O şok anı doğum anından bile zor kabullenmek uzun sürüyor dönnüp dönüp bakıyorsun ama bir süre sonra alışıyorsun üzülme sev onları artık onlar bizden bir parça fıkfjfkdk
Bana doktorcum en başında dedi ta, sana da yazdım ya. Göğüs, karın, bel, basen diye. Gerçi ona ragmen ufak bir çatlak bende de oluştu bacakta. Hoş benim bacağım zaten harita gibi kilo alıp vermekten gençken
Günaydın kızlar uyuyamadım nedense e bebekten kamera aldık markası brion vega indirim vardı 210lira. Almicaktim ama fiyatı uygun görünce alıyım dedim. Hepsi buradada lierac jel düşmüş 149liraya onuda aldim ihtiyaci olanlar varsa çok iyi fiyat. Birde trendyolda sleepy biolar indirimde onu daha almadim daha önce alanlar bi fiyat iyimidir bilgilendirirseniz sevinirim
Günaydın herkese
Ya size maşallah herseyleri hazır ettiniz..
Bez indirimi yakalarsaniz haber edin.bi paket Prima aldım duruyor. Sleepy alcam devamını .ben kızımda da kullanmıştım çok memnundum. Yeni çıkmıştı o zaman mor paketi. Şu bionatural aklımda benimde ..
Günaydın kizlar. Tuvalet bende de sıkıntı. Bir tek uyurken 3 saat rahatım
Bana doktorcum en başında dedi ta, sana da yazdım ya. Göğüs, karın, bel, basen diye. Gerçi ona ragmen ufak bir çatlak bende de oluştu bacakta. Hoş benim bacağım zaten harita gibi kilo alıp vermekten gençken
O telsizi ben de alayim dedim kameralı ama sadece 2.4g de çalışıyormuş. 5g de çalışmıyormuş. Vazgeçtim.
Hahshhs kız cimriliğim tuttu ekliyorum ekliyorum vazgeçiyorum ona kalsa al diyor eksiklerini ben benim ailem alıcağını bildiğimden beklemek ve onlara aldırmak istirem
Günaydın herkese
Ya size maşallah herseyleri hazır ettiniz..
Bez indirimi yakalarsaniz haber edin.bi paket Prima aldım duruyor. Sleepy alcam devamını .ben kızımda da kullanmıştım çok memnundum. Yeni çıkmıştı o zaman mor paketi. Şu bionatural aklımda benimde ..
Sağol canım insta da tasarim_urun sayfa adı. Tam set 430 tl idi ama ben sipariş vereli 1 aya yaklaştı şimdi acayip zam gelecekmiş. Bu ay sonuna kadar elimizdeki kumaş kadar sipariş alıcaz sonra zamlanacak dedi kadın.
Doğum tarihi sezaryen olursa 22.02.22 yapayım diyorum
Akşam spidermane gidecek olan var mı bu arada? Gece seansına gidelim dedik o bile dolmuş sayılır. Benimkini zor ikna edicem gibi 2 hafta üst üste filme
Haftaya da canım Kenaucumun filmi geliyor
Doğum tarihi sezaryen olursa 22.02.22 yapayım diyorum
Akşam spidermane gidecek olan var mı bu arada? Gece seansına gidelim dedik o bile dolmuş sayılır. Benimkini zor ikna edicem gibi 2 hafta üst üste filme
Haftaya da canım Kenaucumun filmi geliyor
Akşam olması zor da 11.11 olabilir. 36. Hafta belli olacak canım. Ama dün doktor muhtemelen sezaryen yapicaz seni dedi.
Anası da 22.03 unutulmaz günlerimiz
Ya beynim yandi. Akakçe cimri dolap gardrop derken bezin tanesi nerden uyguna geliyor diye nevrim döndü sanırım Trendyol şuan iyi
Bir de ilk çocuğundan kalma eşyalarında sarı lekeleri olanlar cikarabildi mi? Ben daha girismedim o islere ama bı arkadasim ne yaptıysa cikaramamis :/