2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tuttum bugün yine yok yapamadı ağladı kucağa almak zorunda kaldım heryer çiş oldu

Canım sürekli mi çekiyorsun pompayla bilgi verebilir misin
Yok her zaman degıl gece emme aralıkları uzayınca bır memenın 4 5 saat emılmeden durmaması ıcın sagıyorm bıde bır memeyı tam bıtırmedıgı zamanlar arada fırsat bulunca ıste sagma zaman ısı her zaman fırsat olmuyo benımkı tek memeyle doyuyo gun ıcındede ıcmedıgı memeyı sagıyorum lahsınohun posetlerıyle uyumlu zaten ben makıneden memnun kaldım

Ya yok bu çocuğun gazı geçmiyor. Perişan olduk sabah 5’ten beri. Çok ağlıyor, ıkınıyor, sıkınıyor
gaz çayı tavsiyesi;
anason, tarçın, rezene, kimyon, papatya, kişniş tohumunu aktarda öğüttürüp toz haline getirtip kullanabilirsiniz kızlar günde 3-4 bardak için süt de artırıyor

Kizlar hep bebelerden konusmusuz etmisiz . Fsrkli bi alandanmsoru geliyor :) dogum sonrasi kocalarla iliski durumu sorunsalı. Kaçıyorum resmen . Tabiri caizse korkuyorum da sezeryan oldugum icin. Dikisler felan gayet iyi ama bendeki bu ruh hali berbat:s

6 hafta ilişki yasak demişti benim doktorum. daha çok erken bunu düşünmek için

Ya yok bu çocuğun gazı geçmiyor. Perişan olduk sabah 5’ten beri. Çok ağlıyor, ıkınıyor, sıkınıyor
Bugün ben de aynı sekildeydim sabah 7 den akşam 10 a kadar dogru düzgün uyumadı, hep ağlaması vardı. Bence hepsi gazdan degil 3.hafta, 5.hafta büyüme atakları da oluyomuş. Meme emmedi, agladı durdu. Hep kucakta, yataga bırakınca aglamaya basladı. Zor bir gündü, Her günleri birbirinden farklı. Gaz zaten 3 ay gecmeyecek
Canım aynısını yasadım bire bir, emzirmeye korkar oldum. Bir arkadasım ne kadar emeceğini kararlayamıyor küçük oldugu için, memeyi verirken tut, çek, tut, çek yutabilsin dedi. Ama bunu keyfi yerindeyse yapabiliyosun, yoksa izin vermiyorlar. Keyfi yerindeyken bir dene, ben denedim yutmasına zaman tanımış oluyosun, zaten çok çektiğini sesten anlıyosun, o anda cekiyorum, hiç yoktan iyi

Öff aynı sezo dikişlerim çok aşağıdaydı zaten onun tedirginliği bir taraftan diğer taraftan canım asla istemiyo zaten yorgunluktan canım çıkıyor ama 8 9 aydır da aksiyon yok adam da istiyo derken geçen akşam artık açtık kapıları canım çok yandı öf hiç içimden gelmiyo kafam güzel olması lazım resmen anca öyle

bizim de gece 3 ya da 5 gibi başlıyor onu fark Ettim. Sabah 7-8’e kadar sürüyor. 7 gibi 7 buçuk gibi kakasını yapıp emiyor, uyumaya devam ediyor sonra. gün içinde de gark gurk gidiyor geyirmesi ama karnı için özellikle gece kıvranıyor. gün içinde de karnından kıvranıyor ama gece kadar değil.

Kızlar bir de bebeleri nerede yatırıyorsunuz? Reflü yatağı mı, anne yanı yatağı mı, beşiğin kendi yatağı mı? biz reflü yatağında yatırdık hep bu zamana kadar ama çocuk hep bi geyirme derdinde kalıyor. Sürekli baaağğğ böööğğğ diye sesler çıkartıyor geyirmek için. Mesela şu an emzirip bizim yatağa yatırdım, hiç rahatsız değil. Acaba düz mü yatırsam yavrumu bilemedim. Reflü mü oldu diye düşünüyorum ama netten belirtilere baktığımda sadece geyirme çabası var. Zaten reflü olsa da 2 yaşına kadar kendiliğinden geçiyormuş.

Bunu ben de soracaktım. Bende coconababy diye bir yatak var 3aya kadar yatabiliyor onda, sonra da direkt besiğe gecirmek istemiyorum daha küçük olacak. Park yatagın üst katı kac aya kadar kullanılabiliyor acaba? Park yatak alıcam.

Doktor kontrolünde bana 1 ay daha ilişki yok dedi ben de sezeryan oldum
Belki rahim toparlanmasına da baktığı içindir
Şuan uykular haram olmuş zaten çok da lazım değil

Ay değil de kilo hesabı sanırım park beşiğin orta katı. atıyorum 9 kilo olsun, bazı çocuk 4. Ayda 9 kilo olur, bazısı 5. Ayda olur.

Kızlar doktor değiştirdim bugün medicana ya gittik süt alerjisi varmış Aptamil özel diyet mama raporda vericek bende hiçbirini tuketniycem

40 kontrolüne gidememiştim 47 kontrolüne gittim
Smear aldı, sağ tarafını fazla kesmişim diye itirafta bulundu benim biraz uzun da dikiş djdks , hala hassasiyet olması normal dedi
Henüz regl olcak gibi durmuyomuşum 2 yıl da olmasan normal emzirme sürecinde ama yumurtlayabilirsin regl olmasan bile bu yüzden korun dedi

Sokucu şeylerden bıkmışken geldi yine soktu bişey akşama da kocamı alayım hazır yol açılmışken bari az acır

Smear hamileyken almışlardı yine aldılar sizde de aldılar mı kontrolde

Hee bi de yara izi için bepanthol anti scar jel bunu önerdi çok etkiliymiş

Kızlar doktor değiştirdim bugün medicana ya gittik süt alerjisi varmış Aptamil özel diyet mama raporda vericek bende hiçbirini tuketniycem
Hangi şubesine gittin kuzum nasıl anladı alerji olduğunu test falan mı yaptı ya bende merak ediyorum var mı acaba

Selamlar. Ben de konu değişikliği yapayım son iki gündür ruh halim hiç iyi değil. Bebek hiç uyumuyor o uyumazken ben de moralmen çöküyorum. Eşime inanılmaz öfkeleniyorum. Annem benimle diye hiçbir şeye karışamadı. Bebekle akşamdan akşama bir iki saat oynuyor. Bütün sıkıntısı bende. O odamızda ben bütün odaları geziyorum bebekle. Hiçbir kendime ait alanım kalmadı 2 saat boşluk olsa uyku bile uyuyamıyorum. Biz ne zaman normal bir hayata geçiş yapacağız bebekle? Biliyorum ilk aylar böyle geçecekti ama yaşamak çok tuhaf. Tuvalette ağlıyorum bazen. Çok garip saçma duygulara büründüm.

Hangi şubesine gittin kuzum nasıl anladı alerji olduğunu test falan mı yaptı ya bende merak ediyorum var mı acaba
Tuvalet yapamama ağzında ki süt kalıntısı imiş pamukçuk yok ikinma gaz hırıltı burnu tıkalı gibi vs vs test yapmadan anlıyor diyet yapınca ve diyet mamayla destekleyince anliycaksin dedi nasıl rahatladı gibi

6 aya kadar diyet yapıyor bebek bildiğim sonra süt ürünü yiyebilir onu sormadım bir tanidikta vardi ondan biliyorum

Ben alerjisi olduğunu sanmıyorum canim.
Bu saydiklarini nerdeyse tüm bebekler yaşıyor.
Benim büyük kızımda da vardi.
Bu kızımda aynısı.
Test yapmadan da bunu söylemesi saçma geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…