Bebeği silsen de yeterli canim. Illaki suya koymana gerek yok.Kuzum ben 3 4 kere anca banyo yaptırdım ama tek yapamam heralde aslaa
Eşim tutuyo kendi onda güvende hissettiğinden ben hızlıca şampuan şampuandan kalanlark vücuduna sürüyodum sonra şıpır şıpır su ve havluya sarılışelimize de yağ sürdüm asla durmadı masaj falan yalan oldu ahhha sudan çok korkuyo çünkü ve donuyo ne kadar sıcak olursa olsun oda
evet no-shampoo diye akım varBen hiç sabunlamiyorum. Şampuan Da kullanmiyorum. Kızım da da nerdeyse 6 ay hiç birsey kullanmadim. Ek gıdaya başlayınca başlıyorum.
Kız bas kimyonu iç yeeKızlar ya canım mercimek çorbası istiyor ama o da yenmeyecekler listesinde değilmi?
Kimyonlu yapabilirsin.Kızlar ya canım mercimek çorbası istiyor ama o da yenmeyecekler listesinde değilmi?
Bak yiyince eğer bizim kiz kıvranırsa yine kargoyla sana yollarimKız bas kimyonu iç yee
En son çay bardağına yarım çay kaşığı kimyon yarım çay kaşığı şeker yarım çay bardağı su karıştır fondiple
Ben de sağlık ocağına gidecem hemsiremiz aynı zamanda ebe. İnşallah faydası olur bize deGeçenlerde hastanenin emzirme danışmanlığına gittim. O kadar sert ve haşin davranıyolar ki çocuğa isteyesi varsa da inat edip istemiyor. O gün silikon uçla tuttu ama tabi eve gelince yine aynı tas aynı hamam. Ben de evde daha rahat ederiz diye eve çağırdım pazar günü emzirme hemşiresi gelcek inşallah sonuç alabiliriz. Her seferinde meme teklif ediyorum kızdırmadan ağlatmadan. Zaten dikişlerim de yeni yeni düzeldiği için ilk zamanlar hiç ilgilenemiyordum :/
40 başı olmuşsun canım reglsin yani şuan daKızlar benim 40dan 5gun önce kanamam kesilmişti.Bugun yine başladı anlamadım.Hemen regl olmuş olamam değilmi?Daha çarşamba gittim bi sorun yok dedi dr.
Dr.ma sordum hemen ara kanama dedi.Bende anlamadım.Cunku düzenli emiyor kızım da.40 başı olmuşsun canım reglsin yani şuan da
Biz de baby me köpük şampuan ile yıkadık ama ebe arkadaşa da sordum, gayet normal deri dökmesi dedi. Akşam epey endişe etmiştimbebe yağı da sürdüm güzelce, zamanla azalacakmış
Kızlar benim 40dan 5gun önce kanamam kesilmişti.Bugun yine başladı anlamadım.Hemen regl olmuş olamam değilmi?Daha çarşamba gittim bi sorun yok dedi dr.
Canım bende sagmaya başladım 30 CC çıktı ama doymuyor 30 CC de mama veriyorum hiç anne sütü olmamasından iyidirSelam kızlar, bizim de emme sorunumuz var baştan beri. Emzirme danışmanları çok hoyrat davranıp çok ağlatıyorlar. Ben evde ağlatmadan da o kadar emziriyorum30 saniye kadar emiyor sonra biberonla sağdığım sütü veriyorum ki 2,5 saate 1 sağıyorum toplam 55 cc çıkıyor. 30 cc de mama ekliyorum. Doktor önerisiyle çünkü 90 cc içmesi lazımmış ortalama. Vermezsem çok aç kalıyor asla uyumuyor.
Onun dışında gece uykusu çok zor. 1,5 saat uyuyor geceleri anca ve kalkıp süt ısıt, emzir, süt ver, mama yap ver ve tekrar sağ döngüsünden zaten uyumaya pek zamanım olmuyor. Sabah kızı anneme bırakıp öyle uyuyorum. İnşallah bu uykular yakında düzene girer çünkü annem 1 aya gider
Süt arttırıcı diye Karatay tarifi yapicam yicem bugün sarı kırmızı mercimek suda islat beklet yika sonra haslaKızlar ya canım mercimek çorbası istiyor ama o da yenmeyecekler listesinde değilmi?
Canım benim de sag memeyi emmiyordu. Doktor önerisiyle emzirme pozisyonu değiştirdim sagda, beşik pozisyonunda almadı, çanta pozisyonu mu diyorlar, bacaklar arkaya dogru onda emdi. Almadıkları memeyi farklı acılarda deneyebilirsiniz. Sag memem mastit olmuştu, alamıyor diye, dr güzel mudahale etti.Oğlumda sağ bi türlü emmezdi.Bundada uc küçük olunca sol tercih ediyor kızım.
Ay bu uykusuzluk nasıl olacak, dün gece yarım saat uyuyabildim. Bazen bebek kucagımda içim geciyor, korkuyorum. Sürekli yüzümü yıkıyorum.Selam kızlar, bizim de emme sorunumuz var baştan beri. Emzirme danışmanları çok hoyrat davranıp çok ağlatıyorlar. Ben evde ağlatmadan da o kadar emziriyorum30 saniye kadar emiyor sonra biberonla sağdığım sütü veriyorum ki 2,5 saate 1 sağıyorum toplam 55 cc çıkıyor. 30 cc de mama ekliyorum. Doktor önerisiyle çünkü 90 cc içmesi lazımmış ortalama. Vermezsem çok aç kalıyor asla uyumuyor.
Onun dışında gece uykusu çok zor. 1,5 saat uyuyor geceleri anca ve kalkıp süt ısıt, emzir, süt ver, mama yap ver ve tekrar sağ döngüsünden zaten uyumaya pek zamanım olmuyor. Sabah kızı anneme bırakıp öyle uyuyorum. İnşallah bu uykular yakında düzene girer çünkü annem 1 aya gider
OlabilirKızlar benim 40dan 5gun önce kanamam kesilmişti.Bugun yine başladı anlamadım.Hemen regl olmuş olamam değilmi?Daha çarşamba gittim bi sorun yok dedi dr.
Bende el attım bugün bu meseleye.yoksa ordaki süt de azalıyor ya.Canım benim de sag memeyi emmiyordu. Doktor önerisiyle emzirme pozisyonu değiştirdim sagda, beşik pozisyonunda almadı, çanta pozisyonu mu diyorlar, bacaklar arkaya dogru onda emdi. Almadıkları memeyi farklı acılarda deneyebilirsiniz. Sag memem mastit olmuştu, alamıyor diye, dr güzel mudahale etti.
Ay bu uykusuzluk nasıl olacak, dün gece yarım saat uyuyabildim. Bazen bebek kucagımda içim geciyor, korkuyorum. Sürekli yüzümü yıkıyorum.
Canım bende sagmaya başladım 30 CC çıktı ama doymuyor 30 CC de mama veriyorum hiç anne sütü olmamasından iyidir
Yarın doktora sorucam bakalım kilo durumu nasıl böyle devam mı edelim vs diye
Hangi mamayı kullaniyirsun
Kızlar yarın büyük günkızım dogdugunda ikinci haftasında doktora diye çıkmıştık dışarıya en son yarın ay geldi muayene ve ben dışarı cikicam anne sütü artı mama kilo nasıl ogrenicem
Kendim de kadın doğuma gidicem gitmisken tam 40 da gidemem diye cikmisken tam olsun
Bugün camdan baktım yabani gibi ilk kez sokak gören insan gibiyim
Çok yorgunum aslına bakarsanız cikasim mi yok yoksa alıştım mi sy garip bir his sanki giyinip toparlanıp cikamiycam gibi
Biz hipp combiotic mi ne öyle bi şey kullanıyoruz. bizim oğlan severek içiyorHangi mamayı kullaniyirsun
Gece korkmuyorum sadece çılgına dönüyorum uyumuyor ayaklarını cirpmaktan alt değiştirme zor oluyor eşim hep uykusuz kalıyor perisan haldeyiz gerçektenİlk önce hipp aldık, memnunduk. Biraz gazı çok kızımın o yüzden doktor hipp bittikten sonra aptamil prosygneo ya geçin dedi. Şimdi ona başladık. Bunu da sevdi.
Ben kontrole giderken sağdığım sütümü götürmüyorum. Sadece mama alıyorum yanıma. Eve geldikten sonra bir süre birikmiş sütlerle mamasız beslenmiş oluyor. Çünkü sütü ısıt, üstüne maöa yap çok uzun zahmetli iş. Dışarıda ne kadar pratik olsam o kadar iyi diyorum. Ben de yalnız kalmaktan korkuyorum hala :) gece tek başıma ben bakıyorum birkaç gündür. Yapabiliyorum da ama yine bir tedirginlik oluyor.
Kızlar bende sma kullanıyorum yarın tekrar sorucam miktarını vs bende ya hastanede emzircem üstüne mama şeklinde benim kız emmeden uyumuyor mama yedim tamam demiyorBiz hipp combiotic mi ne öyle bi şey kullanıyoruz. bizim oğlan severek içiyor
Bnde en son 17 günlükken sağlık ocağına çıktım ama çok isken AVM ye gidelim dedimKızlar yarın büyük günkızım dogdugunda ikinci haftasında doktora diye çıkmıştık dışarıya en son yarın ay geldi muayene ve ben dışarı cikicam anne sütü artı mama kilo nasıl ogrenicem
Kendim de kadın doğuma gidicem gitmisken tam 40 da gidemem diye cikmisken tam olsun
Bugün camdan baktım yabani gibi ilk kez sokak gören insan gibiyim
Çok yorgunum aslına bakarsanız cikasim mi yok yoksa alıştım mi sy garip bir his sanki giyinip toparlanıp cikamiycam gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?