2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim kızında böyle.
Hic birsey kullanmiyorum.

Normal canim stres yapma. Hepimiz bebekleri aynı durumda.
Kendini bu duruma alıştır.
5. Ayına kadar sürebilir.
Ben de ilk çocukta senim gibi panik tim.
Simdi bazen ağlıyor. Stres yapmiyorum yemek yiyorsam yemeğimi bitiriyorum.

Babası beni panik yapıyor şimdi tekrar ediyorum kusurs bakma süt isinde de öyle şimdi de demez mi çok ikiniyor 5 gün daha yapmazsa çocuk elimizde kalicak korktum
Seninki kaç gün yapamadığı oluyor sürekli devam mı durum diyorsun

Bugün doktora getirdim, 28 günde 750 gram almış. Doktor aldığı kiloyu az buldu. “Meme+mama şeklinde besle. Bu çocuK büyüme çağında şu an yemesi lazım” dedi. Üzülerek mama takviyesine geri dönüyoruz

Anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor doktorlar tarafından .benim kızımda hep benim poposunu uyarmam ile yapardı.o da 6 -7 gün geçerdi de ..kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp pop deliğinin etrafında gezdirebikirsiniz

Normal canım benim oğlanda sürekli ıkınıyo ama kakayı toptan yapıyo 4 gün 5 gün geçiyo

Normal canım benim oğlanda sürekli ıkınıyo ama kakayı toptan yapıyo 4 gün 5 gün geçiyo
40 güne kadar hergün yapıyordu hatta ishal gibi fışkırma tarzı şimdi 5 gün yapmadi yaptı şimdi tekrar 2.gun oldu yapmadı bilgim yok ilk kez olunca birde eşim catliycak çocuk vs deyip hepten panik ediyor beni
Cahil demeyin okuyorum ama okuduğuma inanmayacak hale geliyorum acaba mi diyorum tek başımayım anne vs yok

Canım sen mamada veriyordun dimi? mamayla beslenen bebeklerde her gün kaka yapması gerekir derler ama mama markasını değiştirdiysen o da kabız yapmış olabilir. Her mama her bebeğe iyi gelmiyor maalesef

Bu kizimda saymıyorum bile canim.
Ama anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 günü kadar normal.
İlk kızımda oturup ağlıyordum

Rüzgar da bi anda 4 gün yapmadı o da her gün yapardı hatta günde birden fazla kakalı bezi olurdu ama ben mamayı kestim inat ettim emzirdim sadece gece uyumadan iyi doysun karnı diye bi miktar verip üstüne emziriyorum. Mama ne kadar veriyorsun ?

Kızlar sezeryan yerleriniz hala acıyor mu? Benim bayağı yanıyor. Çocuk da tekmeledikçe gaz sancısıyla iyice azdı acılarım.

Bnm kızda öok ıkınıyr her seferinde ayaklarını kaldırarak gaz çıkartyrm öyle yapıyr gazla fışkırtarak. Sabahları özllkle ıkınma çok

Bugün sadece 30 ml verdim bir kere bazen 2 en fazla 3 kez veriyorum

Canım sen mamada veriyordun dimi? mamayla beslenen bebeklerde her gün kaka yapması gerekir derler ama mama markasını değiştirdiysen o da kabız yapmış olabilir. Her mama her bebeğe iyi gelmiyor maalesef
Sağol canım ya ama confort veriyordum hipp aldım ondan sonra oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…