2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahaha yok ya çığlık atmak hiç huyum değildir beceremem de valla bunların hepsini denicem içimden bir ses kolay olucak diyor doğumum ama nasip herşey valla

Güzel haberler bekliyorum
ay sağol canıım

Tedbiren yapıldı,faydaliymis canım

Kendimi yoracak hiç bir şey yapmadım canım,, bı anda oldu
Cok geçmiş olsun tekrardan.inşallah erken olmaz.
Ama aklinizda bulunsun bu ignenin etkisi iki hafta içinde bitiyor. Tedbir amacli degil de artık ortada gercek bir tehlikeli bir durum varsa yapılması gerekiyor.
Rahim agzi kısa değilse ve kapiliysa allahin izni ile birsey olmaz inşallah.
Sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah.

annişler aranızda Vajinal enfeksiyon yaşayan varmı?şikayet nedir?
Hamilelelikde çok yaşanan bir durum dedi ikinci kez munurol verdi ama o kadar sık idrar geliyordu ki bugün sanki hafif yanma vardi sağlık ocağına kan idrar verdim.normal deselerde verdim içim rahat olsun diye
iki kere kanamam oldu ama günlük ped ortası kadar hemen durdu devam etmedi acile gidince ilkinde düşük önleyici iğne yaptılar ikincisinde sadece ultrason ile bakıldı sorun yoktu.ikisindede regl gunlerimden geçiyordum ve idrarara sık çıkma vs sorunlar vardi vajinal tahriş mi bu hemen durdu kan bile dedim kendi kendime şimdi hala korkarım tekrar olursa diye o yüzden beklemeden kan idrar veriyorum..doktor muayene parasına artık takmıyorum sorun varsa veriyorum çok harcamam oluyor ama napiyim

İdrar için zaten o tek kullanımlık saseden kullandım canım da acilde aciik varmı diye bakan ebe vajinal enfeksiyonun var dedi anlamadım akıntı var şu gibide progestan fitil kullanımından diye düşünüyorum ilk günden beri hep su gibi geri akardı zaten.vajinal enfeksiyonla idrar enfeksiyonu farklı degilmi

Evet kizlar doktordan geldik.
Asel hanım poz vermedi gene
1254gr 39.9cm olmuşuz. Doktor 36cm dedi de yanlış hesapladı sanirim. Fl si 5.7cm olmuş çünkü. Rahim ağzı 5.89cm kapalı. Tuvalete girip öyle girin ultrasona. Mesane az da dolu olsa kısa çıkıyor.
29+5 olmuşuz. Haftasini yakaladı. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez kontrole Şubat ortası falan doğacak sanırım. İlk doğuran ben olucam galiba

Allah razı olsun inşallah,,siz de öyle
Valla bn de sebebini anlayamadim,, çok da korktum

Benim 7 ay oldu 2. Dozu olalı doktorum 6 ay bitsin öyle ol dedi ocak başı gibi olucam bende
Ya son donemde 2 doz biontech üzerinden 4 5 ay geçip ağır geçirenler duydum birden fazla o korkuttu. Sali gunu kontrolde sorucam ben de bekle dememesini umuyorum bakalim

Ya son donemde 2 doz biontech üzerinden 4 5 ay geçip ağır geçirenler duydum birden fazla o korkuttu. Sali gunu kontrolde sorucam ben de bekle dememesini umuyorum bakalim
Aslında antikor bende de bitmiştir çoktan bana kalsa hemen olacaktım da doktor 6 ay deyince bi bildiği vardır dedim. Sen de duruma göre hareket edersin olmazsa. Kendimizi izole ediyoruz işte bu süreçte. Zaten son varyantlar can sıkıcı

Maşallah kuzuya hem tosuncuk hem boylu poslu ben de yarın görmeye gidicem güzel bi foti yakalayalım diye makinesi güzel olan kliniğe gitcem merak ediyorum sıfatını

Maşallah kuzuya hem tosuncuk hem boylu poslu ben de yarın görmeye gidicem güzel bi foti yakalayalım diye makinesi güzel olan kliniğe gitcem merak ediyorum sıfatını
Bizimkinin makine son model de, kız 2dir poz vermiyor
Ya başta 36cm minyon dedi. Lan dedim nasıl minyon? Bu çocuk 3 hafta önce 33cm, 829gr di zaten muhtemelen yanlış çarptı
Bu arada bel desteğini sordum, kesinlikle önermedi.

3 haftada 1.5kilo almışım. Tam ideal haftada 450gr dedi.

Bence de az söylemiş senin nerdeyse 30. Hafta olcak şunun şurasında ne kaldı doğuma ya artık ısıdan ışıktan çok etkileniyolar herhalde asla ilk zamanlardaki gibi durmuyolar bende bi türlü denk getirtemiyorum

Senin kilo çok iyi ama artık diyet filanda var işin içinde daha da dikkat ediyosundur. Benim kilo alımım yavaşladı mesela 6 aya kadar 11 kg aldm şuan gramaj oynuyo arada ama galiba asıl şimdi başlıcak kilo alımı bebişte hızla büyümeye başlıcağı için yük bincek bana

Ay harikasın, dur şimdi çıkıyorum Grubumuzun yürüyüş motivasyoncusu seni, harikasın kız 12,000 neee
bundan sonra tependeyim kuzuu çıktıkça yazcamm D:
allah yerim senin selvi boy kızınıııı maşallah zilliyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…