hiç yapamayacaksin dedi.
Banada öyle geliyor canım bu aralar başladı bile bende tatlı kestirmeler koltuklarda ilk başta iyi geçti uyku falan sorun değildi ama son iki haftadır sanki bi vitamin eksik gibi

Kızlar idrar gelme durumu sizlerde nasıl giriyorum ama çok sık iki gündür normaldi bugün yine giriyorum beş dakika sonra yine ordayım

Canlarım 26.haftada bebislerin kilosu kaç çıktı sizin
Benim 25 haftada geçen cumartesi 800 kusurdu
Normal. Artık iyice baskı yapıyor :)
Gerçekten öyle mi bende düşünüyorum bir anormallik mi bu diye
25+5 galiba çatlıcam o kadar gergin ki karnım 9. Ayı düşünemiyorum
Çok güzel gobusun ha gayret dayanamamız lazım seninle zamanlarimiz yakınmış

Benim 25 haftada geçen cumartesi 800 kusurdu

Gerçekten öyle mi bende düşünüyorum bir anormallik mi bu diye

Çok güzel gobusun ha gayret dayanamamış lazım
Valla sabır diyorum ama şimdiden zorlukları başlıyor az önce wcye yetişcem diye altıma kaçırdım

Canlarım 26.haftada bebislerin kilosu kaç çıktı sizin
25+1 714 Gr dı canım boyu 31 cm
Benim minik fındığım 25+4 te 775 gr çıkmıştı. Ama benimki zayıf bence
25+1 714 Gr zayıf mı ki acaba bizimkiler kız sen deyince takıldım boyu kaçtı senin miniğinn
Duvar kağıdı eşim çok zor yapamam deyince bütün hevesimi kırdı sticker yapıştırmaya karar verdim ama henüz modele karar veremedim. Benim minik kızım da aynı canımı acıtıyo sürekli sağlı sollu vuruyor kafası aşağıdayken yukarı pek vurmuyordu ama şimdi kafası yukarı çıkınca ayaklarıyla çok tepiniyo karın büyümesi bende de var
Oy maşallah
Üff aynı ben deterjandan ziyade odamız yok daha sip bile veremedik lekelenmem olunca, geçen hafta çıkacağımız şey haftaya ctesiye kaldı 1 ay da anca getiriyorlar Ocak sonunu bulur sonra ancak yıkayıp ütü yapabilirim
Kızlar idrar gelme durumu sizlerde nasıl giriyorum ama çok sık iki gündür normaldi bugün yine giriyorum beş dakika sonra yine ordayım
Çok su içemediğim halde sürekli geliyor canım idrarı çok kafana takma bebiş baskılıyordur falan geliyordur normal hamilelikte sık idrara çıkmak hem normal hem enfeksiyon açısından daha iyi
25+5 galiba çatlıcam o kadar gergin ki karnım 9. Ayı düşünemiyorum
25+6 aynı benim karnım

Valla sabır diyorum ama şimdiden zorlukları başlıyor az önce wcye yetişcem diye altıma kaçırdım
Aynı ben inşallah güzel günler göreceğiz
Kız bende yapasim geliyor dakika başı wc hissi ayakta çok kalınca birşey olur diye duruyorum daha kıyafetler yıkanacak

Beni kilo hiç korkutmuyor.. çatlaklarım korkutuyo hergün baldırlarıma bakıyorum fjjhdjf bugün ne yapıyo minnoşlarım yeni arkadaş edinmişler mi diye

Duvar kağıdını zaten bilen birinin yapması lazım yoksa mındar olur ustalar uygun fiyata yapıyor benim aldıklarımı da usta gelip yapacak. Elimde kağıt kalcak sanırım pencere duvarını da kaplatırım kalanla karşılıklı iki duvar daha ufak kalıyor.

Beni kilo hiç korkutmuyor.. çatlaklarım korkutuyo hergün baldırlarıma bakıyorum fjjhdjf bugün ne yapıyo minnoşlarım yeni arkadaş edinmişler mi diye

Kız benim derdim de onlar zaten çatlıyorum her bir yandan. Ama bak şunu farkettim sudokrem ve bio oil kombinesi iyi geliyor.

Kız benim derdim de onlar zaten çatlıyorum her bir yandan. Ama bak şunu farkettim sudokrem ve bio oil kombinesi iyi geliyor.
Bio oil kullanıyorum bende, ben ne bileyim cahildim dünyanın rengine kandım sanıyorum ki göbeğim çatlıcak yok ayol göbeğim hariç heryerim çatlamış bende saf gibi göbeğime sürüyordum gerçeklerle yüzleşene kadar

Ben de perdeleri yıkadım bugün. Eşimden veto yedim ama sakın asma ben asicam diye arkadaş asiyor da kırk kere de söyleniyor. Kışın ne perde yıkaması diye

32 + bişeye kadar malesef ne yıkayıp ne ütüleyebilirim ya çok geç kalıp yapamıcam diye ağlıcam şimdi 6 dan beri ayaktayım bu saat oldu duş aldım bornozla kıvrıldım kalkamıyorum saç kurutmaya. İşten gel yemek yap topla yürüyüşe git gel duş al anam ağlıyo ev işinin e siyle alakam yok evi üç harfli şeyler götürüyo baş harfi b.. kendi çamaşırlarımızı ayda bir yıkıyorum resmen çocuğunkiler kaldı djskslle

Haftasonu çalışıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…