Sütünde gözle görülür derecede artış oldu mu canım? Hangisi iyi özellikle?Ben hem bestlak hem solgar hem humana çayından kullanıyorum çok memnunummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütünde gözle görülür derecede artış oldu mu canım? Hangisi iyi özellikle?Ben hem bestlak hem solgar hem humana çayından kullanıyorum çok memnunummm
Süt bitince ve tekrar süt inerken yanma oluyor gibi geliyor bana ama emin değilimSanki damarlarım yaniyomus gbi hissediyorum gün içinde ara ara oluyor
Benşm ilk zamanlar sütüm gelmiyoduSütünde gözle görülür derecede artış oldu mu canım? Hangisi iyi özellikle?
Canım sen sağım da yapıyor muydun kızım 1saat emdi en az eşimde lansinoh elektrikli pompa almış bu kadar emdikten sonra çıkan 20 CCBen hem bestlak hem solgar hem humana çayından kullanıyorum çok memnunummm
Lansinoh elektrikli kullanmistim.iyi bence.
Lansinoh elektriklide sağarken yazıyorum bu mesajı :) memnunum ben. Manuellerde çok çıkmıyormuş.
Kızlar lansinoh elektrikli pompa almış eşim sağım için ne kadar sütüm var görelim diye çekim gücü için ne diyecegimi bilmiyorum ilk önce uyarı yapıyor sonra meme başını ileri geri hareket ettiyor acı vs yok bebek ceker gibi asla değil kuvvet yönünden doğal olarakDiamond mama elmas kullanıyorum ben de memnunum
Doydu mu doymadı mı çok anlayamıyorum gazı olduğu için hep emmek istiyorNasıl anlarız süt var yok yada az mı çok mu duyuyor mu
Hemde çok tek olunca birde anlatılmaz yaşanır![]()
Bende öyle okudum o yüzden beklemedeyimKızlar çocuk doktoru saç boyası için en az 6 ay önermiyorum dedi. Kimi doktor boyattıgınız gün 24 saat sütünüzü sagıp atın diyormuş. Ben de boyatmamaya karar verdim. Siz doktorlarınıza danıştınız mı hiç? Kaka, kusma konularından içimiz daraldı, kişisel bakıma geçtim![]()
Bestlak kullanıyorum o benim canımKızlar, bestlak ya da galactaco kullanan var mı süt artsın diye?
Ikisıde sızdırdı malesefBimin bezini kullanıyorum memnunum sleleepy sızdırıyor
Ben bebek emerken hicbsagmadim.dogdugunda kuvozde kalmisti.o ara onun için sağıp götürüyordum.ikisijden anca 40 CC çıkıyordu. Bence onu baz alma.bebek emince daha çok gelir.ona bakarak canını sıkıp moralini bozmaKızlar lansinoh elektrikli pompa almış eşim sağım için ne kadar sütüm var görelim diye çekim gücü için ne diyecegimi bilmiyorum ilk önce uyarı yapıyor sonra meme başını ileri geri hareket ettiyor acı vs yok bebek ceker gibi asla değil kuvvet yönünden doğal olarak
1 saat emdi ondan sonra şimdi ilk kez sagdim 20 CC anca çıktı iki göğüsten
Sizde durumlar nedir beni yönlendirir mısınız ek.bugun hep emzirdim öğlen 30 CC bir mama verdim o kadar
Popo ıslak kalmamalı . ıslak mendille sildikten sonra kurutup kapatmalı bezi.Birde sudo kremde etkili baya onu deneyin bideBenim kullandığımda da öyle yazıyor ama veriyorum valla.
Pişik için denemediğim kalmadı. Bepanthol, desitin krem, kantaron yağı, muhacir krem ve en son travazol krem. Hiçbiri geçirmiyor. Yani kötüleşmiyor ama düzelmiyor da. Herhalde tuvalet eğitiminde geçecek diye düşünüyorum artık.
Ben de bugün aldım kullandımDoydu mu doymadı mı çok anlayamıyorum gazı olduğu için hep emmek istiyor
Bende öyle okudum o yüzden beklemedeyim
Bestlak kullanıyorum o benim canımbana iyi geldi süt artırma konusunda
Benim sütümü o kurtardı bence bi gün tam gitti sütüm derken kullanmaya başladım baya etki etti. Ama en önemli şey moral en azından benim için öyle moralim bozulduğu zaman hemen etki ediyo sütümeBen de bugün aldım kullandımbakalım nasıl olacak görücez
Merhaba güzel anneler sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum![]()
Popo ıslak kalmamalı . ıslak mendille sildikten sonra kurutup kapatmalı bezi.Birde sudo kremde etkili baya onu deneyin bide
Kuzum bebek ne kadar kuvvetle emiyo o mnemli mesela kimisi 5 dk da dolu memeyi boşaltıyo kimisi 30 dk da sen kalana bakarak yorum yapma ondanKızlar lansinoh elektrikli pompa almış eşim sağım için ne kadar sütüm var görelim diye çekim gücü için ne diyecegimi bilmiyorum ilk önce uyarı yapıyor sonra meme başını ileri geri hareket ettiyor acı vs yok bebek ceker gibi asla değil kuvvet yönünden doğal olarak
1 saat emdi ondan sonra şimdi ilk kez sagdim 20 CC anca çıktı iki göğüsten
Sizde durumlar nedir beni yönlendirir mısınız ek.bugun hep emzirdim öğlen 30 CC bir mama verdim o kadar
Bestlak aldık bugün bakalım biz de. inşallah iyi gelir. Çocuk sürekli memede. Kilo almasında sıkıntı yok ama kendimi sağdım, çok az çıktı. Ya Sürekli memede diye az çıktı ya da sütüm az olduğu için çocuk doymuyor ve sürekli memede, bilmiyorum![]()
Doydu mu doymadı mı çok anlayamıyorum gazı olduğu için hep emmek istiyor
Bende öyle okudum o yüzden beklemedeyim
Bestlak kullanıyorum o benim canımbana iyi geldi süt artırma konusunda
Ben bebek emerken hicbsagmadim.dogdugunda kuvozde kalmisti.o ara onun için sağıp götürüyordum.ikisijden anca 40 CC çıkıyordu. Bence onu baz alma.bebek emince daha çok gelir.ona bakarak canını sıkıp moralini bozma
Kızlar bu bahsettiğiniz bestlak mi gerçekten etkisini gören var miBenim sütümü o kurtardı bence bi gün tam gitti sütüm derken kullanmaya başladım baya etki etti. Ama en önemli şey moral en azından benim için öyle moralim bozulduğu zaman hemen etki ediyo sütüme![]()
Evet kuzum etki ediyor yani 10 15 kişi oldu kullanan gözle görülür fark gördük tabi bu iş biraz psikoloji bestlak şişesinde su verseler bile etki ederdi muhtemelenKızlar bu bahsettiğiniz bestlak mi gerçekten etkisini gören var mi
AminnOy kıyamam çok geçmiş olsun allah Şafi isminin hürmetine şifa versin küçük melege
Nil de dünden berı ıkınıyor. Memede de sürekli ıkınıyor. Gaz gibi gelmişti ama değil gazını çıkarıyor ama kakasını yapmaya çalışıyor ağlıyor sürekli. Sıcak havlu sardım karnına ayaklarına. Ben de kabız olmuşum acaba o mu etki etti anlamadım. Uyumuyor da bi de.Bugün kaka yapamadığımız 3.gun oldu var mı benim kız gibi nasıl çözüldü uykusuzluk yorgunluk üstüne süt yetti yetmedi şimdi tuvalet sorunu ikindikca ikiniyor görseniz![]()