2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkese merhaba.sanirim sizi hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren sessizce takip ediyorumdur.bi yazayım dedim kısaca bilgileri vereyim 2.cocuk.erkek olcak nasipse...baska ne bilgileri gerekiyordu. Himm aşılarım tam
Yayında yapımda emeği geçen başta zahrada ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler

Ayy masallah ne güzel büyümüş gelişmiş prenses. Çok şükür, gözümüz aydın
Canım ragim agzına nasıl baktı, kapalı olduguna? Vajinal elle mi muayene yaptı?

Ayy yatağa girdim sabah hemencik listeye eklicemm şehir ve yaş kaç acabaa yarışmada başarılar bu arada

Benimde kızımdan kalma demirbaş eşyalarımiz vardı.ama o zaman puset ortusu fln meşhur değildi. Şimdi ekstra onları yaptırıyorum. İsme özel nakışlı bir hastane çıkışı.size de fikir olması için atayım.benim görüntü olarak çok içime sindi

Ya burada birisi bir nemlendiriciden bahsetmişti. Sürüyorum sabah bile nemli uyanıyorum diye neydi o?
Cildim o kadar kuruyor ki artık ne kullanırsam kullanayım sıfır etki. Küvete yağ doldurup atıcam kendimi artık. Aşşırı kaşınıyorum kuruluktan. Bio oil, sudokrem, vazelin ve her çeşit losyonu denedim

Oluyor oyle , benimkiler hep 40.haftalarda dogdu. Insallah buda tam gununde 1 martta dogar ne zaman kontrolün ? Nts ye baslamis miydiniz ?
2 haftada bire düştük bugün. 29+5iz. 34.haftadan sonra nst ye baslicaz. Ona göre de randevu günüm cumartesiye kayacak ayarlarız bir dahaki gelişine dedi oradaki abla.

Ayy masallah ne güzel büyümüş gelişmiş prenses. Çok şükür, gözümüz aydın
Canım ragim agzına nasıl baktı, kapalı olduguna? Vajinal elle mi muayene yaptı?
Yok ultrasonla ölçüyor hala.

Lierac kuzucum.

Maşallah Asel hanıma bebeğinin iyi olmasına çok sevindim benim boy söylemiyor artık çok doğru sonuç vermeye biliyor diye benim 32den sonra kontrolü 2 haftaya düşürür mü acaba ilk heyacanlı bekleyişi sende görücez desene

Aynen öyle sanırım canım ya. Fl sini söyledi onu 7 ile csrpiyoruz ya 3 aşağı 5 yukarı böyle dedi. Ama yanlış söyledi sanırım 36cm dedi cocuuma sonra çıkarken fl kaç hocam dedim, 5.7cm dedi. Hesapladım 39.9cm çıkıyor. Yarın bir ablayi arayıp sorucam. 5.07 mi 5.7 mi diye

Palmers canım benim dediğim. Ebebekte indirimdeydi

Eklentiler

• BE05DD28-EE01-414B-9306-70F767B78889.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…