2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
2 gün sonra 30. Haftaya giricez.
Sorma vallahi. Oturup kalkarken cok zorlaniyorum artık. Kaburgalarım fena batiyor. Doktora gece uyuyorum artık ama gündüz de uyumaya başladım dedim, uyu uyu 2 ay sonra uyuyamayacaksin dedi
Bu arada, çok hıçkıran bebek gazlı oluyormuş

Bebelekana çok sevindim sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün minnoşta, son verdiğin bilgi beni benden aldı anası gazlı zaten birde cocuguda mı gazlı olucak bu zeynepciğin anasının kaderini almasın Kıyamam kuzumaa

Vallahi doktor dedi. Hocam bu cok hickiriyor 10 dk susmuyor dedim, gazlı olacak demek ki dedi

İnanmayalım, evrene olumlu mesaj yollamaya devam keee
Vallahi koskoca prof diyorsa vardır bir bildigi. Hatta benim.doktor perinatoloji uzmanı aynı zamanda, dopplerdan gelen kan direncini de ölçtü.

Ahaha yok ya çığlık atmak hiç huyum değildir beceremem de valla bunların hepsini denicem içimden bir ses kolay olucak diyor doğumum ama nasip herşey valla
Içindeki sese kulak ver eger kolay olacak diye dudunursen zaten psikolojik güclü oluyorsun . Kucagimiza alalimda bebisleri cok heyecanli

Bende herseyi tersine yasadim galiba ikinci kizim hep hickirdi , hic dönmüyordu karnimda. Oyle gazli bir bebek degildi. inslh hepsi gazsiz , sıkıntisiz olur
Ay inşallah. Doktor öyle deyince. Babası çok gazliymis ona da çekebilir gerçi
Ben senden önce dogurucam sanırım

Ay inşallah. Doktor öyle deyince. Babası çok gazliymis ona da çekebilir gerçi
Ben senden önce dogurucam sanırım
Hepsi bebeklerin benim ilk kizim gibi olsa , emerdi , sonra popisi geri dogru yapip bir pirtlardi uyurdu tabi sadece gaz meselesini diyorum. Cok sorunsuzdu.
Ikinci dedigim gibi gercekten hic gazsizdi diyemem ama masaj yapardim karnina rahatlardi. Ilkine gore daha gazliydi, ama cok uslu sakin bir bebekti. Karnimda sadece hickiriyordu.
Senin dogum zaten subat gozukuyor buyuk oranda benden once gelir bebis

Ayy ciddi mi çınarda çok hıçkırıyo ama zaten erkek bebeler gazlı oluyomuş çok

O kaburga ağrısı nasıl bi ağrı acaba benim bu yaşadığım şeyde kaburga ağrısı olabilir mi bilemedim yarın sorayım onu da doktor

Bu tam göğüs altı ile karin arası var ya, orası fena ağrıyor.

_Ravzaa_ ya normalde 1 hafta gerideydi, yakalamış haftasını.

Bu tam göğüs altı ile karin arası var ya, orası fena ağrıyor.

_Ravzaa_ ya normalde 1 hafta gerideydi, yakalamış haftasını.
Yok başka yerler o zaman benimki böbreğe denk geliyor şimdi daha da artmaya başladı anlık oluyo ama kısa sürüyodu az önce epey sürdü

Yok başka yerler o zaman benimki böbreğe denk geliyor şimdi daha da artmaya başladı anlık oluyo ama kısa sürüyodu az önce epey sürdü
Yarın di mi kontrolün? Sor bakalım bir neymiş?

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni katıldım aranıza. Bu tarz gruplar ve yazışmalar olduğunu tesadüfen keşfettim şu an kendim gibileri görmek açıkçası beni çok mutlu etti Herkese sağlıklı ve istediği gibi geçen bir hamilelik diliyorum.
Artık ben de burada sizlerle sıkıntılarımı ve sevinçlerimi paylaşır kendimi yalnız hissetmem diye düşünüyorum
Benim inanılmaz bel ve sırt ağrılarım vardı. Bugün fizik tedavi bölümündeki bir doktora akupunktur yaptırdım (kadın doğum doktorumun da onayıyla). İlk seans olduğu için şu an pek bi değişiklik yok ama umarım diğer seanslarla geçer. Eğer faydasını görürsem sizlerle buradan yine paylaşırım. Benim gibi yoğun ağrı yaşayanlara da faydam dokunmuş olur Herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…