2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayni benimde oyle canim gunduz uykularimiz okadar az ki, uyusada 10-15 dk hadi yarim saat
Oyun oyna , alt degis, emzir, gezdir derken belim kopuyor

Gece cok sukur guzel uyuyor ama 1-2 de anca
Sonra kendi uyanip aciktim diyor emiyor gozu kapali direk uykuya devam ediyor.

Sabah doktor kontrolune gittik kilomuz iyi masallah 3 aylik standartlarindayiz,
Gecen ay kalca ultrasonda sınır 60 idi bizim 58-59 cikmisti ondan 1 ay sonra yine demislerdi gittik 62-62 cikti cok sukur

Daha sonrada 2.ay asimizi olduk. Simdilik iyiyiz ama biraz agladi calpol verdim. 6 saatte 1 verebiliriz deri saglik ocagindaki ebemiz. Ates olmasa bile agri yapar dedi. Koluna olan iz yapacak, 2 bacak bide. Rota asisi 2-4 yada 3-5 ben 3.ayda yaptiricam.

menenjit asisi hakkinda ne dusunuyirsunuz 5 doz sanirim ya

Ben ikisininde kızıma yaptırmıştım .oğlumda da yaptircam ama menenjit 3 çözdü sanırım .bı de ismi ona benzer başka bı asi var iki doz .onu yaptirmicam .yalnız fiyatlari aşırı artmış .yandık valla

Kızlar bebeğimin ağzı çok tükürük oluyor normal mi öyle olması? Dil bağını kestirdim perşembe günü ondan mı oluyo yoksa anlamadım

NBL drop kullanıyorum probiyotik olarak

En güzel ses zort foşurt oldu hayatımızda allahım
36 saat sonunda yaptı sonunda kaka masaj yapmaktan ellerim koptu günlerce bekleyenler helal olsun doktor 5 güne kadar normal dedi ama kafayı yedik biz
Bizimki masaj ilgi herşey yapıldı ama ilk kaka serüveni 6.gun bitti ikincisi dün 3.gun Allah'tan çok uzamadi
Eski doktora dün tekrar gittim süt alerji testi kan idrar idrar kültürü bebeğime hepsi yapıldı sonuç bekliyorum şuan hafta sonu yok diye başka hastane başka doktora gitmiştim biliyorsun inşallah netleşir

Kızlar normalde emzirme sonrası yarım saate yakın bekliyorum kusma olursa diye, son emzirmede daha az bekledim. Sabah bir kalktım agzının kenarında kusmuklar, üzerine de biraz gelmiş. Çok panik oldum. Burnunda kalmışsa diye serum fizyolojik yaptım. Bu kusma olayı beni çok korkutuyor ya, siz nasıl önlemler alıyorsunuz? Gaz çıkarmaya calışıp, bekliyorum ben, gece uykulu zor oluyor tabii. Her zaman gaz da çıkmıyor, sadece bekliyorum.

Gece uyandırmaya gerek yok. Uyumak onun için daha sağlıklı. Gece büyüyorlar.
Kendisi uyanirsa emxirin.
Cok icmistir ondan cikarm

oyun ne oynuyosunuz .ben ne yapcam bilemiyorum.erken mi daha

oyun ne oynuyosunuz .ben ne yapcam bilemiyorum.erken mi daha
Artık bizim de hiç uykumuz yok. Uyuyor 5 dk sonra uyanıyor. Sabah 7 den akşam 11 e kadar 2 saat anca uyuyor. Gece de emip uyuyor. Artık gülmeye başladı benim canım oğlum. Sohbet etmeyi çok seviyor. Şarkı söyleyince de.

Eger günde 6 bez değiştiriyorsun aç değildir.
Evet değişiyoruz. Kakasını yapmakta çok zorlanıyor sanırım ondan uyuyamıyordu. Bizim doktorumuz izinli olacak 30 gününde sonra da bayram tatili giriyo bebeğimin ilk ag kontrolü 40 ına denk gelecek. Bu bi sorun olur mı ki?

En güzel ses zort foşurt oldu hayatımızda allahım
36 saat sonunda yaptı sonunda kaka masaj yapmaktan ellerim koptu günlerce bekleyenler helal olsun doktor 5 güne kadar normal dedi ama kafayı yedik biz
Ben de solgar i sipariş verdim dün canım

Dünden beri benim bebeğimin de tükürüğü çok arttı gaz ilacı reflü yaptı o yüzden mi acaba
Benim bebeğim de çok tükürüklü ama bence çok normal bir durum. Çünkü onlarında sindirim için gerekli olan enzimleri çalışmaya başlıyor. Hatta büyüdükçe oyun yapmaya başladı bizimki ağzında baloncuk yapıyor

Bizim ki anca yüzüme tükürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…