2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hoşgeldiiiiin aramızaa hepimiz ayrı hamilelik psikolojisinde olan hamişleriz ama birbirimize moral vermek konusunda üstümüze yoktur Bel ve sırt ağrım içinde bir yer 1 saat oturmayayım kopuyor sırtım ama kendime yeni motto geliştirdim 2 ay sonra bunların hepsi biticek diye ağlaya ağlaya görmezden geliyorummm, hiç öyle fizik tedavisiyle uğraşcak güç göremiyorum kendimde djjff

Ay puset örtüsü çok güzelmiş
Evet ya bende aşık oldum.. kendiliğinden bir konsept oluştu gitti bizim.zurafa bide ben içime sinene kdr çok arastiririm.basak burcu olduğumdan mütevellit sanırım zaten bu çocuğa pek bişey alinmicak.bari aldıklarıma az ozeneyim dedim.ha bide ilk çocuğa yapıp da sonradan gereksiz bulduğum şeyler var.misal hediyelik ama adil olması için buna da yapcam mecburen..
Hele ilkinde ona mektuplar yazar notlar alırdım.bunda tık yok.dogsa da sevsek modundayiz

Ne kadarmış o puset örtüsü?

Canım hastane çıkışını fotodaki gibi 3lü mü yaptırdın? Çok güzelmiş, geldi mi, kumaşını falan begendin mi yakından?

Dene ben aşırı memnunum. Doktorum önerdi direk onu bana. Burda 163liraydi. 2 kutu daha alicam ben. 2. Kutu bitmek üzere.

Bu var sadece bulabildiğim burada, aynı mı seninkiyle?

Eklentiler

• FDB48C83-085C-42C0-B952-4D2C3BFBE3CE.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 53
O iş sıkıntı ya hastalandı benım ufaklık yanımda yatırdım bir süre babasına artık senin yerin burası değil sen benım yerimde yat burası benim diyordu bu gece baktım olmıycak alışkanlığa döncek ucundan kıvırdık sanki. Bendeki beşik yüksek çok hareket etmeyi sevmiyor allahtan küçük kızım bacağını kaldırcakta aşağı atlıycakta uzun iş görüyor çok ilgisini çekmiyor kısacası. O şimdi doğacak bebeğe ablalık nasıl yapılır onun provasını yapıyor. Allah sonumuzu hayretsin sürprizli günler Coming soon… okuldan salgın hastalık getirdiler hep beraber yorgan döşek yattık ne yaşarsak yumak şeklinde ayrı gayrı yok evde sarılmaları azaltım diyorum bu kezde hepsi kız hepsi duygusal az mesafe koyayım diyorum hemen gönül koyuyorlar analık zor zanaat… geçer bu günlerde elbet sis perdesi gibi yarısını hatırlar yarısını unuturuz

Kız aldır artık. Şunun şurasında kaç günün kaldı? Daha da yükselecek fiyatlar.
Tamamla artık eksiklerini.
Dün yanlislikla temmuz annelerine girdim. Zibinlarini bile almışlar

Ayy vallahi beni anlatıyorsun Göbeğime sürüyorum bide seviniyorum bişey yok diye. Bide baktım ki basenlerim iki günde harita olmuş

Canim ultrason kağıdında yazıyor da ben pek itimat etmiyorum artık bir eksik bir fazla öyle gidiyor net değil sağlıklı beslenme gerisi Allah'tan artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…