O kadar zor değil ya. Biz burda hep kendimiz yapıyoruz. Boya badanayi da kendimiz yapıyoruz.Duvar kağıdını zaten bilen birinin yapması lazım yoksa mındar olurustalar uygun fiyata yapıyor benim aldıklarımı da usta gelip yapacak. Elimde kağıt kalcak sanırım pencere duvarını da kaplatırım kalanla karşılıklı iki duvar daha ufak kalıyor.
Ben o adama güvenmiyorum. İyi olanı da kotuluyor. Çıkarı var kesinMühendisoğlu incelemiş sanırım en temiz içeriklisi green clean ama o da çok pahalı, boron markayıda incelemiş oda iyiymiş. Unı bayb içeriğinide çok anlamadımbende daha karar veremedim de hangi marka alsam diye
Bende cumartesi günü o kadar yürüdüm dün 5 6 bin adım falan oldu ama wc işi beni kötü yapıyor artık yuruyemem inan ki demek ki senin gelmiyor yürümek iyi yoksaAy yok anacım ben çağırmıyorum lak diye geliyoruz diyo geliyolar eşim de şok oluyo
Bak yürüyüşle bozdum kafayı bugün de böyle oldu doktor normalci olunca hazırlıksız yakalanmayayım diye psikolojimi bozdum
Bende bir süre baktım gözüm kör oldu resmen o zararlı bu söyle bu böyle eskiden atıyorum xx marka kullandı bütün nesil ne oldu sonuçta bebek şampuanı örneğin karışık aldım baby me dalin jouns baby üni baby ne istersem onu aldım nerde hangisi uygun aldım sağlıkla gelsinler deBen o adama güvenmiyorum. İyi olanı da kotuluyor. Çıkarı var kesin
Ben evde kendime de toz sevmiyorum dediğin gibi oluyor sıvı deterjan devam baby içinde uni baby güzelValla ben granül sabun da aldım ama beğenmedim ya, makine almıyor yapıştı kıyafetlere.
Ben perwoll ve Ariel kullanıyorum. Yumuşatıcı da supreme kullanıyorum yıllardırBen evde kendime de toz sevmiyorum dediğin gibi oluyor sıvı deterjan devam baby içinde uni baby güzel
geliyoo kaçıra kaçıra yürüyorum napıyım ahahahahha rezaletttBende cumartesi günü o kadar yürüdüm dün 5 6 bin adım falan oldu ama wc işi beni kötü yapıyor artık yuruyemem inan ki demek ki senin gelmiyor yürümek iyi yoksa
Burda ustalar 200 tlye geliyor ya orayı bilemiyorum tabi. Duvar kağıdını şansa bırakmak istemedim biz zaten beceremeyiz de bari kötü olmasın dedimO kadar zor değil ya. Biz burda hep kendimiz yapıyoruz. Boya badanayi da kendimiz yapıyoruz.
Deneyerek fayans bile döseyen var.
Saat ücreti cok fazla burda cok masrafli oluyor yoksa.
Sagol tatlımmmayy dün iyi ki doğmuşsunnn fındıkk iyi ki tanımışız seniii keşke tabloya anne doğum günlerini de yazsaydım he böyle kaçıyor
Canım bu yürüyüş gazını nereden buluyosun. Biraz bana da ver. Bir de ben yürüyorum yürüyorum dünyaları bakıyorum 3,000-4,000, ayy o 10,000 gelmiyor.Ay yok anacım ben çağırmıyorum lak diye geliyoruz diyo geliyolar eşim de şok oluyo
Bak yürüyüşle bozdum kafayı bugün de böyle oldu doktor normalci olunca hazırlıksız yakalanmayayım diye psikolojimi bozdum
Ben de karar veremedim. Bir de Frosch bakıcam.Mühendisoğlu incelemiş sanırım en temiz içeriklisi green clean ama o da çok pahalı, boron markayıda incelemiş oda iyiymiş. Unı bayb içeriğinide çok anlamadımbende daha karar veremedim de hangi marka alsam diye
Ay olabilir anneemBen o adama güvenmiyorum. İyi olanı da kotuluyor. Çıkarı var kesin
kız sende abartmaBende bir süre baktım gözüm kör oldu resmen o zararlı bu söyle bu böyle eskiden atıyorum xx marka kullandı bütün nesil ne oldu sonuçta bebek şampuanı örneğin karışık aldım baby me dalin jouns baby üni baby ne istersem onu aldım nerde hangisi uygun aldım sağlıkla gelsinler de
yokk yokuş bizim buralar hepp 4 bini işten eve gelene kadar oluyoo 6 7 de akşamlarıııSagol tatlımmm
Canım bu yürüyüş gazını nereden buluyosun. Biraz bana da ver. Bir de ben yürüyorum yürüyorum dünyaları bakıyorum 3,000-4,000, ayy o 10,000 gelmiyor.Düz alanda mı yürüyosun?
Dr. Normal dogum için mi önerdi? Belki o gaza getirir beni
Ben de karar veremedim. Bir de Frosch bakıcam.
Daha deterjana karar veremiyorum, fiyatlar fırlıyor. Listede daha neler var neler. Sadece 5 tane kısa kollu zıbın aldım. O da paket 5liydikıyafete girişim çok sakin oldu. Z zahrada benim durumumda olsan uyuyamazdın herhalde.Kendini pazarlara vururdun. Yetmezse sana fazla gelenleri alırız artık
Ben de günde 6 7 bin adım atıyorum. Zaten evde 50 kere tuvalete gidince 2bin adım oluyoryokk yokuş bizim buralar hepp 4 bini işten eve gelene kadar oluyoo 6 7 de akşamlarııı
hamiş arkadaşım var o yürüyor yürüdükçe bende gaza geliyorum normal düşünüyor baya iyi falan dedii ödeme mödeme iyi geliyor dedii doktor da sezoya şartlanma bakcazz pazarlık yok dedii yürüyüş yap hiçbir şey yapamıyorsan dedii
yağmur çamur demeden şimdi kuduruyorum ama ne kadar dayanırım bilmem ahahha
Sudokrem 250lik aldım ben geçen trendyoldan 68lirsyae bebek indiriminden de bepanthol pişik önleyiciyle (63), sudocrem (48) aldım sebamed pişik önleyici de almışım okula başlayana kadar sürer dururum artık canım kredi kartım cılkın çıkmaya başlasın çok boşladım
Aldım gitti sıvı det.Granüllere çift durulama yapmak gerekiyormuş, 1 kilo ne kadar gider hiç bilmiyorum ama bence sıvılar daha pahalı granüller daha uygun. Ben sıvıyla başlar granülle devam ederim diye düşünüyorum
Buradaki yapilanlari turkiyedekiler zor anlarO kadar zor değil ya. Biz burda hep kendimiz yapıyoruz. Boya badanayi da kendimiz yapıyoruz.
Deneyerek fayans bile döseyen var.
Saat ücreti cok fazla burda cok masrafli oluyor yoksa.
Hahaha dimi. Burda herkes genelde kendi işini kendi yapiyor yada yapmaya çalışıyor.Buradaki yapilanlari turkiyedekiler zor anlarben ilk geldigimde cok garip gelmisti . Turkiyede perdemi bile diktirdigimiz yer gelip takmisti . Burada kadinlar duvar örüp sıva yapiyor
Ay biz de kendimiz yapiyoruz her şeyi. Benim peder dekorasyoncuydu. Her haltı öğretti bize. Eşim de çok güzel boya badana yapar.Hahaha dimi. Burda herkes genelde kendi işini kendi yapiyor yada yapmaya çalışıyor.
Mecburiyette oluyor tabi. Malum saat ücreti cok yüksek oluyor.
Eve temizlige gelenler bile saat ücreti 15 Euro aliyor.
Green clean alacaktım ama indirimi kaçırdım geçen ay stok bitti şimdi aşırı pahalı valla ne yalan söyleyeyim o kadar para veremem, boronu düşündüm ama içime sinmeyen şeyler var kimi yorumlar da renkleri karıştırdı çekti vs gibi şeyler yazmış ben kendi çamaşırlarımı 30° yıkıyorum 40 da yıkayınca çekme yapıyor makineden kaynaklı muhtemelen (programların hepsini denedim ama aynı) boron 40° çözülüyormuş ben 40 yıkarsam aldığım eşyalar çeker diye korkuyorum sıvı deterjanı var ama ne biliyim güvenemiyorum ya. Uni baby alıcam sanırım bu gidişle sles sls paraben etil alkol vs içermiyorMühendisoğlu incelemiş sanırım en temiz içeriklisi green clean ama o da çok pahalı, boron markayıda incelemiş oda iyiymiş. Unı bayb içeriğinide çok anlamadımbende daha karar veremedim de hangi marka alsam diye
Ben şahsen memnunum dediğim gibi, ha bebekte tahriş yaparsa o zaman başka bir şeye geçeriz. Dalin vs.Green clean alacaktım ama indirimi kaçırdım geçen ay stok bitti şimdi aşırı pahalı valla ne yalan söyleyeyim o kadar para veremem, boronu düşündüm ama içime sinmeyen şeyler var kimi yorumlar da renkleri karıştırdı çekti vs gibi şeyler yazmış ben kendi çamaşırlarımı 30° yıkıyorum 40 da yıkayınca çekme yapıyor makineden kaynaklı muhtemelen (programların hepsini denedim ama aynı) boron 40° çözülüyormuş ben 40 yıkarsam aldığım eşyalar çeker diye korkuyorum sıvı deterjanı var ama ne biliyim güvenemiyorum ya. Uni baby alıcam sanırım bu gidişle sles sls paraben etil alkol vs içermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?