- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Ahaha yok ya çığlık atmak hiç huyum değildir beceremem deBizzat yaşadim canim icin rahat olsuntabi eger varsa hurma yiyebilirsin. @twinky Nin dedigi cayi alabilirsin. Birde meryem ana eli otu diyorlar ya oda iyi geliyor galiba. Benim ikinci dogumumda bir arkadas benim icin suya koymustu , hastaneye gittikten 1 saat sonra dogum yapmistim dogum hareketleri yapabilirsin, sancin geldiginde yavasca oturup kalkmak , popoyu saga sola oynatmak , nefesini duzgun kullanman cok onemli. Bazilari sanci gelince sadece bagiriyor o zaman ebeler kiziyordu dogumda karisik yazmamisimdir insallah kafam bir milyon suan
Güzel haberler bekliyorumBen de ilk basladıgında çok korktum bu acılı ağrı. Aynı dediğin şekilde bir yerden kalkarken, otururken, yürürken, basamak, merdiven çıkarken özellikle. Orada bir yer var sanki, orayı zorlayınca acı çekiyosun. Magnezyum ben de içiyorum ama onluk bişey degil gibi. Otururken beli destekliyorum, çok iş yapmıyorum özellikle egilmeli. Doktor ne diyecek bakalım, haber veririm sana.
ay sağol canıımCanım zorunlu rapor almak. Yani 32’i 37’e uzatmak istiyorsan, doktordan calısabilir raporu alıyorsun. Bunu calıstıgın yere sunuyorsun. 37’de de zaten çalışamaz raporu alıyorsun yine. Ben de böyle yapacagım. İş yeri ile konustum, 32’de işe devam edebilecegime dair doktor raporunun zorunlu oldugunu söylediler
Cok geçmiş olsun tekrardan.inşallah erken olmaz.Tedbiren yapıldı,faydaliymis canım
Kendimi yoracak hiç bir şey yapmadım canım,, bı anda oldu
Hamilelelikde çok yaşanan bir durum dedi ikinci kez munurol verdi ama o kadar sık idrar geliyordu ki bugün sanki hafif yanma vardi sağlık ocağına kan idrar verdim.normal deselerde verdim içim rahat olsun diyeannişler aranızda Vajinal enfeksiyon yaşayan varmı?şikayet nedir?
iki kere kanamam oldu ama günlük ped ortası kadar hemen durdu devam etmedi acile gidince ilkinde düşük önleyici iğne yaptılar ikincisinde sadece ultrason ile bakıldı sorun yoktu.ikisindede regl gunlerimden geçiyordum ve idrarara sık çıkma vs sorunlar vardi vajinal tahriş mi bu hemen durdu kan bile dedim kendi kendime şimdi hala korkarım tekrar olursa diye o yüzden beklemeden kan idrar veriyorum..doktor muayene parasına artık takmıyorum sorun varsa veriyorum çok harcamam oluyor ama napiyimGüzel anneler bn dün az bi kanama yaşadım hastaneye bi gece yatisim yapildi ciğer geliştirici igne yaptılar iki doz ne olur ne olmaz. Taburcu olduk bugün. Ama kanamanin sebebini anlayamadik,, plasenta ve rahim ağzı ile alakali değil ultrasondan baktık. Kanama anlık oldu durdu hemen.
Nerden aldınız indirim var mı şu an4 paket 3 numara daha aldım valla. Daha dün eşime almicam bez daha diyordum
İdrar için zaten o tek kullanımlık saseden kullandım canım da acilde aciik varmı diye bakan ebe vajinal enfeksiyonun var dedi anlamadım akıntı var şu gibide progestan fitil kullanımından diye düşünüyorum ilk günden beri hep su gibi geri akardı zaten.vajinal enfeksiyonla idrar enfeksiyonu farklı degilmiHamilelelikde çok yaşanan bir durum dedi ikinci kez munurol verdi ama o kadar sık idrar geliyordu ki bugün sanki hafif yanma vardi sağlık ocağına kan idrar verdim.normal deselerde verdim içim rahat olsun diye
iki kere kanamam oldu ama günlük ped ortası kadar hemen durdu devam etmedi acile gidince ilkinde düşük önleyici iğne yaptılar ikincisinde sadece ultrason ile bakıldı sorun yoktu.ikisindede regl gunlerimden geçiyordum ve idrarara sık çıkma vs sorunlar vardi vajinal tahriş mi bu hemen durdu kan bile dedim kendi kendime şimdi hala korkarım tekrar olursa diye o yüzden beklemeden kan idrar veriyorum..doktor muayene parasına artık takmıyorum sorun varsa veriyorum çok harcamam oluyor ama napiyim
Ay harikasın, dur şimdi çıkıyorumDulciii huhuuu hadi annem kalk yürüyüşe git giyin sıkıca bak ağzım gözüm gözükmüyoDulciana
Yarın arayıp sorucam ben. Tam 3 ayım 2 gün önce doldu. Cevabını da buraya yazarım mutlaka3. Dozlar icin 3 ayi dolana asi randevulari açıldı, doktoruna soran var mi?
Benim 7 ay oldu 2. Dozu olalı doktorum 6 ay bitsin öyle ol dedi ocak başı gibi olucam bende3. Dozlar icin 3 ayi dolana asi randevulari açıldı, doktoruna soran var mi?
Amazondan aldım. Pek de indirim yok sanırım. Baktım ucacaklsr fiyatlar. 288 tanesine 502lira mi ne verdim 3 numara.Nerden aldınız indirim var mı şu an
Allah razı olsun inşallah,,siz de öyleCok geçmiş olsun tekrardan.inşallah erken olmaz.
Ama aklinizda bulunsun bu ignenin etkisi iki hafta içinde bitiyor. Tedbir amacli degil de artık ortada gercek bir tehlikeli bir durum varsa yapılması gerekiyor.
Rahim agzi kısa değilse ve kapiliysa allahin izni ile birsey olmaz inşallah.
Sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza inşallah.
Valla bn de sebebini anlayamadim,, çok da korktumHamilelelikde çok yaşanan bir durum dedi ikinci kez munurol verdi ama o kadar sık idrar geliyordu ki bugün sanki hafif yanma vardi sağlık ocağına kan idrar verdim.normal deselerde verdim içim rahat olsun diye
iki kere kanamam oldu ama günlük ped ortası kadar hemen durdu devam etmedi acile gidince ilkinde düşük önleyici iğne yaptılar ikincisinde sadece ultrason ile bakıldı sorun yoktu.ikisindede regl gunlerimden geçiyordum ve idrarara sık çıkma vs sorunlar vardi vajinal tahriş mi bu hemen durdu kan bile dedim kendi kendime şimdi hala korkarım tekrar olursa diye o yüzden beklemeden kan idrar veriyorum..doktor muayene parasına artık takmıyorum sorun varsa veriyorum çok harcamam oluyor ama napiyim
Ya son donemde 2 doz biontech üzerinden 4 5 ay geçip ağır geçirenler duydum birden fazla o korkuttu. Sali gunu kontrolde sorucam ben de bekle dememesini umuyorum bakalimBenim 7 ay oldu 2. Dozu olalı doktorum 6 ay bitsin öyle ol dedi ocak başı gibi olucam bende
Aslında antikor bende de bitmiştir çoktan bana kalsa hemen olacaktım da doktor 6 ay deyince bi bildiği vardır dedim. Sen de duruma göre hareket edersin olmazsa. Kendimizi izole ediyoruz işte bu süreçte. Zaten son varyantlar can sıkıcıYa son donemde 2 doz biontech üzerinden 4 5 ay geçip ağır geçirenler duydum birden fazla o korkuttu. Sali gunu kontrolde sorucam ben de bekle dememesini umuyorum bakalim
Maşallah kuzuyaEvet kizlar doktordan geldik.
Asel hanım poz vermedi gene
1254gr 39.9cm olmuşuz. Doktor 36cm dedi de yanlış hesapladı sanirim. Fl si 5.7cm olmuş çünkü. Rahim ağzı 5.89cm kapalı. Tuvalete girip öyle girin ultrasona. Mesane az da dolu olsa kısa çıkıyor.
29+5 olmuşuz. Haftasini yakaladı. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez kontroleŞubat ortası falan doğacak sanırım. İlk doğuran ben olucam galiba
Bizimkinin makine son model de, kız 2dir poz vermiyorMaşallah kuzuyahem tosuncuk hem boylu poslu ben de yarın görmeye gidicem güzel bi foti yakalayalım diye makinesi güzel olan kliniğe gitcem merak ediyorum sıfatını
Bence de az söylemiş senin nerdeyse 30. Hafta olcak şunun şurasında ne kaldı doğumaBizimkinin makine son model de, kız 2dir poz vermiyor
Ya başta 36cm minyon dedi. Lan dedim nasıl minyon? Bu çocuk 3 hafta önce 33cm, 829gr di zatenmuhtemelen yanlış çarptı
Bu arada bel desteğini sordum, kesinlikle önermedi.
3 haftada 1.5kilo almışım. Tam ideal haftada 450gr dedi.
bundan sonra tependeyim kuzuu çıktıkça yazcamm D:Ay harikasın, dur şimdi çıkıyorumGrubumuzun yürüyüş motivasyoncusu seni, harikasın kız 12,000 neee
allah yerim senin selvi boy kızınıııı maşallah zilliyeeEvet kizlar doktordan geldik.
Asel hanım poz vermedi gene
1254gr 39.9cm olmuşuz. Doktor 36cm dedi de yanlış hesapladı sanirim. Fl si 5.7cm olmuş çünkü. Rahim ağzı 5.89cm kapalı. Tuvalete girip öyle girin ultrasona. Mesane az da dolu olsa kısa çıkıyor.
29+5 olmuşuz. Haftasini yakaladı. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez kontroleŞubat ortası falan doğacak sanırım. İlk doğuran ben olucam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?