Kız ben napayım? 10 gün sondali gezdim, spinal şok yüzündenvalla kıçım pişti artık ped takmaktanAyrıca sonda takılan yer her çişte hala yanıyor. ilk idrar gelirken yanıyor, çişimi yaparken sorun yok bir daha. Allahım ne zormuş kadın olmak
Kız benim 38 gün boyunca azalmadan her çişte ped değiştirmelik kanamam oldu sonra 39. Gün bi baktım hiçbir şey yok dhdjdkBi tek benim mi kanamam kesilmedi ya? 27 gündür geliyor. ilk günkü gibi şakır şakır değil ama kesilmeden devam ediyor.
Kv lohusa demek ki hatta sen suçlusun moral bozduğu içinBanada daha doğum yaptığım gün dedi kv bebek ağlıyo aç mı süt beslemiyo mu vs hemşire sütün güzel geliyo dediği halde bunları dedi o gece yaşadığımı asla unutmam sinirden koridorda kaç tur attım kimbilir. Bide üstüne kv kırılmış bana millete anlatıyo o günü ağlaya ağlaya.
Zaten benden başka herkes lohusaydı hala daha öyle de çok tınlamıyorumKv lohusa demek ki hatta sen suçlusun moral bozduğu için
Benimki de kucakta uyuyor, yataga koyunca ağlıyor. 20 defa falan bu sekilde deniyorum ya tutarsa yatakta uyursa diye, yogun bakım sonrası kucaga alıştırdık sanırım hastanede, hastanede hiç yatakta yatmadı, hep kucagımızda uyuduValla Demir hapını sabah akşam içiyorum ama yarın sabah utanabilirsem bi gidicem sağlık ocağına. Bizim oğlanın ağlamaları yine tuttuBen en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum şu an
Ayyyy acımıyor mu?Kız ben napayım? 10 gün sondali gezdim, spinal şok yüzünden
İşte 40 gün demek gerçekten lohusalkKız benim 38 gün boyunca azalmadan her çişte ped değiştirmelik kanamam oldu sonra 39. Gün bi baktım hiçbir şey yok dhdjdk
Of evet benimki de kucak ya da memede uyuyor. Yatağa koyduğumuzda eğer derin uykuda değilse hemen uyanıyorBenimki de kucakta uyuyor, yataga koyunca ağlıyor. 20 defa falan bu sekilde deniyorum ya tutarsa yatakta uyursa diye, yogun bakım sonrası kucaga alıştırdık sanırım hastanede, hastanede hiç yatakta yatmadı, hep kucagımızda uyuduumarım bir uyku düzeni oturturuz.
Ben çocuk uyursa yarım saatte olsa onunla uyuyorum, ne uyusam kar diyorum 10 dk bile olsa uyudugu anda uyu canım.
Aynen öyle lohusa ben değilim dedim zatenZaten benden başka herkes lohusaydı hala daha öyle de çok tınlamıyorum
Bende uyumadım akşam da misafir vardı sütüm az bir taraftan damla yok uyku bana çok etki ediyorBenimki de kucakta uyuyor, yataga koyunca ağlıyor. 20 defa falan bu sekilde deniyorum ya tutarsa yatakta uyursa diye, yogun bakım sonrası kucaga alıştırdık sanırım hastanede, hastanede hiç yatakta yatmadı, hep kucagımızda uyuduumarım bir uyku düzeni oturturuz.
Ben çocuk uyursa yarım saatte olsa onunla uyuyorum, ne uyusam kar diyorum 10 dk bile olsa uyudugu anda uyu canım.
Kuzu tartı farkı olabilir hep aynı tartı ve aynı şekilde tartın diyolarHanımlar herkese iyi haftasonları....
Sizlere danışmak istediğim bir konu var bebeğim 2640gr olarak doğdu ufak bi enfeksiyonu vardı 1 hafta yoğum bakımda kaldı. Daha sonra eve geldiğinden beri ağlama nöbetleri krizler gaz sorunları vs derken 3. 4. Haftada ben bağırsak enfeksiyonu geçirdim serum yediğim için bir gün mama verdik. Daha sonra bebeğim sürekli emmek istiyor aranıyor diye zor zamanlarda günde ufak tefek mama takviyesi yaptım. 1 aylık kontrolünde 3400 kilo çıktı. Mama verme dediler vermedim 2 hafta boyunca cuma günü yine sürekli hergün memede huzursuz kilo alımına bakayım diye sağlık ocağına götürdüm 2 haftada sadece 100 Gr almış çocuğum aç bırakmışım resmen öyle üzüldüm ki... Her istediğinde emziriyordm yediklerime aşırı dikkat ediyorum neden böyle oldu anlamadm. Şuan tam 45 günlük. Perşembe günü çocuk uzmanına randevumuz var mama takviyesi verecek muhtemelen. Başına böyle bişey gelen var mı sanırım sütüm yağlı değil ben anlamadm her emmesi cuk cuk emiyordu bi göğsümde çok az var süt onu biliyorum ama diğeri dolgun oluyor. Çok canım sıkkın bana akıl verin lütfen
uyku bana çok etki ediyor
Doktor bana uyandırma acıkınca kalkar demişti uyanmadıysa yat uyuu bugün keyif yapıyor fındık yarın canına okur muhtemelenKızlar benim kızı 11 gibi emzirip uyutup beşiğine koymuştum 20 dk önce uyandım kız hala mışıl mışıl uyuyor 5.5 saat gece uykusu 40 günlük bebek için normal mi bu kadar saat emzirmediğim için vicdan yaptım normalde 3 saatte uyanırdı
Kesinlikle katılıyorum. Ben de altını almadım. Baktım zaten uykulu, emerken de uyudu kaldı, şimdi altını alsam uyanacak durduk yere. Sidikli sidikli uyusun dedimDoktor bana uyandırma acıkınca kalkar demişti uyanmadıysa yat uyuu bugün keyif yapıyor fındık yarın canına okur muhtemelen
Doğru diyorsun da analık vicdanı işteDoktor bana uyandırma acıkınca kalkar demişti uyanmadıysa yat uyuu bugün keyif yapıyor fındık yarın canına okur muhtemelen
Evet, çocuk emse dert emmese dert. Sıçsa dert sıçmasa dertDoğru diyorsun da analık vicdanı işte
biz de bi garibiz uyusa niye uyudu uyumasa niye uyumadı
Benimde 2 gündür yok ama dediğin gibi ped takmaktan hep özel bölge hem popo pişik olmuş yanıyorvalla kıçım pişti artık ped takmaktanAyrıca sonda takılan yer her çişte hala yanıyor. ilk idrar gelirken yanıyor, çişimi yaparken sorun yok bir daha. Allahım ne zormuş kadın olmak
Bizim kızım kaka kıvamı genelde böyleKızlar. Bebeğin kakasını ekliyorum görsele. Normal Mİ sizce? Dün gece ve bu gece 30’luk mama verdik ben uyuyayım diye. süt çıkmamıştı pek pompada. Bana kakası biraz sulu ve yeşil geldi ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?