Aynen öyle. İnan bir basladin mi hemen bitiyor zaten minnacık şeylerO zaman haftaya başlayayım ufaktan hepsini tekte yapmam da yavaş yavaş parça parça hallederim hepsinien azından kafa kulak rahat olur
Kesinlikle katılıyorum bende geçen hafta cumartesi odanın siparişini vermeye gidecektim ama lekelenmem olduğu için çıkmam 15 gün yasak haftaya cumartesi gideceğim umarım zam geldi demezlerBenim de aklım ona takıldı hani temiz dursa dolapta günü gelince bi daha olduğu yerde tozlanıp kirlenir mi diye düşündüm.
Valla elimizi acele tuttuk biz de malum ülkenin hali ortada geçen ay aldığım şeyler bu ay x2 olmuş direkten döndük diyorum. Şuan çoğunu yapamazdım herhalde eksikler çok kalırdı.
Bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun daha kötüye gidiyor
En azından bakacaginiz yerle konuş da, 3 5 model beğenin bari netten de olsa ya da katalogdan. Anlaşmanızı yapın.Kesinlikle katılıyorum bende geçen hafta cumartesi odanın siparişini vermeye gidecektim ama lekelenmem olduğu için çıkmam 15 gün yasak haftaya cumartesi gideceğim umarım zam geldi demezlerBende bir çok şeyini tamamladım şuan için odası ve bir kaç ıvırı zıvırı kaldı. Yok kirlenmez evin içinde bence ama bu mobilyadan mobilyaya değişen bir durum bazı mobilyaların içi hemen tozlanıyor. Aminn inşallah çok zor
Bebişler kısmetleriyle gelir derler ilerisini düşünüp moral bozmakta istemiyorumKesinlikle katılıyorum bende geçen hafta cumartesi odanın siparişini vermeye gidecektim ama lekelenmem olduğu için çıkmam 15 gün yasak haftaya cumartesi gideceğim umarım zam geldi demezlerBende bir çok şeyini tamamladım şuan için odası ve bir kaç ıvırı zıvırı kaldı. Yok kirlenmez evin içinde bence ama bu mobilyadan mobilyaya değişen bir durum bazı mobilyaların içi hemen tozlanıyor. Aminn inşallah çok zor
Konuşmuştum fiyatta almıştım model olarak beğendiğim de vardı eşim sipariş verelim telefondan dedi de ben olmaz gidip görelim dedim yani daha geçen hafta fiyat verdi 2 hafta da fiyatı değiştirmezler diye umuyorumEn azından bakacaginiz yerle konuş da, 3 5 model beğenin bari netten de olsa ya da katalogdan. Anlaşmanızı yapın.
Her an her şeye zam geliyor malum. Ya da eşin tek gitsin seni görüntülü arasin.
Öyle canım doğru söylüyorsun teşekkür ederimBebişler kısmetleriyle gelir derler ilerisini düşünüp moral bozmakta istemiyorumÇok geçmiş olsun canım dikkat et her şey bir şekilde hallediliyor ama sağlık hiç bişeye benzemez.
Ben balkonu kapattırdım adamla anlaştık ertesi gün zam geldi diye 800 tl üstüne koydu bizde mecbur kabul ettik her an her şey olabiliyorKonuşmuştum fiyatta almıştım model olarak beğendiğim de vardı eşim sipariş verelim telefondan dedi de ben olmaz gidip görelim dedim yani daha geçen hafta fiyat verdi 2 hafta da fiyatı değiştirmezler diye umuyorum
Öyle canım doğru söylüyorsun teşekkür ederim
İnan değişir. 2 hafta önce 90a aldığım bez şimdi 130lira. Bez ya bez...Konuşmuştum fiyatta almıştım model olarak beğendiğim de vardı eşim sipariş verelim telefondan dedi de ben olmaz gidip görelim dedim yani daha geçen hafta fiyat verdi 2 hafta da fiyatı değiştirmezler diye umuyorum
Öyle canım doğru söylüyorsun teşekkür ederim
Neden hemen ciğer gelistirici yapıldı ki.Güzel anneler bn dün az bi kanama yaşadım hastaneye bi gece yatisim yapildi ciğer geliştirici igne yaptılar iki doz ne olur ne olmaz. Taburcu olduk bugün. Ama kanamanin sebebini anlayamadik,, plasenta ve rahim ağzı ile alakali değil ultrasondan baktık. Kanama anlık oldu durdu hemen.
Bizzat yaşadim canim icin rahat olsunAy bana böyle güzel hikayelerle gelingerçekten bencede böyle olmalı
Hadi yaaBen balkonu kapattırdım adamla anlaştık ertesi gün zam geldi diye 800 tl üstüne koydu bizde mecbur kabul ettik her an her şey olabiliyor
Adamla konuşayım tekrar zam gibi bir durum söz konusu ise eşime söyleyeyim o gitsin artık yapacak bir şey yokİnan değişir. 2 hafta önce 90a aldığım bez şimdi 130lira. Bez ya bez...
Bence esin gitsin baksın bir. Dediğim gibi seni de görüntülü arasin. Benzine her an zam geliyor. Bunlar da malum fabrikadan geliyor. Onun bile zam yansımasını yaparlar.
Aynen öyle en azından garantiye alırsın. Arkadaş zam geldi mi de az buz gelmiyor ki! Bizim odanın fiyatı 1.500lira arttı 1 ayda.Hadi yaaGerçekten Allah yardımcımız olsun
Adamla konuşayım tekrar zam gibi bir durum söz konusu ise eşime söyleyeyim o gitsin artık yapacak bir şey yok
Çok geçmiş olsun canım ya.Dikkat et kendine.Kendini çok mu yordun ki?Güzel anneler bn dün az bi kanama yaşadım hastaneye bi gece yatisim yapildi ciğer geliştirici igne yaptılar iki doz ne olur ne olmaz. Taburcu olduk bugün. Ama kanamanin sebebini anlayamadik,, plasenta ve rahim ağzı ile alakali değil ultrasondan baktık. Kanama anlık oldu durdu hemen.
Ben 1 yasinda ayirdim canim. 6 ay bana gore cok erkenCanım sende çok çocuk varortalama kaç aylıkken ayırdın odandan? Bir arkadasım pedagoga danışmış, 6 aylıkken fsrkındalıkları oluşuyor yavastan ayırmak lazım demiş. Karar verip ona göre büyük beşiği ayrı odaya kurdurucam.
Ben de ilk basladıgında çok korktum bu acılı ağrı. Aynı dediğin şekilde bir yerden kalkarken, otururken, yürürken, basamak, merdiven çıkarken özellikle. Orada bir yer var sanki, orayı zorlayınca acı çekiyosun. Magnezyum ben de içiyorum ama onluk bişey degil gibi. Otururken beli destekliyorum, çok iş yapmıyorum özellikle egilmeli. Doktor ne diyecek bakalım, haber veririm sana.Ay bunun için dün ağlama seansına girdim benim belimde de var o acılı ağrı ve pijama giyerken çok zorlanıyorum yatakta dönerken veya kalkarken oluyor. Ne yapmamız lazım magnezyuma başladım belki iyi gelir diye
Canım zorunlu rapor almak. Yani 32’i 37’e uzatmak istiyorsan, doktordan calısabilir raporu alıyorsun. Bunu calıstıgın yere sunuyorsun. 37’de de zaten çalışamaz raporu alıyorsun yine. Ben de böyle yapacagım. İş yeri ile konustum, 32’de işe devam edebilecegime dair doktor raporunun zorunlu oldugunu söylediler32 de çalışır raporu almak zorunlumu, 37de direk rapor yazdırsam bu arada ben evden çalışıyorum,
Tedbiren yapıldı,faydaliymis canımNeden hemen ciğer gelistirici yapıldı ki.
Cok geçmiş olsun. Insallah bebek zaman bekleriz sağlıkla sıhhatle gelir.
Kendimi yoracak hiç bir şey yapmadım canım,, bı anda olduÇok geçmiş olsun canım ya.Dikkat et kendine.Kendini çok mu yordun ki?
Gece uyandim resmen dedigin gibi oldu pitpitpitpitpit uzunda surdu hissettim simdi anladim nasil oldugunuKalp gibi atıyor baya da hissediliyor güm güm vurur gibi :) uzun sürdüğü için fark ettim hemen bitse ben de anlamazdım belki
Ay valahi bravo sana beeDulciii huhuuu hadi annem kalk yürüyüşe git giyin sıkıca bak ağzım gözüm gözükmüyoDulciana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?