Bebitolar selam. idrar yaparken dehşet ağrı ve yanma Yaşıyorum. sağlık ocağında idrar testi yaptırdım tertemiz çıktı. bugün kadın doğuma dikiş kontrolüm vardı, alttan muayene etmeden “sonda tahriş etmiştir” dedi piyoleseptyl verdi ama zaten doğumdan sonra zaten antibiyotik (Aksef) kullanmıştım 1 kutu. Sizde de oldu mu bu sorun? Artık işemek istemiyorum ama günde 3-4 litre su tükettiğim için sürekli de wcye çıkıyorum. Bu sonda tahrişi ne zaman geçer? İdrar deliğinin olduğu yerler kıpkırmızı olmuş.
bir de annem bende sağ olsun. annem bu cuma kendi evine gidecek, 1-2 gece kalacak abim babam perişan olmuşlar

sonrasında tekrar gelsin istiyorum ama Ramazan da geliyor, hem bana yemek yapıp hem oruca nasıl kalkacak diye vicdan yapıyorum. Evin tüm yemeği, bulaşığı, çamaşırı annemde şu an. Tabii bebeK için de çok yardımcı oluyor. Psikolojik olarak Ne zaman kendim yapmaya başlayabilirim ev işlerini? sanki annem giderse asla yetişemicem gibi geliyor. Şimdi bile 2 dk duşa giremiyorum çünkü Bebek memede sürekli. meme+mama şeklinde bütün gün emiyor. Ben de pratikleşemedim daha bebek giydirme alt alma gibi işlerde. Üstelik bebeğin göbek bağı yeni düştü, daha yıkayacağım yavruyu. yalnız kalmak için çok erken Değil mi?