2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sagol canim. Sanırım bebeğimi de gecti.
Dün gece atesi cikti. Cok panikledim.
Ates düsürürücü verdik. Bugun iyi hamd olsun.
Insallah geçmişti.
Size de cok geçmiş olsun

Yaaaa çok iyi yaaa
Ay benim de çok güzel geçer doğumum inşallah
Amin.
Teşekkür ederim cevap için

Hayir yorulmuyorum aslinda sadece uzüluyorum acaba doymadigi icin huzur mu diye saat 8 den 12 ye kadar bir aglama saati oluyor ama bayagi süt vardi . Zorla emziriyordum. Simdi emdigi zaman bos gibi yani . Suyu cok iciyorum ama birseyler yemedigimde hemen etkileniyor süt

ah inşallah sende memnun kalırsın. aysel hanıma mı gidiyordun? kendisi doğumlara geliyormu? daha var doğurmana ama doğurunca benide haberdar et mutlaka
Amin amin
Evet Aysel hanıma gidiyorum ve geliyor doğuma
Daha var ama mayis anneleri doğurmaya başladı. Bizim doğum çantası -pardon bavulu- her şeyi hazır bekliyoruz artık
Yani tabii en az 35 olsa iyi tabii de bana erken gelecekmiş gibi geliyor
Haber veririm tabii vermem mi

erken gelecekmiş gibi geliyosa 40 haftayı deviriyosun hadi hayırlı olsun gününü dolduran bebek candır

Evet ben de ikinci günden yazayım o zaman kizlar.bebegim sabah ezanından sonra gece 1 e kadar harika uyuyor emiyor çiş kaka yapıyor.sonra gece 1-2 dedi mi çocuk başlıyor çığlık atmaya.emziriyorum bol bol emiyor memede uyuyor yatağına alıyorum anında katilana kadar ağlamaya başlıyor.bu durum bu şekilde hiç aralıksız sabah ezanina kadar aynen devam.kucaga alıp gezdiriyoruz yine susmuyor beyaz gürültü vs açtım hiç işe yaramıyor.ben ağladım artık gece en son ne yapmalıyım emzik mi vermeliyim öneriniz var mı? İnsan kafayı yiyecek gibi oluyor bak şuan misler gibi uyuyor mesela

Cok normal canim. Sabırlı ol geçiyor bir kaç güne inşallah. Bol bol kucağına al.

Cumartesi günü 18di bu hafta yine kontrolumuz var bütün değerleri iyi cikti çok şükür anne sütü sarılığı dedi bizede .3 gün kessek geçer ama artık bunu önermiyoruz dedi

Kızlar biraz derdimi yazicam cevap yazın olur mu

İlk sütun yetmiyor demek ki agladigina göre dedi esim kv dedi verdiler formül mamayı emzirdim bu arada tabiki

Şimdi örneğin gece 2 uyanıyor emiyor emiyor 4 olmuş hala uyumamış alt değiştirme tamam gaz çıkarılmış olduğu hâlde bende formül mama yapıp vetiyorum deli gibi içiyor kasık biberonla sonra yine uyumuyor üstüne emiyor uyuyor
Sütüm üzerimi hiç islatmadi pompa manuel almıştım birkac damla geliyor emzirdikden sonra denedim acaba gerçekten sütüm yok mu benim gibi olan var mı ek mama veren öyle moralim bozuk ki ağladım ağladım kahvaltı ettim bugün

Talihsizlik erken dogmasi annemin gelip yanımda olmaması kv geldi baktı yaptı ama laf soktu arada arada olmuycak saçma sapan bir hareketler 20 gün kaldı gerildim resmen hala da kötüyüm psikolojik olarak kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…