Sagol canim. Sanırım bebeğimi de gecti.Çok geçmiş olsun. Ben de hamileyken covid geçirdim. Hamilelik öncesi 2 doz sinovac aşım vardı ama koruyuculuğu kalmamıştı artık. Ağır geçirdim zatürreye çevirdi günlerce nefes darlığı vs kötüydü yani ve hemen sonrasında izne ayrıldım. Çok gözümüz korktu ondan mıdır bilmem biz bi türlü normalleşemedik:/ sizlerin rahatsızlığı da böylece geçer gider umarım. Bebeğinize geçmemesine çok sevindim. Allah korusun bebeklerimizi çocuklarımızı
Yaaaa çok iyi yaaaben bebek için ilk verimecek kıyafeti ayarladığım organizerin içine bez koymuştum. o yüzden bez takılıyormu bilmiyorum diğer bezleri de biz hep kendimiz değiştirdik. odada bez yoktu yani belki ilk doğduğunda ben koymamıs olsaydım kendileri takardı. kıyafet de veriyolar tulum, şapka, zıbın, battaniye şeklinde. ben onlarıda giydirmedim ama ilk doğduğuklarında kanlı oldukları için kıyafete kan bulaşmasın diye giydiriyolarmış. anne için hasta bezi veriliyor dependleri eve saklayındoğumdan sonra ilk hasta bakıcılar takıp giydiriyor. ama daha sonrakileri hep kendim değiştirdim hasta bezi, gazlı bez, alt açma örtüsü bulunuyor odada bitince talep ediyorsunuz
ah inşallah sende memnun kalırsın. aysel hanıma mı gidiyordun? kendisi doğumlara geliyormu? daha var doğurmana ama doğurunca benide haberdar et mutlakaYaaaa çok iyi yaaa
Ay benim de çok güzel geçer doğumum inşallah
Amin.☺
Teşekkür ederim cevap için
Hayir yorulmuyorum aslinda sadece uzüluyorum acaba doymadigi icin huzur mu diyeSüt azalmanistir. Bebekler akşam 5 ten sonra bağırma krizine giriyorlar. Clusterfeeding diyorlar bunun adına. Ertesi günün sütünü arz talep ayarliyorlarmis.
Ama cok yoruluyorsan mama vermek istersen Töpfer markayı önerebilirim.
Ben aptamil almistim. Biraz daha kendime bakmam lazim . Emzirmek en guzeli ve rahati ama süte bagli istehangi marka mama.biz hip kullandık kustu.sma kullanıyoruz
Amin aminah inşallah sende memnun kalırsın. aysel hanıma mı gidiyordun? kendisi doğumlara geliyormu? daha var doğurmana ama doğurunca benide haberdar et mutlaka
erken gelecekmiş gibi geliyosa 40 haftayı deviriyosun hadi hayırlı olsunAmin amin
Evet Aysel hanıma gidiyorum ve geliyor doğuma
Daha var ama mayis anneleri doğurmaya başladı. Bizim doğum çantası -pardon bavulu- her şeyi hazır bekliyoruz artık
Yani tabii en az 35 olsa iyi tabii de bana erken gelecekmiş gibi geliyor
Haber veririm tabii vermem mi
Cok normal canim. Sabırlı ol geçiyor bir kaç güne inşallah. Bol bol kucağına al.Evet ben de ikinci günden yazayım o zaman kizlar.bebegim sabah ezanından sonra gece 1 e kadar harika uyuyor emiyor çiş kaka yapıyor.sonra gece 1-2 dedi mi çocuk başlıyor çığlık atmaya.emziriyorum bol bol emiyor memede uyuyor yatağına alıyorum anında katilana kadar ağlamaya başlıyor.bu durum bu şekilde hiç aralıksız sabah ezanina kadar aynen devam.kucaga alıp gezdiriyoruz yine susmuyor beyaz gürültü vs açtım hiç işe yaramıyor.ben ağladım artık gece en sonne yapmalıyım emzik mi vermeliyim öneriniz var mı? İnsan kafayı yiyecek gibi oluyor bak şuan misler gibi uyuyor mesela
Gerçekten bu durum geçiyor mu? Sanki hep böyle olacak gibi geldi öyleyse tabi ki sabrederim yeter ki iyi olsun bebegimCok normal canim. Sabırlı ol geçiyor bir kaç güne inşallah. Bol bol kucağına al.
Cumartesi günü 18di bu hafta yine kontrolumuz var bütün değerleri iyi cikti çok şükür anne sütü sarılığı dedi bizede .3 gün kessek geçer ama artık bunu önermiyoruz dediBizimde devam canim 2.ayda atarmis vucut
Anne sutu sariligi dedi doktor, kac kere topuktan kan verdik. Dususe gecince rahatladik ama gecen hafta 13’lerdeydi daha. Herhangi bir belirtisi yok uyku hali falan ama surati sari gibiydi. Simdi daha iyiyiz cok sukur zamanla gececek bir hastalik ne yaparsan yap
Degerlerin neler dusme yok mu ?
Ben de ilk hafta nerdeyse hic uyumadim.Gerçekten bu durum geçiyor mu? Sanki hep böyle olacak gibi geldi öyleyse tabi ki sabrederim yeter ki iyi olsun bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?