Ay maşallah kuzuya ya anne sütüyle mi besleniyo sadece seninkideKızlar bugün bizimde aylık kontrolümüz asimiz vardı boyu 4cm uzamış 3080 dogmustu 4.100 olmuş yalnız bebeğim 5dk anca emip uyuyo her seferinde yetmiyo diye kendimi yiyodum ama sık sık emdiği için arayı kapatmış
Evet canm anne sütü 2 kez mama verdik emmedi biberon falan asla almiyo zatenAy maşallah kuzuya ya anne sütüyle mi besleniyo sadece seninkide
Boyumuz aynı ama kiloda benimki cortlamış benimkine normal dedi seninki müko o zaman mükoo helal olsun
6 hafta 2 gun kalp atislari baslamisti, korkutmak istemem ama gezmedigim doktor kalmadi rahim mesane Alina bilir dedi yuzde 80 hepsini kabul ettim bu sefer 28 haftada bebegi alicaz dediler prameture bir bebek bilerek kabul musun dediler malesef sonlandirdik tek bi doktor 11 haftaya kadar bekiyelim dedi onda pretonoloji doktoru yine kanama olursa rahim alinir dediOnu hiç bilmiyorum daha yeniyim ilk kese muayenesinde belli oldu doktor takip etcez dedi..tekrar gidicez ona cuma ..arada devlet hastanesine gittim Muayene oldum oda aynı şeyi söyledi sonlandiralim dedi direk..cuma günü doktorumuz a gidicez tekrar kaçıncı haftadaydiniz siz
Bendede cok terleme vardı ateş basıyordu d vitamini eksikliginden olabiliyormus. Dvit kullandım gecti cok sukurKızlar ben emzirirken cok terliyorum.
Koronadan mi yoksa hormonlardan mi anlamadım.
Birde bebeğimin atesi olduğu gün sürekli memedeydi.
Simdi de memeler aşırı süt doldu kızım ememiyor cok fazla geliyor sanırım. Kafasını sürekli çekiyor. Kızıyor.
Göğüslerim cok büyüdü doldu aşırı rahatsiz oluyorum.
Ne yapacagimi bilemedim.
Fikri olan var mı?
800 gr gayet iyi kilo alımı icin boyuda guzel uzamis bence masaAllah.Bugün aylık kontrolümüz vardı
3430 gram olmuş kuzu ben tabi delirdim 1 aylık erkek bebek bu kadar çiroz olur mu diye
Ama doktor normal diyo iyi gidiyosun anne sütüyle devamke dedi ama içim rahat değil kızlar ya
2880 doğdu da ilk kontrolde 2630a düşmüştü ondan hesapladı aylık 800 gram almış gayet yeterli dedi
Önceden 40 gram alıyodu günlük sonra doktor çok iyi ondan 2 saatte bir değil 3 4 saatte bir emzir dedi süre uzayınca günlük 27 gram almış
Bezimiz günlük 10- 14 arası değişiyor besleniyor da aslında ama içime de dert oluyor bugün bebek tartısı sipariş ettim sapık gibi tartarım artık
Sütüm mü azaldı yoksa emzirme süresi uzadığı için mi böyle oldu anlamadım önceden saatlerce emersi şimdi 30 35 dk da tav oluyor ondan da olabilir tabi
Onun dışında kalça ultrasonumuz iyiymiş, boyumuz 54 cm olmuş 4 cm uzamış, aşımızı da olduk sarılık iyice azalmış bir bitemedi lanet uzamış sarılık bizde de var yani
Bizden haberler böyle teyzeler
Canım sizde şimdi kaç çıktı sarılık değeri?Bugün aylık kontrolümüz vardı
3430 gram olmuş kuzu ben tabi delirdim 1 aylık erkek bebek bu kadar çiroz olur mu diye
Ama doktor normal diyo iyi gidiyosun anne sütüyle devamke dedi ama içim rahat değil kızlar ya
2880 doğdu da ilk kontrolde 2630a düşmüştü ondan hesapladı aylık 800 gram almış gayet yeterli dedi
Önceden 40 gram alıyodu günlük sonra doktor çok iyi ondan 2 saatte bir değil 3 4 saatte bir emzir dedi süre uzayınca günlük 27 gram almış
Bezimiz günlük 10- 14 arası değişiyor besleniyor da aslında ama içime de dert oluyor bugün bebek tartısı sipariş ettim sapık gibi tartarım artık
Sütüm mü azaldı yoksa emzirme süresi uzadığı için mi böyle oldu anlamadım önceden saatlerce emersi şimdi 30 35 dk da tav oluyor ondan da olabilir tabi
Onun dışında kalça ultrasonumuz iyiymiş, boyumuz 54 cm olmuş 4 cm uzamış, aşımızı da olduk sarılık iyice azalmış bir bitemedi lanet uzamış sarılık bizde de var yani
Sarılık değeri 17 ye yükselirse eğer beyine zarar veriyormuş doktor sizin değer yükselmeyip düşüşe geçtiği için risk yok demiştir. Bizde sarılığın tam olarak geçmemesindeki nedeni arıyorlar.Benim deger 9 çıkmasına ragmen, dr tamam riski atlattık dedi. 10 gün sonra cagırdı. Sıfırlanması mı gerekiyor?
Canım ilk basta ben de anlamıyordum, doktora sürekli sütüm var mı boş mu emiyor diyordum. Ben hiç sagmıyorum, tshirtüm hiç ıslanmıyor.
Doktor idrar 4-5, kaka 2-3 kez oluyorsa besleniyordur dedi. Ben de ona bakıyorum, o zaman stres olmuyosun. Yemese olmaz diyosun.
Kızlar erkek anneleri, üstünüze çiş yapılmasından nasıl korunuyorsunuzBugün 2 defa üst degiştim, hep de bezleme anına nasıl denk geliyor.
Canım uyur mu hiç, aynısı bizde de var, memeyi emzik gibi kullanıyorlar bence, ben henüz emzik vermedim. Biraz bekliyim diyorum ama dün gece bu dediğin konudan hiç uyumayınca hem meme aranınca zor dayandım. Yakında emzik veririm.Canım kız annesi olunca değişmiyor altını aciyorum yeni bez takicam alt acma örtüsü üst bas kaka çiş oluyor
Canım birşey sorucam emdikten sonra uykuya dalmada sorun oluyor mu gazı çıkıyor alt değişme iki meme ayrı ayrı emiyor hala meme arıyor formül mama o zaman mecbur yapıyorum uykuya dalsa diycem doydu uyudu
Bizimki de aventçiHanımlar wee ve chicco emzik denemistik olmamisti birde avent deneyim son care dedim 45 gunluk almaz diye dusundum ama cok sükür aldı aventi. Tavsiye ediyoriz arayısta olanlara.
Göz renklero ne alemde renklidem kahveye donen var mı? Bizim renkli suan merakla takipdeyim
Canom benim süt kesiği gibi kustuysa hem sütün yarıyodur hem fazlasını kusmuşturCanım uyur mu hiç, aynısı bizde de var, memeyi emzik gibi kullanıyorlar bence, ben henüz emzik vermedim. Biraz bekliyim diyorum ama dün gece bu dediğin konudan hiç uyumayınca hem meme aranınca zor dayandım. Yakında emzik veririm.
İlk defa az önce kustu, çok panik oldum ya, tam uyumaya hazırlanırken. Kusma neden oluyor kızlar? Fazlasını mı çıkarıyor? Ya uykuda kussaydı diye panik yaptım
Bir de gözlerde göz nezlesi gibi akıntı oldu, beyazbeyaz, capak gibi şeyler birikiyor. Anne sütüyle sildim düzelmedi. Basına gelen var mı? Acamıyor gözünü beyaz yapışık şeylerden. Gözyası kanalı açılıyordur dedi saglık ocagının ebesi. Serum fizyolojikle mi silsem. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
Canım bir de burnu nasıl temizliyosun? Serum fizyolojikle temizlsmem lazım ona da cesaret edemedim. Sıkınca kendiliğinden akıyomuş sanırımCanom benim süt kesiği gibi kustuysa hem sütün yarıyodur hem fazlasını kusmuştur
Memeyi emzik yaptığında hemen emziği yapıştırıp yatağına koyuyorum uyuyo
Ben anne sütüyle silip göz pınarına masaj yapmıştım doktor demişti serçe parmağınla günde 3 4 kere çok hafif burun yanı göz başlangıç kısmı var ya hafif bastırıyosun göz pınarları açılıyomuş tıkanınca öyle oluyomuş
Ay asla yapamadım ya ağlarken sümüğü ileri geri yapıyo kocam yakalıyo ahahahhaa öyle temizliyoruz manuelin manueli ,Canım bir de burnu nasıl temizliyosun? Serum fizyolojikle temizlsmem lazım ona da cesaret edemedim. Sıkınca kendiliğinden akıyomuş sanırım
Benimkide bu gece bir turlu uykuya dalmadi bende biraz fazla emzirdim herhalde biraz once kustuİlk defa az önce kustu, çok panik oldum ya, tam uyumaya hazırlanırken. Kusma neden oluyor kızlar? Fazlasını mı çıkarıyor? Ya uykuda kussaydı diye panik yaptım
Bir de gözlerde göz nezlesi gibi akıntı oldu, beyazbeyaz, capak gibi şeyler birikiyor. Anne sütüyle sildim düzelmedi. Basına gelen var mı? Acamıyor gözünü beyaz yapışık şeylerden. Gözyası kanalı açılıyordur dedi saglık ocagının ebesi. Serum fizyolojikle mi silsem. Bilen varsa yazarsa sevinirim.
Ayy martın sürprizii canım gözün aydınnnn hızlı olmuşş nasılsınızzz bebiş nasıl sen nasılsınnKızlar akşam 10 gibi sancılandım 12 de hastaneye geldim 2 de doğum yaptım kurtuldum çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah :)
İkimizde iyiyiz canım çok şükür boyu 51 cm kilo 3415 gram emzirmeye çalışıyorum tam 31 mart beklenen doğum tarihinde 40 haftalıkken geldi :)Ayy martın sürprizii canım gözün aydınnnn hızlı olmuşş nasılsınızzz bebiş nasıl sen nasılsınn
ayy benım 5+4 te embırıyo gorulmedı sadece kese ve yol sac goruldu.cuma tekrar randevum var ..kalp atışı olusmuş sızın bırde kıyamam ya...6 hafta 2 gun kalp atislari baslamisti, korkutmak istemem ama gezmedigim doktor kalmadi rahim mesane Alina bilir dedi yuzde 80 hepsini kabul ettim bu sefer 28 haftada bebegi alicaz dediler prameture bir bebek bilerek kabul musun dediler malesef sonlandirdik tek bi doktor 11 haftaya kadar bekiyelim dedi onda pretonoloji doktoru yine kanama olursa rahim alinir dedi
hiç takılma ilk ay genelde kilo alımı bu bantlarda seyrediyor. ödemlerin gtmesi sarılık vs derken anca yani güzel bile almış maşallah. doymasa susturamazsın öyle düşün :) asıl kilo alımın2. ayda gösteriyor kendini.Bugün aylık kontrolümüz vardı
canım serum fizyolojiği gözüne kullanma, tuzlu su olduğu için yakar. sadece sütünü sürebilirsin bide bi pamuğu sıcak suyla ıslatıp gözüne masaj yaparak silebilirsinCanım uyur mu hiç, aynısı bizde de var, memeyi emzik gibi kullanıyorlar bence, ben henüz emzik vermedim. Biraz bekliyim diyorum ama dün gece bu dediğin konudan hiç uyumayınca hem meme aranınca zor dayandım. Yakında emzik veririm.
İlk defa az önce kustu, çok panik oldum ya, tam uyumaya hazırlanırken. Kusma neden oluyor kızlar? Fazlasını mı çıkarıyor? Ya uykuda kussaydı diye panik yaptım
Gözde akıntı başladı pamukla alıyorum onun dışında gazdan sanırım sesler büyüme ataklari sanırım emzik avent aldım biberon avent aldım burnu tıkanmış aldım bugün işe yaradıCanım uyur mu hiç, aynısı bizde de var, memeyi emzik gibi kullanıyorlar bence, ben henüz emzik vermedim. Biraz bekliyim diyorum ama dün gece bu dediğin konudan hiç uyumayınca hem meme aranınca zor dayandım. Yakında emzik veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?