2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kizlar. Tuvalet bende de sıkıntı. Bir tek uyurken 3 saat rahatım

O şok anı doğum anından bile zor kabullenmek uzun sürüyor dönnüp dönüp bakıyorsun ama bir süre sonra alışıyorsun üzülme sev onları artık onlar bizden bir parça fıkfjfkdk
Bana doktorcum en başında dedi ta, sana da yazdım ya. Göğüs, karın, bel, basen diye. Gerçi ona ragmen ufak bir çatlak bende de oluştu bacakta. Hoş benim bacağım zaten harita gibi kilo alıp vermekten gençken

O telsizi ben de alayim dedim kameralı ama sadece 2.4g de çalışıyormuş. 5g de çalışmıyormuş. Vazgeçtim.

Bu zamlarla yapmasak inan 2 3binden fazla zararımız olurdu.

Bizim evdeki wifi 2.4g miş ama çalışmazsa iade ederiz artık

Benim oğlum çok hıçkırırdı doğduğunda da tam bir gaz bombasıydı hala çok gülsün falan hıçkırık tutar
Valla inşallah bizimki gazlı olsa da çıkarır hemen

Hahshhs kız cimriliğim tuttu ekliyorum ekliyorum vazgeçiyorum ona kalsa al diyor eksiklerini ben benim ailem alıcağını bildiğimden beklemek ve onlara aldırmak istirem
Kız hiç mi ozenmiyorsun? Al 3 5 parça bir şey çocuğa aaa

Kuzu kaç gündür bakıyorum trendyolda şu an en uygun bulabildim 83kuruş

Başımıza taş yağacak bu aralar tok kalkmaya başladım
Bu aralar dediğim 2 gündür yemek hazırlamak yemek işkenceye döndü tekrar r
Ben diyet yüzünden doymuyorum. Doktora dedim dün de, idare edicez zehirlenme yaşamaktansa dedi.

Doğum tarihi sezaryen olursa 22.02.22 yapayım diyorum

Akşam spidermane gidecek olan var mı bu arada? Gece seansına gidelim dedik o bile dolmuş sayılır. Benimkini zor ikna edicem gibi 2 hafta üst üste filme
Haftaya da canım Kenaucumun filmi geliyor

yap yap yap yapp nolur saati de 22.22 yapın ayy çok heyecanlı ne zaman netleştirceksiiin
2. 22.02miz geliiir çok heyecanlı gün olurrr

yap yap yap yapp nolur saati de 22.22 yapın ayy çok heyecanlı ne zaman netleştirceksiiin
2. 22.02miz geliiir çok heyecanlı gün olurrr
Akşam olması zor da 11.11 olabilir. 36. Hafta belli olacak canım. Ama dün doktor muhtemelen sezaryen yapicaz seni dedi.
Anası da 22.03 unutulmaz günlerimiz

Günaydın kızlarrr
Benim kız feci gup gup oynadı yine.Icim oynuyor ya.Hopp karnım bi tarafa kayıyor yine.Uykusuz gecelere hazırız nerdeyse. Artık eksikler de baya toparlandı.

Günaydın kızlarrr
Benim kız feci gup gup oynadı yine.Icim oynuyor ya.Hopp karnım bi tarafa kayıyor yine.Uykusuz gecelere hazırız nerdeyse. Artık eksikler de baya toparlandı.
Oh oh maaşallah. Benim puset örtüsü almam lazım ama eşim ne gerek var, battaniye orteriz diyor
Ben de artik yarin bir liste çıkarayım....
Ben de çıkardım listem bir de kvnin getirecekleri var. Soramadım da ne getireceksin diye

Ya beynim yandi. Akakçe cimri dolap gardrop derken bezin tanesi nerden uyguna geliyor diye nevrim döndü sanırım Trendyol şuan iyi
Bir de ilk çocuğundan kalma eşyalarında sarı lekeleri olanlar cikarabildi mi? Ben daha girismedim o islere ama bı arkadasim ne yaptıysa cikaramamis :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…