2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O zaman haftaya başlayayım ufaktan hepsini tekte yapmam da yavaş yavaş parça parça hallederim hepsini en azından kafa kulak rahat olur
Aynen öyle. İnan bir basladin mi hemen bitiyor zaten minnacık şeyler

Kesinlikle katılıyorum bende geçen hafta cumartesi odanın siparişini vermeye gidecektim ama lekelenmem olduğu için çıkmam 15 gün yasak haftaya cumartesi gideceğim umarım zam geldi demezler Bende bir çok şeyini tamamladım şuan için odası ve bir kaç ıvırı zıvırı kaldı. Yok kirlenmez evin içinde bence ama bu mobilyadan mobilyaya değişen bir durum bazı mobilyaların içi hemen tozlanıyor. Aminn inşallah çok zor

En azından bakacaginiz yerle konuş da, 3 5 model beğenin bari netten de olsa ya da katalogdan. Anlaşmanızı yapın.
Her an her şeye zam geliyor malum. Ya da eşin tek gitsin seni görüntülü arasin.

Bebişler kısmetleriyle gelir derler ilerisini düşünüp moral bozmakta istemiyorum Çok geçmiş olsun canım dikkat et her şey bir şekilde hallediliyor ama sağlık hiç bişeye benzemez.

En azından bakacaginiz yerle konuş da, 3 5 model beğenin bari netten de olsa ya da katalogdan. Anlaşmanızı yapın.
Her an her şeye zam geliyor malum. Ya da eşin tek gitsin seni görüntülü arasin.
Konuşmuştum fiyatta almıştım model olarak beğendiğim de vardı eşim sipariş verelim telefondan dedi de ben olmaz gidip görelim dedim yani daha geçen hafta fiyat verdi 2 hafta da fiyatı değiştirmezler diye umuyorum
Bebişler kısmetleriyle gelir derler ilerisini düşünüp moral bozmakta istemiyorum Çok geçmiş olsun canım dikkat et her şey bir şekilde hallediliyor ama sağlık hiç bişeye benzemez.
Öyle canım doğru söylüyorsun teşekkür ederim

Ben balkonu kapattırdım adamla anlaştık ertesi gün zam geldi diye 800 tl üstüne koydu bizde mecbur kabul ettik her an her şey olabiliyor

İnan değişir. 2 hafta önce 90a aldığım bez şimdi 130lira. Bez ya bez...
Bence esin gitsin baksın bir. Dediğim gibi seni de görüntülü arasin. Benzine her an zam geliyor. Bunlar da malum fabrikadan geliyor. Onun bile zam yansımasını yaparlar.

Neden hemen ciğer gelistirici yapıldı ki.
Cok geçmiş olsun. Insallah bebek zaman bekleriz sağlıkla sıhhatle gelir.

Ay bana böyle güzel hikayelerle gelin gerçekten bencede böyle olmalı
Bizzat yaşadim canim icin rahat olsun tabi eger varsa hurma yiyebilirsin. twinky Nin dedigi cayi alabilirsin. Birde meryem ana eli otu diyorlar ya oda iyi geliyor galiba. Benim ikinci dogumumda bir arkadas benim icin suya koymustu , hastaneye gittikten 1 saat sonra dogum yapmistim dogum hareketleri yapabilirsin, sancin geldiginde yavasca oturup kalkmak , popoyu saga sola oynatmak , nefesini duzgun kullanman cok onemli. Bazilari sanci gelince sadece bagiriyor o zaman ebeler kiziyordu dogumda karisik yazmamisimdir insallah kafam bir milyon suan

Ben balkonu kapattırdım adamla anlaştık ertesi gün zam geldi diye 800 tl üstüne koydu bizde mecbur kabul ettik her an her şey olabiliyor
Hadi yaa Gerçekten Allah yardımcımız olsun
Adamla konuşayım tekrar zam gibi bir durum söz konusu ise eşime söyleyeyim o gitsin artık yapacak bir şey yok

Hadi yaa Gerçekten Allah yardımcımız olsun

Adamla konuşayım tekrar zam gibi bir durum söz konusu ise eşime söyleyeyim o gitsin artık yapacak bir şey yok
Aynen öyle en azından garantiye alırsın. Arkadaş zam geldi mi de az buz gelmiyor ki! Bizim odanın fiyatı 1.500lira arttı 1 ayda.

Çok geçmiş olsun canım ya.Dikkat et kendine.Kendini çok mu yordun ki?

Ben 1 yasinda ayirdim canim. 6 ay bana gore cok erken hele emiyorsa gidip baska odada emzirmek anneye eziyet olur sanki. Herkesin kurallari farkli olur tabi . Ona gorede bebegin yaninda dikkat ediyorum ozel durumlara bana gore bebekle her anin tadini cikarmak gerekir. Hepsi suanda yataginda , arada gelmek isterlerse beraber yatariz . Bir kere bebek oluyorlar sonucta diye dusunerek kiyamadim ben

Ben de ilk basladıgında çok korktum bu acılı ağrı. Aynı dediğin şekilde bir yerden kalkarken, otururken, yürürken, basamak, merdiven çıkarken özellikle. Orada bir yer var sanki, orayı zorlayınca acı çekiyosun. Magnezyum ben de içiyorum ama onluk bişey degil gibi. Otururken beli destekliyorum, çok iş yapmıyorum özellikle egilmeli. Doktor ne diyecek bakalım, haber veririm sana.

32 de çalışır raporu almak zorunlumu, 37de direk rapor yazdırsam bu arada ben evden çalışıyorum,
Canım zorunlu rapor almak. Yani 32’i 37’e uzatmak istiyorsan, doktordan calısabilir raporu alıyorsun. Bunu calıstıgın yere sunuyorsun. 37’de de zaten çalışamaz raporu alıyorsun yine. Ben de böyle yapacagım. İş yeri ile konustum, 32’de işe devam edebilecegime dair doktor raporunun zorunlu oldugunu söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…