Benim kızında böyle.kızlar geçen konuşulmuştu bebemin yüzünde böyle kızarıklıklar var ve on gündür geçmedi kurur gibi oldu. Bugun doktorla görüştüm hafif bebek egzaması dedi
Bioderma ato krem günde iki defa kullanacağız. Bilgi vermek için yazdım
Normal canim stres yapma. Hepimiz bebekleri aynı durumda.Kızlar acil cevap yazar mısınız
Bebeği sürekli ikinan tuvaletini yapamayan var mı büyük tuvaletini 5 gün yapamadı 5.gun yaptı cumartesi günü şimdi pazar pazartesi bugün yine ikiniyor yapamıyor farklı doktora gittim diyet mama verdi biliyorsunuz banada diyet
Kıvranıyor bende normal mi bu ıkınma sorguluyorum artık
Babası beni panik yapıyor şimdi tekrar ediyorum kusurs bakma süt isinde de öyle şimdi de demez mi çok ikiniyor 5 gün daha yapmazsa çocuk elimizde kalicak korktumNormal canim stres yapma. Hepimiz bebekleri aynı durumda.
Kendini bu duruma alıştır.
5. Ayına kadar sürebilir.
Ben de ilk çocukta senim gibi panik tim.
Simdi bazen ağlıyor. Stres yapmiyorum yemek yiyorsam yemeğimi bitiriyorum.
Anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor doktorlar tarafından .benim kızımda hep benim poposunu uyarmam ile yapardı.o da 6 -7 gün geçerdi de ..kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp pop deliğinin etrafında gezdirebikirsinizBabası beni panik yapıyor şimdi tekrar ediyorum kusurs bakma süt isinde de öyle şimdi de demez mi çok ikiniyor 5 gün daha yapmazsa çocuk elimizde kalicak korktum
Seninki kaç gün yapamadığı oluyor sürekli devam mı durum diyorsun
Normal canım benim oğlanda sürekli ıkınıyo ama kakayı toptan yapıyo 4 gün 5 gün geçiyoBabası beni panik yapıyor şimdi tekrar ediyorum kusurs bakma süt isinde de öyle şimdi de demez mi çok ikiniyor 5 gün daha yapmazsa çocuk elimizde kalicak korktum
Anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor doktorlar tarafından .benim kızımda hep benim poposunu uyarmam ile yapardı.o da 6 -7 gün geçerdi de ..kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp pop deliğinin etrafında gezdirebikirsiniz
40 güne kadar hergün yapıyordu hatta ishal gibi fışkırma tarzı şimdi 5 gün yapmadi yaptı şimdi tekrar 2.gun oldu yapmadı bilgim yok ilk kez olunca birde eşim catliycak çocuk vs deyip hepten panik ediyor beniNormal canım benim oğlanda sürekli ıkınıyo ama kakayı toptan yapıyo 4 gün 5 gün geçiyo
Canım sen mamada veriyordun dimi? mamayla beslenen bebeklerde her gün kaka yapması gerekir derler ama mama markasını değiştirdiysen o da kabız yapmış olabilir. Her mama her bebeğe iyi gelmiyor maalesef40 güne kadar hergün yapıyordu hatta ishal gibi fışkırma tarzı şimdi 5 gün yapmadi yaptı şimdi tekrar 2.gun oldu yapmadı bilgim yok ilk kez olunca birde eşim catliycak çocuk vs deyip hepten panik ediyor beni
Cahil demeyin okuyorum ama okuduğuma inanmayacak hale geliyorum acaba mi diyorum tek başımayım anne vs yok
Bu kizimda saymıyorum bile canim.Babası beni panik yapıyor şimdi tekrar ediyorum kusurs bakma süt isinde de öyle şimdi de demez mi çok ikiniyor 5 gün daha yapmazsa çocuk elimizde kalicak korktum
Rüzgar da bi anda 4 gün yapmadı o da her gün yapardı hatta günde birden fazla kakalı bezi olurdu ama ben mamayı kestim inat ettim emzirdim sadece gece uyumadan iyi doysun karnı diye bi miktar verip üstüne emziriyorum. Mama ne kadar veriyorsun ?40 güne kadar hergün yapıyordu hatta ishal gibi fışkırma tarzı şimdi 5 gün yapmadi yaptı şimdi tekrar 2.gun oldu yapmadı bilgim yok ilk kez olunca birde eşim catliycak çocuk vs deyip hepten panik ediyor beni
Cahil demeyin okuyorum ama okuduğuma inanmayacak hale geliyorum acaba mi diyorum tek başımayım anne vs yok
Yazlık elbise almıştm e bebekten yanlış kargo geldi dün uzın kollu aldm bakalım çok büyük mü almışm:)Kizlar bebislere bayramlik baktinizmi? Ilk bayramı ya minnaklarin
Ben de almaktan vazgeçtim ilk günlere nazaran sönmeye başladı çünküBenim kızında böyle.
Hic birsey kullanmiyorum.
Ben 3-6ay uzun kollu elbise almıştım daha doğmadan 2tane ama baya süslü içinde rahat edemez ama napiyim.Yazlık elbise almıştm e bebekten yanlış kargo geldi dün uzın kollu aldm bakalım çok büyük mü almışm:)
Merhaba vitamini nereden 57 TL ye alıyorsunuz bende araştırdım da sütum az olduğu için almayı düşünüyorum. İşe yarıyor muBrewers yeast kuzum valla 15ti 57 olmuş şaşırdım kaldım
Bugün sadece 30 ml verdim bir kere bazen 2 en fazla 3 kez veriyorumRüzgar da bi anda 4 gün yapmadı o da her gün yapardı hatta günde birden fazla kakalı bezi olurdu ama ben mamayı kestim inat ettim emzirdim sadece gece uyumadan iyi doysun karnı diye bi miktar verip üstüne emziriyorum. Mama ne kadar veriyorsun ?
Sağol canım ya ama confort veriyordum hipp aldım ondan sonra olduCanım sen mamada veriyordun dimi? mamayla beslenen bebeklerde her gün kaka yapması gerekir derler ama mama markasını değiştirdiysen o da kabız yapmış olabilir. Her mama her bebeğe iyi gelmiyor maalesef
Canım resmini atar mısın vitaminin bende aliyimBrewers yeast kuzum valla 15ti 57 olmuş şaşırdım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?