- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.180
- 398
Kakada kullandim islak mendil 1 yada 2 tane alt acmada acinca kaka yaptigı cok oldu. Birak alt acmayi giysim nevresim batti42 adet 1 no bezi bitiremedik 16 tane kaldı kaldırdım 2 noya geçtik. bütün kıyafetleri batıyordu. ıslak mendil ve alt açma örtüsü ne kadar çok kullanmışsınız1 tane örtü kirlendi 1 paket pamuktan az bişey kaldı bizimde bugün 10. gün. pamuklarda 60 adet oluyor. bende de kızımdan mochi vardı evet pratik falan ama işimi görmedi süt çok fazlaydı mastit olucam diye korktum artık mochi yeterli gelmedi kuzenimden lansinoh pompa aldım onunla rahatladım bence elektrikli daha kolaymış

35 haftalik dogmasina ragmen 20 gun zoraki kullandik 1 noyu bitsin diye. Vaktinde dogsa kisa kullanilirmis. Bezdede aynini yapti tam degistim kaka yapti pespese 3 bez degistigim oldu.
Kraft elektirikli var sagdigi yok. Mochiyle hergun sagiyorum. Biraz dondurucya koydum ama omru 3 ay diye cok koynadim gunlukde buzdolabina koyuyorum aksam babasi abileri veriyor. Deilse hep odada emzirdigimden pek goremiyorlar yuzunu

Sleepy bizimki memnunumPeki ne marka bebek bezinden memnun kaldiniz taze anneler![]()