2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Valla ilk zamanlar 50 cc yetiyordu. Şimdi son beslenmede 55 cc anne sütü 60 cc mama yedi anca doydu :) 15 günlük. Bizimkinin de uykusu bizi zorluyor ama. Şöyle ki uyuyor aslında. Ama 2,5 saatlik uyku mesela. Sonra acıkıp mızmızlanıp uyanıyor. O 2,5 saatte de mışıl mışıl değil. Arada mızıldamır, ses çıkartır. Bazen durup dururken uyanır. Tekrar uyutmaya çalışıyorum (kucakta yürümek, göğüse koymak gibi şeyler uykuya dalmasına yardımcı oluyor) yani gece ben en fazla 1,5 saat kesintisiz uyuyabiliyorum ki genelde 1 saatlik uykularla 3 saat toplam uyku olmuş oluyor. Sabah da anneme verip 2,5-3 saatlik uyku yapıyorum ki kendime geleyim.

Eşimi odadan yolladım valla ya. Herkesin perişan olmasına gerek yok dedim. Sonuçta o uykusunu alsın ki iş zamanı işe güzel gitsin, haftasonu da beni sabah dinlendirebilsin bu uyku sorunu ilk 3 ay sürüyormuş sanırım. Doktorumuz öyle dedi. 3 aydan sonra artık 4-5 saatte 1 yeme ihtiyacı oluyormuş ve aralarda daha derin uyuyabiliyorlarmış.

Bu sitede uyku ile ilgili güzel bilgiler verilmiş. Benim yaptığım yanlışmış mesela. Uyandığında kucağa alımak, yürümek iyi değilmiş. Sakin sesle konuşacakmışız. :)

Benim de meme üstüne mama şeklinde gidiyor Ama mama çok vermek istemiyorum. olabildiğince anne sütü emsin istiyorum.

Sen iyi gitmissin maşallah ben evden hastane hastaneden direk ev

Benkimseyi çağıramiyorum eşim gerçekten git odadan dedim çok ama yardım ediyor
Gece mizildiyor bizimki de

Gaz mi var diye kucakta yürüyorum bırak olmadı tekrar al pıt pıt vur sivazla

Sen 100 ml yap icebildigini içsin.
Anne sütü ve pre Mama lar bebek ne kadar icmek isterse icebilir bir zarari yok.
Fazlasi olursa kusuyorlar.
Kafandaki tedirginlik kalkmis olur.

Canım hiç kusma yasıyor musun? Bende de kusma var, fazla emiyor fark etmiyor. Kusuyor yine istiyor, doymuyor gibiler ama fazla geliyor.

Biz hipp combiotic mi ne öyle bi şey kullanıyoruz. bizim oğlan severek içiyor
Bize hiç yaramadı o hem kabızlık hem gaz sorunu oldu. Sma optipro aldık şükür daha iyi. Kakasını her gün yapıyor mu? Yoksa bir kaç gün sonra mı? Mamalar zor hazmediliyor cunku

Ben 80cc mama yapıyorum yoksa doymuyor. Gunduzleri çok uyuyorsa geceleri uyumamaya direniyorlar :/ bir de çok ıkınıyorsa mamadan dolayı kaka sorunu oluyor işte süt kadar kolay hazmedemiyor

Gerçekten dışarıda hayat varmış ben de 10gunlukken attım kendimi dışarı yoksa kafayı yicektim psikolojik olarak bitik haldeyim

Bize hiç yaramadı o hem kabızlık hem gaz sorunu oldu. Sma optipro aldık şükür daha iyi. Kakasını her gün yapıyor mu? Yoksa bir kaç gün sonra mı? Mamalar zor hazmediliyor cunku
Kakada problem yok çok şükür. Her gün yapıyor hatta bazen 3-4 kez yaptığı oluyor. Altın sarısı sıçıyor

Ahahaha gece gece bizim sohbet edesimiz olmuyor ama o nasıl olacak

Kakada problem yok çok şükür. Her gün yapıyor hatta bazen 3-4 kez yaptığı oluyor. Altın sarısı sıçıyor
Maşallah çok güzel bizimki 2-3 günde bir anca yapıyor muhtemelen mamadan. Bir de püremsi geliyor kabız gibi sanki olmazsa doktora sorayım mama önersin bize

Maşallah çok güzel bizimki 2-3 günde bir anca yapıyor muhtemelen mamadan. Bir de püremsi geliyor kabız gibi sanki olmazsa doktora sorayım mama önersin bize
ilk doğduğu hafta hastanedeyken 2 günde çok güzel kaka yapmıştı. Eve çıktık o gün de güzeldi kakası, sonra 3 gün yapmadı. aklımız çıktı. En son 3. Günün akşamına doğru yaptı kakasını sarı sarı. bazen Günde 1 bazen 2-3 oluyor.

Benim doktor 2 günde 1 de normal günde 6 da normal dedi kaka için. Bir de evet püre gibi oluyor o da normal çok. Sarı tonları oluyor mama ya da süt işe beslenip beslenmemene göre. İsterseniz yaptığında foto çekin doktora gösterirsiniz.

Ya bizim kiz da feci kaka yapıyor.Gunde bi kaç kez hemde.Bu kg alımını da etkiliyor muhtemelen.Bu normal mi bilemedim.

Gerçekten dışarıda hayat varmış ben de 10gunlukken attım kendimi dışarı yoksa kafayı yicektim psikolojik olarak bitik haldeyim
Ya havalar güzel olsa tek çocuk olsa atardım sürekli kndimi disari ama anca eşim olucak ki o da kızımla ilgilensin ben bebeğe bakarken .havalar güzelleşin bol bol gezeriz .inşallah bebek arabasını seven çocuklar olurlar da dışarı çıktığımızda uyurlar

Kızlar bebeginizi akşam yikadiniz mi hiç kirkiniz çıkmadan dün akşam yikamistim annem korkuttu bu gecede bebe uyumadı hep ağlayarak kalkiyo emmek istiyo ama memede daha da agliyo

Anneler merhaba uzun süredir giremiyordum. İçimi dökmek istiyorum sizlereee. Anne olmak hem çok zor hem çok güzelmiş başkasının evinde kalmak bu süreci orada geçirmek tam bir çılgınlıkmış Bugün duş alabildiğim için kendimi mutlu hissediyorum eşimin gitmesine 10 gün kaldı. O gidince nasıl başa çıkarım maddi manevi şeylerle bilmiyorum 4 ay sonraki yaşamımı iple çekiyorum Bu arada benim kanama bitti derken tekrar bir ara kanama yaşıyorum. Bu normal mi acep kızçeler?

Kızlar bebeginizi akşam yikadiniz mi hiç kirkiniz çıkmadan dün akşam yikamistim annem korkuttu bu gecede bebe uyumadı hep ağlayarak kalkiyo emmek istiyo ama memede daha da agliyo
Canım büyüklerin böyle hurafelerini dinleme. Belki bebişin başka bi sıkıntısı vardır. Ben iki kez akşam yıkadım. Gece kaldıramadım uykudan o yüzden gündüz yıkıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…