2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O kadar zor değil ya. Biz burda hep kendimiz yapıyoruz. Boya badanayi da kendimiz yapıyoruz.
Deneyerek fayans bile döseyen var.
Saat ücreti cok fazla burda cok masrafli oluyor yoksa.

Ben o adama güvenmiyorum. İyi olanı da kotuluyor. Çıkarı var kesin

Bende cumartesi günü o kadar yürüdüm dün 5 6 bin adım falan oldu ama wc işi beni kötü yapıyor artık yuruyemem inan ki demek ki senin gelmiyor yürümek iyi yoksa

Bende bir süre baktım gözüm kör oldu resmen o zararlı bu söyle bu böyle eskiden atıyorum xx marka kullandı bütün nesil ne oldu sonuçta bebek şampuanı örneğin karışık aldım baby me dalin jouns baby üni baby ne istersem onu aldım nerde hangisi uygun aldım sağlıkla gelsinler de

Ben evde kendime de toz sevmiyorum dediğin gibi oluyor sıvı deterjan devam baby içinde uni baby güzel
Ben perwoll ve Ariel kullanıyorum. Yumuşatıcı da supreme kullanıyorum yıllardır

O kadar zor değil ya. Biz burda hep kendimiz yapıyoruz. Boya badanayi da kendimiz yapıyoruz.
Burda ustalar 200 tlye geliyor ya orayı bilemiyorum tabi. Duvar kağıdını şansa bırakmak istemedim biz zaten beceremeyiz de bari kötü olmasın dedim

ayy dün iyi ki doğmuşsunnn fındıkk iyi ki tanımışız seniii keşke tabloya anne doğum günlerini de yazsaydım he böyle kaçıyor
Sagol tatlımmm
Canım bu yürüyüş gazını nereden buluyosun. Biraz bana da ver. Bir de ben yürüyorum yürüyorum dünyaları bakıyorum 3,000-4,000, ayy o 10,000 gelmiyor. Düz alanda mı yürüyosun?
Dr. Normal dogum için mi önerdi? Belki o gaza getirir beni
Ben de karar veremedim. Bir de Frosch bakıcam.
Daha deterjana karar veremiyorum, fiyatlar fırlıyor. Listede daha neler var neler. Sadece 5 tane kısa kollu zıbın aldım. O da paket 5liydi kıyafete girişim çok sakin oldu. Z zahrada benim durumumda olsan uyuyamazdın herhalde.Kendini pazarlara vururdun. Yetmezse sana fazla gelenleri alırız artık

Ay olabilir anneem
kız sende abartma her şampuan her bebeğe yaramıyor konak yapıyor mesela ya da cilt kuruluğuna sebep oluyor, benim yiğenimde cilt kuruluğu varmış doktor uzun süre anlayamadı tek bir marka özel şampuan kullanıyor 11 yaşına geldi hala onu kullanır yoksa kaşıntı başlıyor, birde içerik olarak dikkat etmek uzun vadeli zarardan kaçınmak için iyi yani bunun ilerki yaşlarıda var bebekken kimyasal ürünlerden ne kadar uzak o kadar iyi. İlla kullanır kullanmaz yan etki yapıcak diye bir kaide yok. Ama artık doğal diye birşeyde kalmadı gerçi. Ben böyle düşünüyorum teşekkürler

yokk yokuş bizim buralar hepp 4 bini işten eve gelene kadar oluyoo 6 7 de akşamlarııı
hamiş arkadaşım var o yürüyor yürüdükçe bende gaza geliyorum normal düşünüyor baya iyi falan dedii ödeme mödeme iyi geliyor dedii doktor da sezoya şartlanma bakcazz pazarlık yok dedii yürüyüş yap hiçbir şey yapamıyorsan dedii
yağmur çamur demeden şimdi kuduruyorum ama ne kadar dayanırım bilmem ahahha

Ben de günde 6 7 bin adım atıyorum. Zaten evde 50 kere tuvalete gidince 2bin adım oluyor 30-45 dknda yürüyünce 6bin adımı buluyor.

Sudokrem 250lik aldım ben geçen trendyoldan 68lirsya

Buradaki yapilanlari turkiyedekiler zor anlar ben ilk geldigimde cok garip gelmisti . Turkiyede perdemi bile diktirdigimiz yer gelip takmisti . Burada kadinlar duvar örüp sıva yapiyor

Buradaki yapilanlari turkiyedekiler zor anlar ben ilk geldigimde cok garip gelmisti . Turkiyede perdemi bile diktirdigimiz yer gelip takmisti . Burada kadinlar duvar örüp sıva yapiyor
Hahaha dimi. Burda herkes genelde kendi işini kendi yapiyor yada yapmaya çalışıyor.
Mecburiyette oluyor tabi. Malum saat ücreti cok yüksek oluyor.
Eve temizlige gelenler bile saat ücreti 15 Euro aliyor.

Hahaha dimi. Burda herkes genelde kendi işini kendi yapiyor yada yapmaya çalışıyor.
Mecburiyette oluyor tabi. Malum saat ücreti cok yüksek oluyor.
Eve temizlige gelenler bile saat ücreti 15 Euro aliyor.
Ay biz de kendimiz yapiyoruz her şeyi. Benim peder dekorasyoncuydu. Her haltı öğretti bize. Eşim de çok güzel boya badana yapar.
Hatta 3 sene önce annemlerin evinin kalebodurlari kırılmıştı mecburi. Kardeşime kaç ay yalvardı kadın yap diye. Yapmadı eşek sipası lan dedim senin yapacağın işin, gittim çimento derz falan aldım ben yaptım

Green clean alacaktım ama indirimi kaçırdım geçen ay stok bitti şimdi aşırı pahalı valla ne yalan söyleyeyim o kadar para veremem, boronu düşündüm ama içime sinmeyen şeyler var kimi yorumlar da renkleri karıştırdı çekti vs gibi şeyler yazmış ben kendi çamaşırlarımı 30° yıkıyorum 40 da yıkayınca çekme yapıyor makineden kaynaklı muhtemelen (programların hepsini denedim ama aynı) boron 40° çözülüyormuş ben 40 yıkarsam aldığım eşyalar çeker diye korkuyorum sıvı deterjanı var ama ne biliyim güvenemiyorum ya. Uni baby alıcam sanırım bu gidişle sles sls paraben etil alkol vs içermiyor

Ben şahsen memnunum dediğim gibi, ha bebekte tahriş yaparsa o zaman başka bir şeye geçeriz. Dalin vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…