Bizimkini yatırıyoruz kendi uyuyor kuzum.Bi de küçük büyüğü uyandıracak korkusu var.Ya 2cocuk çok zormus.3 ve daha fazlası olanların Allah yardımcısı olsun.Ya canım inan dislerini fircalayamadigimiz günler oluyor bırak iki kere fırçalamayı .bnde oyun oynayamiyirum fazla .kitap falan hikaye oldu bizde .kızımı uyutmaya götürüyorum o ara uyuyakaliyirum
Pırasayı yapayım evet onu hiç yemedimBen gaz olayını saldımdikkat etsemde gazı var zaten .bana pırasa acayip süt yapıyor yediğim zamanda her zamanki gbiydi öyle gazdan kivrandi falan diyemem .ve tabiki hem pratik hem doyurucu bezelye marketten dondurulmuş alıyorum .aslında ıspanak falan da yapılır ama onun yıkaması çok uğraştırıyor .
bizde de böyle oldu deri yeniliyor geçiyor zamanla. güzel bi bebek yağı sürebilirsin yumuşatırKızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487
Yok canım deri dökmeye başlamışgeç yikadiginiz için yeni yeni dokucek .her yıkamada böyle olucak uzun süre .kurumuş kan pıhtısı var mıydı gobeginde yıkamadan önce .o yıkayınca yumuşayıp akmış olabilir .bizim mesela uzun süre yara kabuğu gbi kurumuş kan parçası vardı .sağlık ocağında doktor sıkıntı yok o kendisi dusucek dedi biraz zamn gecince düştü
Sabun kullanma. Sadece su yeterli.
Kabuk atmasi normal. Benim kızımda da oldu.
Bana ebem badem yagi vermişti onu kullandım gecti.
Ay içim rahatladı sağ olun kızlarYok canim Büyüdükçe deri dökülür böyle.Ben mustela bebek yağı sürdüm şimdi pürüzsüz oldu kızımın vücudu.Ama normal bu durum.
Tamam canımbizde de böyle oldu deri yeniliyor geçiyor zamanla. güzel bi bebek yağı sürebilirsin yumuşatır
Maviydi hoz rengi bu gün yeşil oldu gibi bakalım ne olcak sonundaBizimki de aventçi
Ya hala mavi laci gibi çok merak ediyorum ne zaman oturacak 6 ay falan diyolar ama deneyimli analar bilir
Aynen canım .aminBizimkini yatırıyoruz kendi uyuyor kuzum.Bi de küçük büyüğü uyandıracak korkusu var.Ya 2cocuk çok zormus.3 ve daha fazlası olanların Allah yardımcısı olsun.
Bu zamana kadar renkliyse bu saatten sonra çok da değişmez bnce sadece ton farkı olur .bnm kızımın lacivertti 25 günlükken falan çok koyu maviye dönmüştü .zamanla açıldı şuan 4 yaşında koyu mavi gözleri .bunda henüz belli değil ne gri ne lacivert ne renkli .bakalım ne olucak sonuçta .Maviydi hoz rengi bu gün yeşil oldu gibi bakalım ne olcak sonunda
Ay Chivas ciddi mi? Aselin gözleri gri mavi, 41 gün oldu.Bu zamana kadar renkliyse bu saatten sonra çok da değişmez bnce sadece ton farkı olur .bnm kızımın lacivertti 25 günlükken falan çok koyu maviye dönmüştü .zamanla açıldı şuan 4 yaşında koyu mavi gözleri .bunda henüz belli değil ne gri ne lacivert ne renkli .bakalım ne olucak sonuçta .
Suanki goz rengi cok guzel renkli olur diye dusundum bende bakalımBu zamana kadar renkliyse bu saatten sonra çok da değişmez bnce sadece ton farkı olur .bnm kızımın lacivertti 25 günlükken falan çok koyu maviye dönmüştü .zamanla açıldı şuan 4 yaşında koyu mavi gözleri .bunda henüz belli değil ne gri ne lacivert ne renkli .bakalım ne olucak sonuçta .
Valla canım bize hep değişir rengi dediler ama mavi kaldı .çocuk bir yaşına gelmişti hala değişir diyen oluyordu.esiminde bnmde gözlerimiz kahve .kızım nasıl mavi oldu sasirdik bizdeAy Chivas ciddi mi? Aselin gözleri gri mavi, 41 gün oldu.
Hadi inşallah kalır böyle amin
Esiminki hafif ela, benim kahve, annemin mavi yeşil, kp nin de elaydi gözleri. Bakalım Asel hatunun ne olacak?Valla canım bize hep değişir rengi dediler ama mavi kaldı .çocuk bir yaşına gelmişti hala değişir diyen oluyordu.esiminde bnmde gözlerimiz kahve .kızım nasıl mavi oldu sasirdik bizde
Patates tavuk but havuç bir soganAyy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim
Ben artık bıktım bıktım aynı şeylerden bugün kşmyona bulayıp kuru fasulye yedim çok şükür atlattık heralde bişey olmadıAyy kızlar yemek konusu konuşulmuş ben de ne yicem bi türlü bulamıyorum ne yemek yapsam yesem çocuğa gaz yapmaz bana fikir verin ben tükendim zaten çok yemek bilen biri de değilim
Bebeklerde bu deri döküntüsü normalmiş içerde sıvı içinde kaldıkları için derileri kuru havaya adapte olmaya çalışıyor. Bizde de aynısı var muhtemelen bir iki haftaya geçer. Ben de çok kurursa bebe yağı sürüyorum arada.Kızlar, bebeği yıkadık ama vücudu böyle pul pul oldu. ne olmuş olabilir ki böyle? Sabunlu mu kaldı acaba? Eki Görüntüle 3038487
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?