Herkese merhaba.sanirim sizi hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren sessizce takip ediyorumdur.bi yazayım dedim kısaca bilgileri vereyim 2.cocuk.erkek olcak nasipse...baska ne bilgileri gerekiyordu. Himm aşılarım tam
Yayında yapımda emeği geçen başta zahrada ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler
Evet kizlar doktordan geldik.
Asel hanım poz vermedi gene
1254gr 39.9cm olmuşuz. Doktor 36cm dedi de yanlış hesapladı sanirim. Fl si 5.7cm olmuş çünkü. Rahim ağzı 5.89cm kapalı. Tuvalete girip öyle girin ultrasona. Mesane az da dolu olsa kısa çıkıyor.
29+5 olmuşuz. Haftasini yakaladı. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez kontrole Şubat ortası falan doğacak sanırım. İlk doğuran ben olucam galiba
Ayy masallah ne güzel büyümüş gelişmiş prenses. Çok şükür, gözümüz aydın
Canım ragim agzına nasıl baktı, kapalı olduguna? Vajinal elle mi muayene yaptı?
Herkese merhaba.sanirim sizi hamileliğimi öğrendiğim ilk andan itibaren sessizce takip ediyorumdur.bi yazayım dedim kısaca bilgileri vereyim 2.cocuk.erkek olcak nasipse...baska ne bilgileri gerekiyordu. Himm aşılarım tam
Yayında yapımda emeği geçen başta zahrada ve diğer arkadaşlara çok teşekkürler
Benimde kızımdan kalma demirbaş eşyalarımiz vardı.ama o zaman puset ortusu fln meşhur değildi. Şimdi ekstra onları yaptırıyorum. İsme özel nakışlı bir hastane çıkışı.size de fikir olması için atayım.benim görüntü olarak çok içime sindi
Ya burada birisi bir nemlendiriciden bahsetmişti. Sürüyorum sabah bile nemli uyanıyorum diye neydi o?
Cildim o kadar kuruyor ki artık ne kullanırsam kullanayım sıfır etki. Küvete yağ doldurup atıcam kendimi artık. Aşşırı kaşınıyorum kuruluktan. Bio oil, sudokrem, vazelin ve her çeşit losyonu denedim
2 haftada bire düştük bugün. 29+5iz. 34.haftadan sonra nst ye baslicaz. Ona göre de randevu günüm cumartesiye kayacak ayarlarız bir dahaki gelişine dedi oradaki abla.
Ayy masallah ne güzel büyümüş gelişmiş prenses. Çok şükür, gözümüz aydın
Canım ragim agzına nasıl baktı, kapalı olduguna? Vajinal elle mi muayene yaptı?
Ya burada birisi bir nemlendiriciden bahsetmişti. Sürüyorum sabah bile nemli uyanıyorum diye neydi o?
Cildim o kadar kuruyor ki artık ne kullanırsam kullanayım sıfır etki. Küvete yağ doldurup atıcam kendimi artık. Aşşırı kaşınıyorum kuruluktan. Bio oil, sudokrem, vazelin ve her çeşit losyonu denedim
Benimde kızımdan kalma demirbaş eşyalarımiz vardı.ama o zaman puset ortusu fln meşhur değildi. Şimdi ekstra onları yaptırıyorum. İsme özel nakışlı bir hastane çıkışı.size de fikir olması için atayım.benim görüntü olarak çok içime sindi Eki Görüntüle 2971356
Eki Görüntüle 2971357
Evet kizlar doktordan geldik.
Asel hanım poz vermedi gene
1254gr 39.9cm olmuşuz. Doktor 36cm dedi de yanlış hesapladı sanirim. Fl si 5.7cm olmuş çünkü. Rahim ağzı 5.89cm kapalı. Tuvalete girip öyle girin ultrasona. Mesane az da dolu olsa kısa çıkıyor.
29+5 olmuşuz. Haftasini yakaladı. Bundan sonra 2 haftada bir gidicez kontrole Şubat ortası falan doğacak sanırım. İlk doğuran ben olucam galiba
Maşallah Asel hanıma bebeğinin iyi olmasına çok sevindim benim boy söylemiyor artık çok doğru sonuç vermeye biliyor diye benim 32den sonra kontrolü 2 haftaya düşürür mü acaba ilk heyacanlı bekleyişi sende görücez desene
Maşallah Asel hanıma bebeğinin iyi olmasına çok sevindim benim boy söylemiyor artık çok doğru sonuç vermeye biliyor diye benim 32den sonra kontrolü 2 haftaya düşürür mü acaba ilk heyacanlı bekleyişi sende görücez desene
Aynen öyle sanırım canım ya. Fl sini söyledi onu 7 ile csrpiyoruz ya 3 aşağı 5 yukarı böyle dedi. Ama yanlış söyledi sanırım 36cm dedi cocuuma sonra çıkarken fl kaç hocam dedim, 5.7cm dedi. Hesapladım 39.9cm çıkıyor. Yarın bir ablayi arayıp sorucam. 5.07 mi 5.7 mi diye