2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay maşallah kuzuya ya anne sütüyle mi besleniyo sadece seninkide
Boyumuz aynı ama kiloda benimki cortlamış benimkine normal dedi seninki müko o zaman mükoo helal olsun

6 hafta 2 gun kalp atislari baslamisti, korkutmak istemem ama gezmedigim doktor kalmadi rahim mesane Alina bilir dedi yuzde 80 hepsini kabul ettim bu sefer 28 haftada bebegi alicaz dediler prameture bir bebek bilerek kabul musun dediler malesef sonlandirdik tek bi doktor 11 haftaya kadar bekiyelim dedi onda pretonoloji doktoru yine kanama olursa rahim alinir dedi

Bendede cok terleme vardı ateş basıyordu d vitamini eksikliginden olabiliyormus. Dvit kullandım gecti cok sukur
800 gr gayet iyi kilo alımı icin boyuda guzel uzamis bence masaAllah.

Hanımlar wee ve chicco emzik denemistik olmamisti birde avent deneyim son care dedim 45 gunluk almaz diye dusundum ama cok sükür aldı aventi. Tavsiye ediyoriz arayısta olanlara.
Göz renklero ne alemde renklidem kahveye donen var mı? Bizim renkli suan merakla takipdeyim

Canım sizde şimdi kaç çıktı sarılık değeri?
Sarılık değeri 17 ye yükselirse eğer beyine zarar veriyormuş doktor sizin değer yükselmeyip düşüşe geçtiği için risk yok demiştir. Bizde sarılığın tam olarak geçmemesindeki nedeni arıyorlar.

Canım uyur mu hiç, aynısı bizde de var, memeyi emzik gibi kullanıyorlar bence, ben henüz emzik vermedim. Biraz bekliyim diyorum ama dün gece bu dediğin konudan hiç uyumayınca hem meme aranınca zor dayandım. Yakında emzik veririm.

İlk defa az önce kustu, çok panik oldum ya, tam uyumaya hazırlanırken. Kusma neden oluyor kızlar? Fazlasını mı çıkarıyor? Ya uykuda kussaydı diye panik yaptım

Bir de gözlerde göz nezlesi gibi akıntı oldu, beyazbeyaz, capak gibi şeyler birikiyor. Anne sütüyle sildim düzelmedi. Basına gelen var mı? Acamıyor gözünü beyaz yapışık şeylerden. Gözyası kanalı açılıyordur dedi saglık ocagının ebesi. Serum fizyolojikle mi silsem. Bilen varsa yazarsa sevinirim.

Bizimki de aventçi
Ya hala mavi laci gibi çok merak ediyorum ne zaman oturacak 6 ay falan diyolar ama deneyimli analar bilir

Canom benim süt kesiği gibi kustuysa hem sütün yarıyodur hem fazlasını kusmuştur
Memeyi emzik yaptığında hemen emziği yapıştırıp yatağına koyuyorum uyuyo
Ben anne sütüyle silip göz pınarına masaj yapmıştım doktor demişti serçe parmağınla günde 3 4 kere çok hafif burun yanı göz başlangıç kısmı var ya hafif bastırıyosun göz pınarları açılıyomuş tıkanınca öyle oluyomuş

Canım bir de burnu nasıl temizliyosun? Serum fizyolojikle temizlsmem lazım ona da cesaret edemedim. Sıkınca kendiliğinden akıyomuş sanırım

Benimkide bu gece bir turlu uykuya dalmadi bende biraz fazla emzirdim herhalde biraz once kustu bende cok endise ediyorum ama beyazdi suttu yani cikarttigi , yatarak emziriyorum sanirim ondan oyle olunca doymak bilmiyor surekli emesi geliyor

Goz capagi bizdede var zahrada’nin dedigi gibi masaj yaptim ama gozun biri duzeldi digeri hala kotu. Her gece kapaniyor resmen capaktan. İslak pamukla siliyorim onada cok kiziyor, kizardi zaten bildigin. Antibiyotik verdi doktor ama onuda her zaman yaptirmiyor.

Burun icin bruno fizyolojik serum aldim, 2 kere yaptim ilkinde beceremedim ama 2.de yesil yesil sumuk cikti balgam sanirim baya rahatladi. Zor ama ya agliyor cildiriyor burnuna verince sonrada egip suyu bosaltip otri bebe aspirator ile cekiyoruz.

ayy benım 5+4 te embırıyo gorulmedı sadece kese ve yol sac goruldu.cuma tekrar randevum var ..kalp atışı olusmuş sızın bırde kıyamam ya...

hiç takılma ilk ay genelde kilo alımı bu bantlarda seyrediyor. ödemlerin gtmesi sarılık vs derken anca yani güzel bile almış maşallah. doymasa susturamazsın öyle düşün :) asıl kilo alımın2. ayda gösteriyor kendini.
bizde pazartesi sağlık ocağına gidicez bakalım ne olmuş bizimki
canım serum fizyolojiği gözüne kullanma, tuzlu su olduğu için yakar. sadece sütünü sürebilirsin bide bi pamuğu sıcak suyla ıslatıp gözüne masaj yaparak silebilirsin

30lu günlerde olup kanaması yoğun olan var mı ya
Benim hiç azalmadı bitecek gibi de durmuyor sizlerin durumları nasıl
Dikiş üstü şişlikte duruyo

Kızlar benim paşa uyumaktan ememiyor
3 dk emiyor sonra uyuyor
Kıyaferlerini çıkarıyorum o zaman dağılıyor uykusu

Gözde akıntı başladı pamukla alıyorum onun dışında gazdan sanırım sesler büyüme ataklari sanırım emzik avent aldım biberon avent aldım burnu tıkanmış aldım bugün işe yaradı

Eklentiler

• IMG_20220331_103230.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…