2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
valla kıçım pişti artık ped takmaktan Ayrıca sonda takılan yer her çişte hala yanıyor. ilk idrar gelirken yanıyor, çişimi yaparken sorun yok bir daha. Allahım ne zormuş kadın olmak
Kız ben napayım? 10 gün sondali gezdim, spinal şok yüzünden

Bi tek benim mi kanamam kesilmedi ya? 27 gündür geliyor. ilk günkü gibi şakır şakır değil ama kesilmeden devam ediyor.
Kız benim 38 gün boyunca azalmadan her çişte ped değiştirmelik kanamam oldu sonra 39. Gün bi baktım hiçbir şey yok dhdjdk

Kv lohusa demek ki hatta sen suçlusun moral bozduğu için

Valla Demir hapını sabah akşam içiyorum ama yarın sabah utanabilirsem bi gidicem sağlık ocağına. Bizim oğlanın ağlamaları yine tuttu Ben en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum şu an
Benimki de kucakta uyuyor, yataga koyunca ağlıyor. 20 defa falan bu sekilde deniyorum ya tutarsa yatakta uyursa diye, yogun bakım sonrası kucaga alıştırdık sanırım hastanede, hastanede hiç yatakta yatmadı, hep kucagımızda uyudu umarım bir uyku düzeni oturturuz.
Ben çocuk uyursa yarım saatte olsa onunla uyuyorum, ne uyusam kar diyorum 10 dk bile olsa uyudugu anda uyu canım.

Kız ben napayım? 10 gün sondali gezdim, spinal şok yüzünden
Ayyyy acımıyor mu?
Kız benim 38 gün boyunca azalmadan her çişte ped değiştirmelik kanamam oldu sonra 39. Gün bi baktım hiçbir şey yok dhdjdk
İşte 40 gün demek gerçekten lohusalk
Of evet benimki de kucak ya da memede uyuyor. Yatağa koyduğumuzda eğer derin uykuda değilse hemen uyanıyor ben de uyumaya çalışıyorum ama onun uykusuyla benim uykum bir değil ki. O hemen uyuyor ama ben uyuyana kadar vakit geçiyor. e bi de acıkıyorum Doğal olarak. yaşayabilmek için arada yemek yemek lazım Zaten ye yat ye yat son 30 gündür halim bu.

Kizkar
Zaten benden başka herkes lohusaydı hala daha öyle de çok tınlamıyorum
Aynen öyle lohusa ben değilim dedim zaten
Tinlamiyorum desem yalan burda ki kızlar benden bıktı aynı şeyleri tekrar ettiğimi farkettim dün
Neden çünkü cevap vermemek içime dert oldu insanlardan bıktım ıssız ada olsa bebeğimle terk edicem
Bende uyumadım akşam da misafir vardı sütüm az bir taraftan damla yok uyku bana çok etki ediyor

Kızlar benim kızı 11 gibi emzirip uyutup beşiğine koymuştum 20 dk önce uyandım kız hala mışıl mışıl uyuyor 5.5 saat gece uykusu 40 günlük bebek için normal mi bu kadar saat emzirmediğim için vicdan yaptım normalde 3 saatte uyanırdı

Kuzu tartı farkı olabilir hep aynı tartı ve aynı şekilde tartın diyolar
İlk 3400 çıktığında belki çok toktu bu sefer çok açtı her şey olabilir her şey o yüzden sıkma canını sütü etkileyen en büyük şey psikoloji asıl sen perşembeye kadar bebeği bir takip et bakalım açlık belirtileri gösteriyor mu uyumaz çıldırır ağlar her yeri emmeye çalışır bu sırada süt için takviye alabilirsin bestlak solgar gibi

Doktor bana uyandırma acıkınca kalkar demişti uyanmadıysa yat uyuu bugün keyif yapıyor fındık yarın canına okur muhtemelen

annem geldi bana da bugün tekrar. akşam 11 gibi mama verdik çocuğa 30’luk, Ben uyuyayım diye 3.20’de kalktı yavrum. Bi 10 dk emdi uyudu tekrar. Ben de emmediği mememi manuel pompayla sağdım bi 15 dk filan, çok şükür 60 cc süt çıktı. Elektrikli ile sağsam belki daha fazla çıkardı. çocuk Sürekli emdiği için memeler pompaya çıkacak kadar doğru düzgün dolmuyor. Pompada böyle çıkıyorsa bebeğin emmesinde daha fazla çıkıyordur inşallah.

Doktor bana uyandırma acıkınca kalkar demişti uyanmadıysa yat uyuu bugün keyif yapıyor fındık yarın canına okur muhtemelen
Kesinlikle katılıyorum. Ben de altını almadım. Baktım zaten uykulu, emerken de uyudu kaldı, şimdi altını alsam uyanacak durduk yere. Sidikli sidikli uyusun dedim

Kızlar. Bebeğin kakasını ekliyorum görsele. Normal Mİ sizce? Dün gece ve bu gece 30’luk mama verdik ben uyuyayım diye. süt çıkmamıştı pek pompada. Bana kakası biraz sulu ve yeşil geldi ama bilemedim

valla kıçım pişti artık ped takmaktan Ayrıca sonda takılan yer her çişte hala yanıyor. ilk idrar gelirken yanıyor, çişimi yaparken sorun yok bir daha. Allahım ne zormuş kadın olmak
Benimde 2 gündür yok ama dediğin gibi ped takmaktan hep özel bölge hem popo pişik olmuş yanıyor benim kızın pişik kreminden sürdüm

Bizim kızım kaka kıvamı genelde böyle sadece rengi sarı arada bi açık yeşil oluyor

Kızlar bir de size şeyi sorucam burdan bir arkadaş bebişi için magnet yaptırmıştı çok güzeldi hatırlıyor musunuz hangi sayfadan yaptırmıştı

Kızlar süt konusunda baştan beri çok mücadele verdim. Çok fazla ödemim vardı ilk 15 gün çok az süt geldi 5-10 ml. Sonralarda 20-30 ml anca oldu bebeğime yetmiyordu. Sürekli emziriyordum memeden hiç alamadım. Emiyordu doymadıysa eds borularıyla tekrar emziriyordum biberon vermemek için eds kullandık hep yada kaşık. Emziriyordum altını alıp gazını çıkartıp ılık duş alıp makinayla sağmaya geçiyordum süt artsın diye. O sırada zaten öteki emme saati geliyordu uykusuzluk yorgunluk insanlıktan çıktım 35 gün. Bestlak, humana, malt, kuruyemişler, dut, rezene, helva, 5 lt su ne varsa yedim içtim olmadı. Çok ama çok mücadele verdim sonunda sütümün olduğuna ama bebeğime yetmediğine karar verdim maşallah çok iştahlı bir bebek. Ben mutsuz ve yetersiz hisseden bir anne o aç ve mutsuz bir bebek güzelim zamanlarımız bu şekilde geçiyordu. Olmadığını kabul ettim ve tamamen mamaya geçmeye karar verdim. Uyumak ve keyif için emer onun dışında istediği kadar mama vericem biberonla yeter ki doysun oğlum dedim. O istedikçe 90 cc mama yapıp yapıp verdim onu karnı tok ve mutlu görmek beni çok mutlu etti. O sırada hem emzirdim hem mastit olmamak için sağdım. Ama bebeğim biberona alışacak huzursuzluğunu bırakmıştım bu bana çok rahatlık verdi 2 gün içinde sütüm artmaya başladı. En son gaz sancılarından sonra yorgunluktan oturup sağacak gücüm yoktu yatarak sağayım dedim çıkan süte inanamadım maşallah. Benim sütümü arttıran şey bebeğimi mutlu görmek, tamamen tok oluğunu bilmek, inadı bırakıp akışına bırakmak ve yan yatarak sağmak oldu. Böyle güzel sonuç alınca birine faydam olur diye paylaşmak istedim. Benim gibi mamaya geçmeyi kabul edin demiyorum, ben göze almıştım ama süt yettiği için mamayı şuan çok az kullanıyoruz. kafayı gerçekten boşaltın kendinizi bi rahat bırakın kaygıları bırakın ve mutlaka YAN YATARAK alttaki memeyi sağmayı deneyin bol sütlerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…