2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
@lonleymommy Ssvd denilen inşallah nasip olursa biz gittik görüştük hastaneyle hiç değilse girişini öğrenelim dedik acil bir durumda anne bebek dostu bir hastane şimdiden hayırlı doğumlar sizede

Canım pompa ile bakiyorum bir damla yok şuan kızım uyumuyor aç aranıyor ağzı ile

boşver canım kimseye ihtiyacın yok. bir anne bir bebek ve bir babasınız evde. kv susup ev işleri ve yemek yükünü senden alırsa güzelce dinlenirsen yiyp içersen zaten sütün olur. ama önce sussun
Bak yine ağladım şimdi rabbim bebeği verdi sütünü mu esirgeyecek haklısın
Pompa bütün yetmiyor sözleri üzerine hiç iyi gelmiyor evet
Düşüncemi değiştirmem lazım

Forumda aktif olanlardan
@niloaslan @Spagetti Bolonezz @Umtgzldr @Anka6 sanırım yoksa venüs nursre2603 citoesss te var

Gözün aydın canım beniim nasılsınız
Çok şükür bugüne kadar iyiydik. Sarılık başladı Lila'da sürekli uyuyor uyandırmada zorlanıyorum. Güya tecrübeli anneyim. Sarılık yaşayan tecrübeli annelerim neler önerirsiniz bana. Işın tedavisi alma durumuna gelsin istemiyorum minnoşumun

lohusalığı bir kenara bırak ve ona en iyi bakacak olan sensin bunu öğren. sen hepsini yap Allahın izniyle bol bol sütün olur inşallah

Canim surekli emzir. Uyandirmaya calis. Benim oglum da malesef ki sarilik oldu ve yogun bakimda yatti 3 gun. 2 saatte bi diyolar ama sen bekleme bence o kadar ben2 saatte bir verdigim halde kacamadik sariliktan

Sagmakla uğraşma Gümüscüm.
O boş vaktinde dinlen sen.
Senin bebeğin de sen de güclüsünüz memeyi tutuyor emiyor.
Sagma makinasi pompasi ile yıpratma kendini.
Emin ol yalniz kalmam daha iyi. Kafan rahat olur.
Benim annemler geldi.
Koronayinda birlikte getirdiler.
Onlar üzüntpden mahv oldu.

Benim kizdada sarılık başladı vücudunda yok ama yüzü ve gözlerinde var ins ilerlemez cok zor uyanıyor küçük hanım nazlı nazli emiyor

HHa
Canim bende 3 hafta önce geçirdim skar gebelik 3 u istiyoruz istmosel tedavisi olup u kaldin yoksa tedavisiz mi bende ameliyat olmadan yeniden hamile kal ak istiyorum ama yeniden skar olur diyorlar doktor un birsey onerdim
Hayırlı akşamlar suan bende de skar şüphesi var bir hafta bekliycez .12 sene önce sezeryan olmuştum ben..suan yeni lerde ikinci cocuk istiyoruz sok oldum yani halen saksikim.surecten bahsetmeniz munkunmu

Gümüşüm üzülme birtanem. Emin ol sütün vardır. Bamya, sütlaç, komposto, hurma falan ye iç.

Pompa ile gelmeyip, emzirme ile geliyor merak etme. Pompa her şeyi çekmiyor.

Canim surekli emzir. Uyandirmaya calis. Benim oglum da malesef ki sarilik oldu ve yogun bakimda yatti 3 gun. 2 saatte bi diyolar ama sen bekleme bence o kadar ben2 saatte bir verdigim halde kacamadik sariliktan
İki saati beklemiyorum bende normalde. Bugün aşırı uyku modunda ve uyandırmak inanılmaz zordu. Siz mama takviyesi yaptınız mı peki

İyi geceler kızlar yarın 20 günlük olacaz biz de inşallah bugün sağlık ocağından aradılar tekrar topuk kanı istediler düzgün alınmamış dediler başına gelen var mı

İyi geceler kızlar yarın 20 günlük olacaz biz de inşallah bugün sağlık ocağından aradılar tekrar topuk kanı istediler düzgün alınmamış dediler başına gelen var mı
Benn lanet ettim ya kavga ettim becerememişler ve 15 dk uğraşmıştı 2 topuğu da deldi çocuğu deli gibi ağlattılar
Sonra biz hastanede verdik 1 dk sürdü ve asla ağlamadı ayağını falan ısıtıp aldılar

Merhaba
Benim ilk kızımda öyle olmuştu 10. gün düşmüştü ama sarı akıntı oluyordu ve geçmemişti
Doktora gösterdik granülom denen birşey varmış göbek bağı düşerken canlı hücre kalıyormuş bazen
Küçük bi işlemle halletmişti özel muayenehanesi olan bir sünnetçi
Birkaç gün içinde geçmezse doktora göstermenizde fayda olur diye düşünüyorum
Umarım sıkıntı yoktur ve geçer
Ama dediğim gibi bir durum varsa da ağrısız acısız bir işlemle hallediyorlar

Bizi de tekrar çağırdılar tsh değeri yüksek çıkmış düzgün alamadığımız İçin olabilir dediler
Tekrar haber çıkmadı herhalde sorun yoktur
İnş sizde de sıkıntı çıkmaz

HHa

Hayırlı akşamlar suan bende de skar şüphesi var bir hafta bekliycez .12 sene önce sezeryan olmuştum ben..suan yeni lerde ikinci cocuk istiyoruz sok oldum yani halen saksikim.surecten bahsetmeniz munkunmu
Merhaba iyi aksamlar, Tayin için konyadayiz burdaki tum peritanoliji uzmanlar I ve doktorlar Ina gittim malesef skr yerine 1,5 cm sonlandirmak zorunda kaldi k cunku yuksek risjli ama benim 3. Sizin kac cm yakinlikta

Tamam zaten oda yıpratıyor zaman alıyor dün akşam yine yoktu formül mamayı verdim ağladı catliycak gibi
Ama gece uyumak mi bilmiyorum hafif ce ıslanmış atletik uyandım üşüyorum çorap giydim sütüm burdayım dedi ruhumu oksadiniz hepiniz ayrı ayrı belki de ondan

Inan pompayla gelmezken bebek emince kendiliginden aktigi oluyor. Pompayi onemseme bol bol emzir.

Gümüşüm üzülme birtanem. Emin ol sütün vardır. Bamya, sütlaç, komposto, hurma falan ye iç.

Pompa ile gelmeyip, emzirme ile geliyor merak etme. Pompa her şeyi çekmiyor.
Bamya onu yemedim deniycem
Topuk kanini aldılar birsuru ağladı uğraş verildi
Sonra gidince dedi ki hemşire kardan dolayı gelip almadılar hafta sonu burada bekledi eger atarlarsa bizi tekrar gelip kan vermeniz gerekecek dedi kimse aramadı topuk kanı için
Ne kadar doğru oldu o test mechul anliycaginiz

Merhaba, tarif ettiğiniz şey bebeğimde de oldu. Doktoruna götürdük, antibiyotik krem verdi, devam ederse yakma işlemi yapıcaz dedi. Yakma işlemi bebeğin hiç hissetmediği kimyasal bir madde sürülerek yapılıyor. Sonraki kontrolde o işlemi yaptı ve geçti. Doktorunuza gittiğinizde benzer bi işlem yapıcaktır sanıyorum ya da belki kremle de geçebilir sizinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…