- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Aynen canım Allahtan küçük bi araba var ayağımızı yerden kesen yoksa çocukların okulu sporu alışveriş derken bi kenara atılıp giderizAy kiyamam yaben sadece ortancayi krese goturuyorum , buyuk kizim kendisi gidiyor okula . Yurume gidiyrm , hizli gelip buyuk kizimi okula gonderiyorum . Dogumdan sonra daha zor olacak Allah yardimcimiz olsun
Banada öyle geliyor canım bu aralar başladı bile bende tatlı kestirmeler koltuklardaKizlar yıkama işini fazla geciktirmeyin. Bana da arkadaşım demisti. 7.ayda her şeyini hallet. Sonra birden agirlasacaksin, bir de uyku modu gelecek hiç yapamayacaksin dedi.
Normal. Artık iyice baskı yapıyor :)Kızlar idrar gelme durumu sizlerde nasıl giriyorum ama çok sık iki gündür normaldi bugün yine giriyorum beş dakika sonra yine ordayım
Benim 25 haftada geçen cumartesi 800 kusurduCanlarım 26.haftada bebislerin kilosu kaç çıktı sizin
Gerçekten öyle mi bende düşünüyorum bir anormallik mi bu diyeNormal. Artık iyice baskı yapıyor :)
Çok güzel gobusun ha gayret dayanamamız lazım25+5galiba çatlıcam o kadar gergin ki karnım 9. Ayı düşünemiyorum
Valla sabır diyorum ama şimdiden zorlukları başlıyorBenim 25 haftada geçen cumartesi 800 kusurdu
Gerçekten öyle mi bende düşünüyorum bir anormallik mi bu diye
Çok güzel gobusun ha gayret dayanamamış lazım
25+1 714 Gr dı canım boyu 31 cmCanlarım 26.haftada bebislerin kilosu kaç çıktı sizin
25+1 714 Gr zayıf mı ki acaba bizimkiler kız sen deyince takıldımBenim minik fındığım 25+4 te 775 gr çıkmıştı. Ama benimki zayıf bence
Duvar kağıdı eşim çok zor yapamam deyince bütün hevesimi kırdı sticker yapıştırmaya karar verdim ama henüz modele karar veremedim. Benim minik kızım da aynı canımı acıtıyo sürekli sağlı sollu vuruyor kafası aşağıdayken yukarı pek vurmuyordu ama şimdi kafası yukarı çıkınca ayaklarıyla çok tepiniyoSelam kızlarBugün duvar kağıtlarına karar verdim 2 duvarı bunlardan yapıcam. Yarında odamız hazır olcak bakalım nası iş çıkacak ortaya bu ara bende de yorulma güncellemesivar tansiyonum mu düşüyor bilmiyorum hastalıklı gibiyim hiç yerimden kalkasım yok Çınar çok hareketli geceleri çok tepiniyo sağdan sola dönerken bi yere baskı oluyor acayip canımı acıtıyor neresi onuda çözemiyorum Onun dışında karnım çok büyüyor her hafta x2 artıyor bizim avatar gelişmeye başladı herhalde
Oy maşallahGeldiiiimminiğimi gördümm nasıl büyümüş anne kuzusuu 1256 gr 40cm olmuş
Makat geliş hatta ayaklarını da çapraz yapmış bağdaş kurmuş tam makat geliş diyoruz buna dedi doktorzaten beklerken eşime demiştim bizim minik döndü yine diye. Alt tarafımda felaket bi baskı vardı bugün. Rahim ağzı uzunluğu 35mm. +8 kiloyla yola devam ona da bişey demedi.her şey yolunda çok şükürr
Üff aynı benYıkama mevzusu geçmiş benim eksiklerim var yıkama deterjanını bile ne alıcağıma karar veremedimbirde 0-3 aylıklarda eksik var hastane çıkışı falan daha yaptırmadım isimli yaptıracağım. Hepsi tamamlanınca yaparım artık bir dahaki ay bu zamanlarda ocagın ortasında halletmiş olurum inşAllah.. zaman gözümde o kadar büyüyor kii sanki 1 senedir hamileyim, doğumada 1 sene daha var gibi
Çok su içemediğim halde sürekli geliyor canım idrarı çok kafana takma bebiş baskılıyordur falan geliyordur normal hamilelikte sık idrara çıkmak hem normal hem enfeksiyon açısından daha iyiKızlar idrar gelme durumu sizlerde nasıl giriyorum ama çok sık iki gündür normaldi bugün yine giriyorum beş dakika sonra yine ordayım
25+6 aynı benim karnım25+5galiba çatlıcam o kadar gergin ki karnım 9. Ayı düşünemiyorum
Aynı ben inşallah güzel günler göreceğizValla sabır diyorum ama şimdiden zorlukları başlıyoraz önce wcye yetişcem diye altıma kaçırdım
Kız bende yapasim geliyor dakika başı wc hissi ayakta çok kalınca birşey olur diye duruyorum daha kıyafetler yıkanacakBen oturamıyorum evde yatüm kıyafetleri yıkadım ütüledim bitti. Şimdi yapacak bir şey bulamıyorum elimde bez toz alıyorum tüm gün çekmeceleri boşalt yeniden diz vs ödüm kopuyor yatarsam kilo alırım daha da diye
Beni kilo hiç korkutmuyor.. çatlaklarım korkutuyoBen oturamıyorum evde yatüm kıyafetleri yıkadım ütüledim bitti. Şimdi yapacak bir şey bulamıyorum elimde bez toz alıyorum tüm gün çekmeceleri boşalt yeniden diz vs ödüm kopuyor yatarsam kilo alırım daha da diye
Duvar kağıdını zaten bilen birinin yapması lazım yoksa mındar olur25+1 714 Gr dı canım boyu 31 cm
25+1 714 Gr zayıf mı ki acaba bizimkiler kız sen deyince takıldımboyu kaçtı senin miniğinn
Duvar kağıdı eşim çok zor yapamam deyince bütün hevesimi kırdı sticker yapıştırmaya karar verdim ama henüz modele karar veremedim. Benim minik kızım da aynı canımı acıtıyo sürekli sağlı sollu vuruyor kafası aşağıdayken yukarı pek vurmuyordu ama şimdi kafası yukarı çıkınca ayaklarıyla çok tepiniyokarın büyümesi bende de var
Oy maşallah
Üff aynı bendeterjandan ziyade odamız yok daha sip bile veremedik lekelenmem olunca, geçen hafta çıkacağımız şey haftaya ctesiye kaldı 1 ay da anca getiriyorlar Ocak sonunu bulur sonra ancak yıkayıp ütü yapabilirim
Çok su içemediğim halde sürekli geliyor canım idrarı çok kafana takma bebiş baskılıyordur falan geliyordur normal hamilelikte sık idrara çıkmak hem normal hem enfeksiyon açısından daha iyi
25+6 aynı benim karnım
Beni kilo hiç korkutmuyor.. çatlaklarım korkutuyohergün baldırlarıma bakıyorum fjjhdjf bugün ne yapıyo minnoşlarım yeni arkadaş edinmişler mi diye
Bio oil kullanıyorum bende, ben ne bileyim cahildim dünyanın rengine kandımKız benim derdim de onlar zatençatlıyorum her bir yandan. Ama bak şunu farkettim sudokrem ve bio oil kombinesi iyi geliyor.
Ben de perdeleri yıkadım bugün. Eşimden veto yedim ama sakın asma ben asicam diyeBen oturamıyorum evde yatüm kıyafetleri yıkadım ütüledim bitti. Şimdi yapacak bir şey bulamıyorum elimde bez toz alıyorum tüm gün çekmeceleri boşalt yeniden diz vs ödüm kopuyor yatarsam kilo alırım daha da diye
Haftasonu çalışıyor musun?32 + bişeye kadar malesef ne yıkayıp ne ütüleyebilirim ya çok geç kalıp yapamıcam diye ağlıcam şimdi6 dan beri ayaktayım bu saat oldu duş alcam bornozla kıvrıldım kalkamıyorum saç kurutmaya. İşten gel yemek yap topla yürüyüşe git gel duş al anam ağlıyo ev işinin e siyle alakam yok evi üç harfli şeyler götürüyo baş harfi b.. kendi çamaşırlarımızı ayda bir yıkıyorum resmen çocuğunkiler kaldı djskslle
Yoo ama son 1 aydır heer hafta sonu misafir geldi bu hafta sonu yine var travma geçiricemHaftasonu çalışıyor musun?
Ben girene kadar nasıl yuklendiyse kızlar yayindan kaldırmışlarHepsiburada da deterjan indirime girmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?