- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
evet.değmeden nasıl olacakki. bide bizim göbeğin merkezinde bir parçasıda kalmışto.ona rağmen dr yıka dedi. zaten oda düştü ertesi günSu değdi mi peki göbek deliğine?
Mrb. Benim oğlum da 2 martta doğdu. Doğduğu günden beri mama veriyorum. Günde 4 kez veriyorum. 3 haftalıkken gittiğimizde 600 gr almıştı. 3400 doğmuştu. Sütümü sagdim çok az çıkıyor maalesef. Benim merak ettiğim sütümü elle sağınca sadece tek kanaldan fışkırıyor. Bu da az olduğunu gösteriyor sanırım.kilo alımı iyiydi 15 günlükken gittik. 3100 ile hastaneden çıktık. 15 günde 3680 olmuştu.şimdi kaç bilmiyorım .mamayı hastane demişti. bebeğim açloğa dayanamıyor. sinirli gibi. ben yetmiyorumdur diye mama veriyorum.o zaman susuyor.gazdandır diye onuda deniyorum. ama bazen becetemiyorum gaz çıkartmayı
Zahrada korse takiyorsan çok sıkma ben hiç takamiyorum30lu günlerde olup kanaması yoğun olan var mı ya
Benim hiç azalmadı bitecek gibi de durmuyor sizlerin durumları nasıl
Dikiş üstü şişlikte duruyo
Canım 2 Mart doğdu kızım bende mama veriyorumMrb. Benim oğlum da 2 martta doğdu. Doğduğu günden beri mama veriyorum. Günde 4 kez veriyorum. 3 haftalıkken gittiğimizde 600 gr almıştı. 3400 doğmuştu. Sütümü sagdim çok az çıkıyor maalesef. Benim merak ettiğim sütümü elle sağınca sadece tek kanaldan fışkırıyor. Bu da az olduğunu gösteriyor sanırım.
Kullanmıyorum kuzum korse falan kan sulandırıcı iğne de kullanmadım solgar ve bestlak hariç hiçbir şey kullanmıyorumZahrada korse takiyorsan çok sıkma ben hiç takamiyorum
Birde ne biliyim basım ağrıyor ağrı kesici içtim tekrar kanama oldu kan sulandırıcı iğne vermişti çok kanamam vardi bir ara iğneyi yapmayın dedi
Doktor bana 40 güne kadar devam ama yarısına gelince azalmaya başlar dedi sen bir git bugün bekleme kafaya takcagina gitKullanmıyorum kuzum korse falan kan sulandırıcı iğne de kullanmadım solgar ve bestlak hariç hiçbir şey kullanmıyorum
Takviyeleri bıraktım hep hamilelikte kullandığımız ama coştu kanamam anlamadım valla durulmayacak heralde bir şeyler ters gidiyo
Bebekle gidemem eşim de yok hastaneler uzak anca hafta sonu sorayım dedim benle aynı durumda olan var mı diyeDoktor bana 40 güne kadar devam ama yarısına gelince azalmaya başlar dedi sen bir git bugün bekleme kafaya takcagina git
Canım ağrı kesici arada birde folik asit magnezyum gibi vitamin kullandığım emzirme çayı damla filan benimdeKullanmıyorum kuzum korse falan kan sulandırıcı iğne de kullanmadım solgar ve bestlak hariç hiçbir şey kullanmıyorum
Takviyeleri bıraktım hep hamilelikte kullandığımız ama coştu kanamam anlamadım valla durulmayacak heralde bir şeyler ters gidiyo
su değdirmeden nasıl yıkanacak ki? bana doktor taburcu olmadan senin 2. bebeğin tecrübelisin göbeği düşmeden de yıkayabilirsin sadece yıkandıktan sonra iyi kurula ıslak kalmasın demişti. ertesi günden itibaren yıkadım herhalde şimdiye kadar 20 kez yıkanmıştırKızlar. Bebeklerinizi ne zaman yıkadınız? Pazartesi göbek bağı düştü bizim oğlanın. salı günü doktor “su değdirmeden yıkayabilirsin” dedi Ama su değmeden nasıl olacak o iş? Bugün 10 günlük oldu ayrıca. ıslak mendille filan sildik bebeği ama yıkasaK rahatlayacak sanki çocuk
Mesaj at resim at sor benim doktorla ben hamilelikte öyle attım biliyorsunBebekle gidemem eşim de yok hastaneler uzak anca hafta sonu sorayım dedim benle aynı durumda olan var mı diye
Ben ilk bir haftalıkken yıkamıştım göbek bağı düşmemişti hatta dr yıka bisey olmaz sadece göbeğini güzel kurula nemli kalmasın demişti. ondan sonra 2 günde bir yıkıyorum. Gobegi 12. Gun düştü ama biraz akıntısı var. Sıkıntı yok dedi dr kuru tut düzelir dedi. Yıkadıkça büyüyor rahatlıyor gibi geliyor. Yaz olsa gün aşırı yıkarım da ıste.Kızlar. Bebeklerinizi ne zaman yıkadınız? Pazartesi göbek bağı düştü bizim oğlanın. salı günü doktor “su değdirmeden yıkayabilirsin” dedi Ama su değmeden nasıl olacak o iş? Bugün 10 günlük oldu ayrıca. ıslak mendille filan sildik bebeği ama yıkasaK rahatlayacak sanki çocuk
Ahhh ne güzelKızlar akşam 10 gibi sancılandım 12 de hastaneye geldim 2 de doğum yaptım kurtuldum çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah :)
Benim kullandığım buHangi damla acaba .ben bı damla resmi ekledim az önce o mu ? Bnm kullandığım biraz azalttı ama geçirmedi tam .başka damla varsa doktira fmgidince yazdurayim. Ben anne sütü denemedim anne surmtu şekerli zaten çocuğun gizu yapış yapış olur. Ama bugün bayat çayın demini pamuğa batırıp onu denicem bir iki kez . Kendimde çıban çıktığında ya da kaşıntı oldugunda çayın demi geciriyirdu .blki bebeğe de iyi gelir.
Sağolasın canım dün akşam 9 buçukta sonra ağrılarım başladı gece 12 de hastaneye geldim 4 cm açıklık var dedi sonra 1 gibi suyum geldi 2 de doğum yaptım hızlı ilerledi çok şükür sende inşallah en kısa sürede en hayırlı bir şekilde kurtulursun canım.Ahhh ne güzelhayırlı olsun canım benim sağlıkla büyüsün inşallah. Normal mi oldu kac cm di aciklik suni verdiler mi ay anlat benimde bugun 40
MaşallahSağolasın canım dün akşam 9 buçukta sonra ağrılarım başladı gece 12 de hastaneye geldim 4 cm açıklık var dedi sonra 1 gibi suyum geldi 2 de doğum yaptım hızlı ilerledi çok şükür sende inşallah en kısa sürede en hayırlı bir şekilde kurtulursun canım.
Bebeğini en iyi sen tanırsın canım açlık aglamasiyla gaz ağlaması çok farklı oluyor zaten .gaz için ilaç mutlaka ilaç kullan .ben gündüz nurse harveys akşam da bio gaia kullanıyorum .aylık kontrolüne az kalmis zaten .doktora sorarsın mama için blki kademeli azalt der ya da devam et diyebilirkilo alımı iyiydi 15 günlükken gittik. 3100 ile hastaneden çıktık. 15 günde 3680 olmuştu.şimdi kaç bilmiyorım .mamayı hastane demişti. bebeğim açloğa dayanamıyor. sinirli gibi. ben yetmiyorumdur diye mama veriyorum.o zaman susuyor.gazdandır diye onuda deniyorum. ama bazen becetemiyorum gaz çıkartmayı
Bu duş olayı da değişik .bizim doktor da hmn yikayabilirsin göbek bağının düşmesini beklemeden yıkadık .sadece pamukla iyi e kuruladik. Bnce artık yikayabilirsin akıntısı falan yok DmiKızlar. Bebeklerinizi ne zaman yıkadınız? Pazartesi göbek bağı düştü bizim oğlanın. salı günü doktor “su değdirmeden yıkayabilirsin” dedi Ama su değmeden nasıl olacak o iş? Bugün 10 günlük oldu ayrıca. ıslak mendille filan sildik bebeği ama yıkasaK rahatlayacak sanki çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?