Tontirikler diamond mama diye göğüs pompası duyan eden var mı ya araştırırken gördüm de alsam mı diyorum fikri olan kullanan varsa açığıııım fikirlereee manuel almıştım 1 tane ama elektronik neden olmasın
Kızlar ayaktayken aniden alttan bir batma oldu geçti sonra 5 dakikada bir idrar ne oluyor anlamıyorum kendi derdinle uğraşırken işte birde insanların circir ötmesi insanı geriyo
Tontirikler diamond mama diye göğüs pompası duyan eden var mı ya araştırırken gördüm de alsam mı diyorum fikri olan kullanan varsa açığıııım fikirlereee manuel almıştım 1 tane ama elektronik neden olmasın
Kaybınız için çok üzüldüm. inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz.
Teşekkürler bilgi için. şubata herşeye daha fazla zam gelir muhtemelen. bu indirimi kaçırmamak lazım. Ben zaten pamuk ve bazı emzirme ürünlerini alacağım.
Valla bu ay çıktı mı indirim olsa bile birşeye benzemez ama inşallah uygun olur dah mochi pompa alicam pamuk sadece bir paket var onu alırım..
Owli korseyi aldım iyi ki m l almışım yoksa dar olurmuş.. doğuma kadar 60 61 62 ancak olurum diyorum şuan 58.3 falan ama m l ideal miş
Zahrada aynı ben korse aldım owli reflü yatağı almam diyordum onuda aldım kafa oyuntulu görünce dayanamadım şimdi göğüs pompası yok onu alırım depend yok ay bitmiyor canim
Hahaha benim de aynı ama yemek yemeyi çoook seviyorum sonra patlayacak gibi oluyorum bir yandan da bebiş vuruyo ama ertesi gün yine yiyorum Eveeet şafak arkadaşıyız
dün eşim tutturmuş bebik 22.02.2022 22:22 de doğsun mu doktoru fotocuyu ayarlarız ahahahha ya dedim sen manyak mısın hayır aklıma da girmiyor değil de çocuk o kadar erken gelir mi meçhul
dün eşim tutturmuş bebik 22.02.2022 22:22 de doğsun mu doktoru fotocuyu ayarlarız ahahahha ya dedim sen manyak mısın hayır aklıma da girmiyor değil de çocuk o kadar erken gelir mi meçhul
aslında benim son regle göre doğum 6 marttıı geç yumurtladım 1 hafta güncelledik 13 mart oldu
sanmıyorum da çocuk kendini ileri atarsa tekrar başa çekersek bi de sezaryen patlatırsak ajsdakd ölme eşeğim ölme
ayy 25i gittiğimde doktora dicem izne 1 hafta erken çıkayım tekrar son regli 30mayısa çeksek nolur ki diye bakalım ne diyecek bu konuyu da bi çıtlatırım siz ne kadar erken alıyosunuz sezoları diye
aslında benim son regle göre doğum 6 marttıı geç yumurtladım 1 hafta güncelledik 13 mart oldu
sanmıyorum da çocuk kendini ileri atarsa tekrar başa çekersek bi de sezaryen patlatırsak ajsdakd ölme eşeğim ölme
ayy 25i gittiğimde doktora dicem izne 1 hafta erken çıkayım tekrar son regli 30mayısa çeksek nolur ki diye bakalım ne diyecek bu konuyu da bi çıtlatırım siz ne kadar erken alıyosunuz sezoları diye
İnan çocuklar bazen anne hala gece yatalım devam diyorlar biz evden çıkarken karanlık oluyor havasıbide farklı çıkış saatleri gel git yapıyorum ömrüm yollarda geçiyor
Ay kiyamam ya ben sadece ortancayi krese goturuyorum , buyuk kizim kendisi gidiyor okula . Yurume gidiyrm , hizli gelip buyuk kizimi okula gonderiyorum . Dogumdan sonra daha zor olacak Allah yardimcimiz olsun
Hahahah Ben doktorumla gorustum tarihi konustuk ama saati dusunmemistim iyi oldu bu bir dahaki gittigimizde sorayim 22.22 de alabilirmisiniz bebegi tam diye ,
Randevumu 21ine aldım 28+2 oluyo. Sonra da diyorum artik aklimdaki iki hastaneyle de bi gidip görüşeyim, hastane çantası hazirlayayim. Yarin da annemle artik bebek kiyafetlerini yikayalim utulenip kaldirilsinlar diyoruz erken mi sizce nstye girmeye başlayanlar olmuss degisiyo sanirim doktora gore hangi haftada başlayacağı cok heyecanli artik son döneme girmis gibi hissettiriyodur