2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hahahahhdd biz ve masumiyetimiz
Ayy ben dün hayatımın şokunu yaşadım yan sırtım bir baktım harita gibii anlamadım tabi eşimi çağırdım bas bas sırtımda selülit mi çıkmış diye
Garibim diyo ki yok yok karnındaki yağ sırtına çıkmış bebek germiş karnını ya ahahahhah allahım
Karnım hariç hiçbir yerime sürmezdim artık suratıma bile sürcem heralde

Kız aldır artık. Şunun şurasında kaç günün kaldı? Daha da yükselecek fiyatlar.
Tamamla artık eksiklerini.
Dün yanlislikla temmuz annelerine girdim. Zibinlarini bile almışlar
Hahshhs kız cimriliğim tuttu ekliyorum ekliyorum vazgeçiyorum ona kalsa al diyor eksiklerini ben benim ailem alıcağını bildiğimden beklemek ve onlara aldırmak istirem

O şok anı doğum anından bile zor kabullenmek uzun sürüyor dönnüp dönüp bakıyorsun ama bir süre sonra alışıyorsun üzülme sev onları artık onlar bizden bir parça fıkfjfkdk

Günaydın kızlar uyuyamadım nedense e bebekten kamera aldık markası brion vega indirim vardı 210lira. Almicaktim ama fiyatı uygun görünce alıyım dedim. Hepsi buradada lierac jel düşmüş 149liraya onuda aldim ihtiyaci olanlar varsa çok iyi fiyat. Birde trendyolda sleepy biolar indirimde onu daha almadim daha önce alanlar bi fiyat iyimidir bilgilendirirseniz sevinirim

Tanesi kaça geliyo aşkım 60 70 krşa denk geliyosa fiyat iyii al hemenn yoldayım inceleyemedim

Ben dün inat ettim çişe kalkmayıp uykumu bölmicem diye 2 kereyle sınırladım sabah artık ağzımdan çıkacaktı allahım her şey çok zor

Tahlil sonuçların çıkınca haber et mutlakaa
Cansın zahrada unutmamissin sağlik ocağını ariycam tel atıyorlar yoksa gidip alamazsam pazartesi giderim mecbur halsizim dün tetenoz da oldum ilki sağ koldan olmuştu ilki hiç ağrı yoktu dün dedi sol kol olucak sola yatınca mi bilmiyorum kol ağrıyor parmaklarım şişmiş birde bu sefer vurdu beni tetenoz

Günaydın kızlar , çok sukur sabah oldu ;( Geceler cok zor geciyor , sürekli wc hissi .. bacagimin krampı .. uyusukluk hissi hic bitmiyor ben 2 saatte bir uyaniyorum .. sizde durumlar nasıl

Canım hastane çıkışını fotodaki gibi 3lü mü yaptırdın? Çok güzelmiş, geldi mi, kumaşını falan begendin mi yakından?
Ya kadın çok yoğun .zaten baştan diyor teslimat süresi 40 gün ortalama. 10 Ocak dedi.bende tamam dedim aynen fotodaki gibi olcak takım.bak gir sayfasina bı sürü şey yapıyor.hepsi çok güzel.

Günaydın herkese
Ya size maşallah herseyleri hazır ettiniz..

Bez indirimi yakalarsaniz haber edin.bi paket Prima aldım duruyor. Sleepy alcam devamını .ben kızımda da kullanmıştım çok memnundum. Yeni çıkmıştı o zaman mor paketi. Şu bionatural aklımda benimde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…