2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Çok sevindim :) ben de sizin gibi düşünüyorum. Bir şeyleri zorlayıp üzüldükçe olmuyor. Ben de akışına bıraktım ve mama vermekten korkmuyorum. Çok daha mutlu ve huzurluyuz :) emsin diye çektiklerimi düşününce bu çok daha iyi :)

Şimdi benim bebeğim de arada emiyor, hep sağıyorum 60 cc kadar çıkıyor. Onu biberonla veriyorum. İsterse 30 cc de mama yapıyorum :) mama + anne sütüyle gideceğiz büyük ihtimalle.

Benim kızımın yüzünde kulaklarinda biynunda sivilceler cikti.

Benim kızımın yüzünde kulaklarinda biynunda sivilceler cikti.
Doktora götürdünüz mü bizim Dr normal demişti ama tam azalıyor yenisi çıkıyor
Doğum sonrası kan tahlili verdiniz mi kızlar?
Hastaneden çıkmadan tahlil yapmışlardı multivitamin ve demir hapı verdiler geçen halsiz olduğumu söyleyince aile hekimine 3 ay olunca tekrar yaparız dedi

Ben tahlilci başı olarak ctesi verdim
Solgar sayesinde bence asla yükselmeyen ferittinim bile yükselmiş 31 yaşındayım şlk defa 15ten yukaeı gördüm
Ki Demir ilacı falan bıraktım solgar ve bestlak dışında kullanmıyorum bişey
Aylarca demir ilacı mı içer tahlile koşardım cort olurdu

yok yok kaldırma artık acıkınca uyanacak güçteler keyfine bak benimki de geçen gece 6 saat uyumuş saati görünce şoka girdim normalde 2-3 saat arası mutlaka uyanırdı
kıvamı normal, yeşil renk de fazla beslendiyse olur diye biliyorum ama mamadan da olabilir. normal yani kakası

Bana yapmadılar tahlil hastaneden çıkarken
Ben de gitsem mi diye düşündüm. 4. Haftaya girdim doğumda

3-4 aylık oluncaya kadar normal canim. İlk kızımda da olmuştu.
O yüzden stres yapmiyorum.

Canım solgarın hangi vitaminini içiyorsun benim de ferritin düşük çok

kızlar geçen konuşulmuştu bebemin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve on gündür geçmedi kurur gibi oldu. Bugun doktorla görüştüm hafif bebek egzaması dedi
Bioderma ato krem günde iki defa kullanacağız. Bilgi vermek için yazdım

Eklentiler

• 77A1CF62-021D-44E8-940A-D0BF4006FE6D.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 67
  • CFF7DF9B-FCA1-45D0-9D53-6F61C0D9FA2B.webp
    21 KB · Görüntüleme: 60
Mrb canım. Biz de bugün bunun için doktora gittik egzama dedi bize doktor. Alerjikmis çok kötü oldum. Bize krem verdi 3 _4 günde geçmezse alerji bölümüne yönlendirecek doktor.

Mrb canım. Biz de bugün bunun için doktora gittik egzama dedi bize doktor. Alerjikmis çok kötü oldum. Bize krem verdi 3 _4 günde geçmezse alerji bölümüne yönlendirecek doktor.
Size de geçmiş olsun
Umarım 2 güne geçer gider

Gerçekten de yediğimizle içtiğimizin çok önemi yok bencede. Ben tüm gün peynir ekmekle idare ettim doğru düzgün bişey yiyemiyorum hala daha öyle gazdan dolayı ne ev işi ne yemek hak getire anca eşim evdeyse o zaman bişey hazırlayıp yiyorum. Moralim bozulduğu zaman sütümü hemen etkiliyor azalıyor anında o takviyeler vs muhtemelen plasebo
Ben 1 haftalıkken asm de 1 aylıkken de kadın doğumda verdim
Ben öyle olduğunda sütümden sürdüm hep geçti sonra benim doktorumda anne sütünden dolayı olur öyle geçer dedi isterseniz krem önerim kullanın ama gerek yok dedi hiç kullanmadım. Emzirmeden önce sıkıp sürdüm hep yüzüne

Kızlar acil cevap yazar mısınız

Bebeği sürekli ikinan tuvaletini yapamayan var mı büyük tuvaletini 5 gün yapamadı 5.gun yaptı cumartesi günü şimdi pazar pazartesi bugün yine ikiniyor yapamıyor farklı doktora gittim diyet mama verdi biliyorsunuz banada diyet
Kıvranıyor bende normal mi bu ıkınma sorguluyorum artık

Annem de sütünden sür emzirirken geçer dedi ama hala aynı duruyor. Belki bi süre sonra geçecek ama işte insan aklında kalmasın diye merak edip soruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…