Ahh canım benim Allah'ım en hayırlı zamanda kucağını doldurmayı nasip etsin inşallahSevgili anneler umarım sağlıklı hayırlı evlatlarınız olur kendi derdime çare ararken girdim bu konuya ne güzel konuşulanlar yaşananlarNolur benim için benim gibi olan anne olmaya can atan anne adaylarımız için dua edin 3 sağlıksız gebelikten kürtajım 2 kimyasal gebeliğim oldu bir buçuk yıldır sebep bulunamıyor hiç çocuğum yok o kadar üzgünüm o kadar psikolojim bozul Kİ rabbim sizler gibi güzel bir hamilelik nasip etsin bizlere de inşallah dualarınızda bize de yer verin nolur
Evlatlarınızı sağ Salim bir avazda doğurmayı nasip etsin
![]()

Kuzum evet kızlarında dediği gibi nişan çok önemli olmuyor doktorlar için. Ama su gelirse 12 saat icinde doğum olması gerekir demişti benim doktorum.Kızlar o akıntı biraz daha arttı ve kahverengi oldu doktora yazdım ped koy 1 saat sonra bakalım dedi bence gelmiyor bebek ama dedi
Biraz daha dursun nolur daha çok erken ve zayıf hicbirsey hazir değil ev bile temizlik olmadı ay neler düşünüyorum bacaklarıma epilasyon yapıyım bari korkuyorum nedense