Güzel anneler bn dün az bi kanama yaşadım hastaneye bi gece yatisim yapildi ciğer geliştirici igne yaptılar iki doz ne olur ne olmaz. Taburcu olduk bugün. Ama kanamanin sebebini anlayamadik,, plasenta ve rahim ağzı ile alakali değil ultrasondan baktık. Kanama anlık oldu durdu hemen.
Güzel anneler bn dün az bi kanama yaşadım hastaneye bi gece yatisim yapildi ciğer geliştirici igne yaptılar iki doz ne olur ne olmaz. Taburcu olduk bugün. Ama kanamanin sebebini anlayamadik,, plasenta ve rahim ağzı ile alakali değil ultrasondan baktık. Kanama anlık oldu durdu hemen.
Kızlar kızlar içim sızlar cidden belimin sol tarafı arada ağrıyor ama bildiğimiz bel ağrısı değil bu başka bişey Böbreklerle ilgili bi sıkıntı olma ihtimali nedir? Yada çınarın kaburgaları tekmelemesiyle aynı acı mı bilemiyorum. Böbrek aklıma geldi yarın idrar tahlili vermeyi düşündüm. Var mı bu tarz bi ağrı yada acı yaşayan anlık tabi
Canım ben aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Belimin sol tarafı yürümeme engel olacak boyutta acıyor diyim agrı gibi değil değişik.
Birsey okudum 6., 7.aylar gibi bel tarafında bir açılma baslarmış. Önceden spor yapanlar daha az hissedermiş. Acaba ondan mı dedim.
Hatta dün bir arkadasımla konuştum hamileyken fizik tedavi gördüğünü söyledi. Bu bel ağzısından. Ben de doktoruma danışıcam.
Kıyafetleri giyerken mutlaka oturarak, dikkatli giymek gerekiyomuş. Ayakta asla diyorlar. Ben o hatayı da çok yaptım.
Seninki anlık geçiyorsa kafana hiç takma, ben artık çok zor eğiliyorum acıdan, yerleşen bir durum var.
aşkım doktora gitcez 32+0 da devamsa işe çalışır raporu alıcaz 37+0da zorunlu rapor yazıcakk yoksa 4 aylık veya parça parça rapor yazcak sonra devlet yatırıcakk onuu
Canım ben aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Belimin sol tarafı yürümeme engel olacak boyutta acıyor diyim agrı gibi değil değişik.
Birsey okudum 6., 7.aylar gibi bel tarafında bir açılma baslarmış. Önceden spor yapanlar daha az hissedermiş. Acaba ondan mı dedim.
Hatta dün bir arkadasımla konuştum hamileyken fizik tedavi gördüğünü söyledi. Bu bel ağzısından. Ben de doktoruma danışıcam.
Kıyafetleri giyerken mutlaka oturarak, dikkatli giymek gerekiyomuş. Ayakta asla diyorlar. Ben o hatayı da çok yaptım.
Seninki anlık geçiyorsa kafana hiç takma, ben artık çok zor eğiliyorum acıdan, yerleşen bir durum var.
Ay bunun için dün ağlama seansına girdim benim belimde de var o acılı ağrı ve pijama giyerken çok zorlanıyorum yatakta dönerken veya kalkarken oluyor. Ne yapmamız lazım magnezyuma başladım belki iyi gelir diye
Bence erken değil biz odanın siparişini bile veremedik Zaten önümüzde ki ay itibariyle iyice ağırlaşırız bir iş yapamayız çok fazla dolabın içinde kıyafetlere hiç bir şey olmaz
Aaaa geçmiş olsun çok Benim öyle değil canım ayrıca benim sıkı bir fitness geçmişim var normal de fiziki şeylerden etkilenmem ama göbeğin ağırlığına bağladım yandaki bağlar çekiliyorsa o da yapıyor olabilir.
Dediğin gibi artık oturarak hallediyorum işlerimi ayakta denge kaybı yaşamamak için.
Yarın kontrole gitcem canım sıkıldı çınara misafir olayım dedim hem de o sıra bi idrar tahlili de veririm enfeksiyonluk belirtim yok ama çok sinsi ilerleyebiliyor.
Bence erken değil biz odanın siparişini bile veremedik Zaten önümüzde ki ay itibariyle iyice ağırlaşırız bir iş yapamayız çok fazla dolabın içinde kıyafetlere hiç bir şey olmaz
Benim de aklım ona takıldı hani temiz dursa dolapta günü gelince bi daha olduğu yerde tozlanıp kirlenir mi diye düşündüm.
Valla elimizi acele tuttuk biz de malum ülkenin hali ortada geçen ay aldığım şeyler bu ay x2 olmuş direkten döndük diyorum. Şuan çoğunu yapamazdım herhalde eksikler çok kalırdı.
Bundan sonrası için Allah yardımcımız olsun daha kötüye gidiyor
Ben bi zebra bide yanlara 2 tane blackout yaptırdım alacalı bulacalı olmasın istedim bide mobilyalara uygun olsun istedim. Sen de o tarz bişi alabilirsin yavruş