Ayni benimde oyle canim gunduz uykularimiz okadar az ki, uyusada 10-15 dk hadi yarim saatBizim oğlan da kırkı çıkınca azitanlardan .gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor . Dün sabah dokuzdan akşam on bucuga kadar kesik kesik toplasan 2 saat uyumamistir .deli gbi uykusu var ama uyumuyor .neyseki gce uyanık kalmıyor kalkipta .emip uyuyor .akşam yatana kadar pertim çıkıyor resmen
Eger günde 6 bez değiştiriyorsun aç değildir.Ama memede çok kalmak istiyor acaba aç mı kalıyor diye baya düşündüm.
Bol bol konuşuyorum yürüyoruz birlikte kucakta bi süre sonra yeniden ağlıyor.
Ben ikisininde kızıma yaptırmıştım .oğlumda da yaptircam ama menenjit 3 çözdü sanırım .bı de ismi ona benzer başka bı asi var iki doz .onu yaptirmicam .yalnız fiyatlari aşırı artmış .yandık vallaAyni benimde oyle canim gunduz uykularimiz okadar az ki, uyusada 10-15 dk hadi yarim saat
Oyun oyna , alt degis, emzir, gezdir derken belim kopuyor
Gece cok sukur guzel uyuyor ama 1-2 de anca
Sonra kendi uyanip aciktim diyor emiyor gozu kapali direk uykuya devam ediyor.
Sabah doktor kontrolune gittik kilomuz iyi masallah3 aylik standartlarindayiz,
Gecen ay kalca ultrasonda sınır 60 idi bizim 58-59 cikmisti ondan 1 ay sonra yine demislerdi gittik 62-62 cikti cok sukur
Daha sonrada 2.ay asimizi olduk. Simdilik iyiyiz ama biraz agladi calpol verdim. 6 saatte 1 verebiliriz deri saglik ocagindaki ebemiz. Ates olmasa bile agri yapar dedi. Koluna olan iz yapacak, 2 bacak bide. Rota asisi 2-4 yada 3-5 ben 3.ayda yaptiricam.
menenjit asisi hakkinda ne dusunuyirsunuz 5 doz sanirim ya
Evet çok iyi geliyor temiz hava zor uyandırıp emziriyorumHavalar düzeldi bebek arabasına koyup dışarıya çıkın kızlar. Temiz havada uyuyorlar
Sivilce mi oldu? Sivilce normal bebeklerde.Evet çok iyi geliyor temiz hava zor uyandırıp emziriyorum
Kızlar isilik oldu Arasın yüzü ve kulakları falan varmı bi tavsiyeniz
Evet canım pıtır pıtır sivilce yüzüSivilce mi oldu? Sivilce normal bebeklerde.
3. Ayına kadar devam edebilir
Benim kızımda da var.Evet canım pıtır pıtır sivilce yüzü
NBL drop kullanıyorum probiyotik olarakIstersenız dr unuza danışın ama doğal bır probıyotık urun var mide bagırsak duzenı ıcın her gun 5 damla verılıyor yan etkısız kullanıyor musunuz bılmem ama ıstersenız temin edin faydasını gorebılırsınız
Bizimki masaj ilgi herşey yapıldı ama ilk kaka serüveni 6.gun bitti ikincisi dün 3.gun Allah'tan çok uzamadiEn güzel ses zort foşurt oldu hayatımızda allahım
36 saat sonunda yaptı sonunda kaka masaj yapmaktan ellerim koptu günlerce bekleyenler helal olsun doktor 5 güne kadar normal dedi ama kafayı yedik biz
Gece uyandırmaya gerek yok. Uyumak onun için daha sağlıklı. Gece büyüyorlar.
Kendisi uyanirsa emxirin.
Cok icmistir ondan cikarm
oyun ne oynuyosunuz .ben ne yapcam bilemiyorum.erken mi dahaAyni benimde oyle canim gunduz uykularimiz okadar az ki, uyusada 10-15 dk hadi yarim saat
Oyun oyna , alt degis, emzir, gezdir derken belim kopuyor
Gece cok sukur guzel uyuyor ama 1-2 de anca
Sonra kendi uyanip aciktim diyor emiyor gozu kapali direk uykuya devam ediyor.
Sabah doktor kontrolune gittik kilomuz iyi masallah3 aylik standartlarindayiz,
Gecen ay kalca ultrasonda sınır 60 idi bizim 58-59 cikmisti ondan 1 ay sonra yine demislerdi gittik 62-62 cikti cok sukur
Daha sonrada 2.ay asimizi olduk. Simdilik iyiyiz ama biraz agladi calpol verdim. 6 saatte 1 verebiliriz deri saglik ocagindaki ebemiz. Ates olmasa bile agri yapar dedi. Koluna olan iz yapacak, 2 bacak bide. Rota asisi 2-4 yada 3-5 ben 3.ayda yaptiricam.
menenjit asisi hakkinda ne dusunuyirsunuz 5 doz sanirim ya
Artık bizim de hiç uykumuz yok. Uyuyor 5 dk sonra uyanıyor. Sabah 7 den akşam 11 e kadar 2 saat anca uyuyor. Gece de emip uyuyor. Artık gülmeye başladı benim canım oğlum. Sohbet etmeyi çok seviyor. Şarkı söyleyince de.oyun ne oynuyosunuz .ben ne yapcam bilemiyorum.erken mi daha
Evet değişiyoruz. Kakasını yapmakta çok zorlanıyor sanırım ondan uyuyamıyordu. Bizim doktorumuz izinli olacak 30 gününde sonra da bayram tatili giriyo bebeğimin ilk ag kontrolü 40 ına denk gelecek. Bu bi sorun olur mı ki?Eger günde 6 bez değiştiriyorsun aç değildir.
Dünden beri benim bebeğimin de tükürüğü çok arttı gaz ilacı reflü yaptı o yüzden mi acabaKızlar bebeğimin ağzı çok tükürük oluyor normal mi öyle olması? Dil bağını kestirdim perşembe günü ondan mı oluyo yoksa anlamadım
Ben de solgar i sipariş verdim dün canımEn güzel ses zort foşurt oldu hayatımızda allahım
36 saat sonunda yaptı sonunda kaka masaj yapmaktan ellerim koptu günlerce bekleyenler helal olsun doktor 5 güne kadar normal dedi ama kafayı yedik biz
Benim bebeğim de çok tükürüklü ama bence çok normal bir durum. Çünkü onlarında sindirim için gerekli olan enzimleri çalışmaya başlıyor. Hatta büyüdükçe oyun yapmaya başladı bizimki ağzında baloncuk yapıyorDünden beri benim bebeğimin de tükürüğü çok arttı gaz ilacı reflü yaptı o yüzden mi acaba
Bizim ki anca yüzüme tükürsünBenim bebeğim de çok tükürüklü ama bence çok normal bir durum. Çünkü onlarında sindirim için gerekli olan enzimleri çalışmaya başlıyor. Hatta büyüdükçe oyun yapmaya başladı bizimki ağzında baloncuk yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?