Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmki de maalesef emzik almıyor .bnde emzik oldumKızlar benim yavru emzik istemiyor.
Beni de emzik niyetine kullanıyor.
Ben emzik olmak istemiyorum.
Göğüs uçlarım felaket aciyor.
Nasil emzige alışacak bu yavru?
Fikri olan var mı?
Aynı ben bu gece de tık yok deyip uyanmak :) yollarını gözlüyrz keratalarınBugünde güne sancısız uyandımvideo vardıya şu activing labor a başlıyorum artık bakalım faydası olacak mı
![]()
Ben de cok istiyorum. İnsallah alır.Bnmki de maalesef emzik almıyor .bnde emzik oldumburalardan bir kar kalksın bı de kauçuk emzik alıp denicem .kızımda emzik büyük rahatlikti .bu da alsın istiyorum
Doğumdan sonra da kullanin diyorlar, bu yuzden yeniden ve büyük ihtimal son kez biooil aldim. Baya goturur beni, 100 küsurdu. Baya iyi yağlıyor catlak olmadı henüzKızçeler, doğumdan sonra çatlak kremi kullanmak gerekiyor mu? Vücut kendini toplarken çatlıyor mu?kremim bitti, ona göre 300 lira bayılıp yenisini alacağım
![]()
Ben de cok istiyorum. İnsallah alır.
Yoksa nasil yapacagim bilmiyorum .
Sürekli memede kalamaz.
Iki yaşında kızım var.
Zaten ters ters bakiyor bu nerden cikti diye.
Ben de yaklaşıK 4. Aydan beri lierac kullanıyorum. Maşallah diyeyim, 1 tane çatlak olmadı. Gerçi yapısal herhalde biraz da. annem de mesela 2 çocuk, 1 dış gebelik, 1 düşük yaşamış karnı tertemiz. Rahmetli anneannem de öyleymiş. Ben de son kez lierac alacağım. Çok çabuk kuruyor, çok beğendim. Biooil yağ olduğu için kuruyana kadar beni benden alıyorDoğumdan sonra da kullanin diyorlar, bu yuzden yeniden ve büyük ihtimal son kez biooil aldim. Baya goturur beni, 100 küsurdu. Baya iyi yağlıyor catlak olmadı henüz![]()
Benim de öyle suyu bol, dogum pozisyonuna dönmüş ama kafasını daha yerleştirmemiş. Acaba bu işler birdenbire oluyor mu? Normal olmaz mı diyorum böyle giderse. Aslında bebeğin 40 ı beklemesi normal de, 40 dan sonrayı beklemeye bek yanasmıyor doktorlar risk okur diye. Bakalım nasıl gelişecek süreclerimizBen de biraz evvel geldim muayeneden. Çatı muayenesi yaptı ilk defa inanılmaz acı hissettim. Kemiğin dar biraz ama sen de çok kastın kendini dedi. Bebek 3 kg olmuş sanırım. Nst de de hiç sancı çıkmadı. Daha doğmaz diyor.bebeğin kafası epey yukarıdaymış suyu falan da baya var diyor. Kısacası benim bebiş daha doğmaya niyetli değil. Her gece bugün gelir mi diye yatıp sabahına bu da gol değil diye uyanıyorum
![]()
Merhaba bizim de bebeğin kilo alımı yavaşladı son 3 haftadır. Doktor bi açıklama da yapmıyor boşuna korkuyoruz internetten araştırdım ben de son iki hafta filan azalırmış kilo almaları artık. Her bebekte farklıdır belki ama bizimki kız bebek biraz minyon olacak sanırımBen ayakkabılarıma giremiyorumbir tane var olan, biraz daha şişersem o da gidecek
Sende lekelenme ve açıklık vardı, devamı gelmedi değil mi? Biz aynı günde olanlar, bu haftayı geçirip haftaya baslarız gibi geliyor. 40 a giriş yapacağız.
Ben bazen doguracagımı unutuyorum, biraz da psikolojik moda girmeli herhaldebenim bebek en son 60 gram almıştı. Doktor artık son 2 haftanın çok bir artısı olmuyor dedi. Sezeryan olsa alabilirdik dedi.
Evet kullanmaya devam et mutlaka ben de doğumdan sonra 2-3 ay daha kullanmayı düşünüyorumKızçeler, doğumdan sonra çatlak kremi kullanmak gerekiyor mu? Vücut kendini toplarken çatlıyor mu?kremim bitti, ona göre 300 lira bayılıp yenisini alacağım
![]()
Bebek büyüdükçe doktorların kilo konusundaki yanılma payı da artıyormuş. Doktor da ölçüyor ama yaklaşık kabul edin diyor bize, dogumda da farklı çıkıyor ya kiloları zaten, o yüzden takılmıyorum ben de. Artık dogdu dogacaklarMerhaba bizim de bebeğin kilo alımı yavaşladı son 3 haftadır. Doktor bi açıklama da yapmıyor boşuna korkuyoruz internetten araştırdım ben de son iki hafta filan azalırmış kilo almaları artık. Her bebekte farklıdır belki ama bizimki kız bebek biraz minyon olacak sanırım![]()
Kayseri’de mi yaşıyorsunuzCanım Tekden e gittim doğum yapacağım hastaneye. Çok şükür kalp atışları iyi çıktı. Sancı yok. 1,5-2 cm açılmam varmış. Bebişimin kafasıda yerleşmiş.
Evet sizde miKayseri’de mi yaşıyorsunuz
Eczaneye sordum şimdi, olmuş 389 TLEvet kullanmaya devam et mutlaka ben de doğumdan sonra 2-3 ay daha kullanmayı düşünüyorum
Ben onu yaptığım da her seferinde leke geliyor. Anlam veremediğim bir şekildeBugünde güne sancısız uyandımvideo vardıya şu activing labor a başlıyorum artık bakalım faydası olacak mı
![]()
Ben tesadüfen bununla ilgili bi yazı okudum bugün. Bazı kişilerde bir gün içerisinde olurken bu süreç bazılarında uzun sürüyor yazıyorduBenim de öyle suyu bol, dogum pozisyonuna dönmüş ama kafasını daha yerleştirmemiş. Acaba bu işler birdenbire oluyor mu? Normal olmaz mı diyorum böyle giderse. Aslında bebeğin 40 ı beklemesi normal de, 40 dan sonrayı beklemeye bek yanasmıyor doktorlar risk okur diye. Bakalım nasıl gelişecek süreclerimiz
Gelsin bakalımİlkbahara kadarda duramazkigelsin annesi hayırlısıyla
Bak benimkisi gününü dahi geçecek herhalde