Evet canım ediyorKızlar bebekleriniz sesinizi yada eşyaları gözüyle takip ediyor mu
Gece çok zor oluyor evet.her seferinde çıkmıyor yatır tekrar kaldır dene derken..kusma olayı oluyor korkmuyorum yan yatırıyoruz birde ben uyudugumda eşim uyanmissa bakar.. öyle bekleme yapmıyorum zaten emzirme uykuya dalma çok uzun sürüyor uykudan bayilcak gibiKızlar normalde emzirme sonrası yarım saate yakın bekliyorum kusma olursa diye, son emzirmede daha az bekledim. Sabah bir kalktım agzının kenarında kusmuklar, üzerine de biraz gelmiş. Çok panik oldum. Burnunda kalmışsa diye serum fizyolojik yaptım. Bu kusma olayı beni çok korkutuyor ya, siz nasıl önlemler alıyorsunuz? Gaz çıkarmaya calışıp, bekliyorum ben, gece uykulu zor oluyor tabii. Her zaman gaz da çıkmıyor, sadece bekliyorum.
Bende de öyle oldu değiştirdim şimdi elimde 2kutu var sma confort tekrar almak lazım her bebege herşey uymuyor bir başka bebekte de sma iyi gelmiyor.hipp çok oneren var çünküHippnbenim oğlumda acayip gaz yaptı yavrum çığlık çığlığa ağlıyordu tekrar sma ya geri döndük smada kaka olayı bazen günde bir bazen 2 güne bir yapıyor
Son 1 haftadir agu diyoruz, oyuncak olarakta bunu sevdik hep ses cikariyor hemde altinda boncuklar oynuyor ses cikariyor. Onla konusuyi agu diyooyun ne oynuyosunuz .ben ne yapcam bilemiyorum.erken mi daha
Biz ikili gaz damlası kullanıyoruz onunla biraz rahatladı şükürEvet değişiyoruz. Kakasını yapmakta çok zorlanıyor sanırım ondan uyuyamıyordu. Bizim doktorumuz izinli olacak 30 gününde sonra da bayram tatili giriyo bebeğimin ilk ag kontrolü 40 ına denk gelecek. Bu bi sorun olur mı ki?
Bir ebe olarak yorum yapmak istiyorum bebekler ilk zamanlarda günde 30 gr alırlar bebeğinizin kilosu normal sınırda bence, siz moral motivasyonunuzu yükselterek bol su rezene kimyon çayı içerek sütünüzü arttırabilirsiniz günde 5 6 defa kakalı bezde alıyorsanız gelişiminde sıkıntı yok benceBugün doktora getirdim, 28 günde 750 gram almış. Doktor aldığı kiloyu az buldu. “Meme+mama şeklinde besle. Bu çocuK büyüme çağında şu an yemesi lazım” dedi. Üzülerek mama takviyesine geri dönüyoruz
kartlarla ilgilenmiyo benim kız. o oyuncağın benzeri var pek işgisini çeköedi. kurmalı şarkılı bişeyi var onu seviyo biSon 1 haftadir agu diyoruz, oyuncak olarakta bunu sevdik hep ses cikariyor hemde altinda boncuklar oynuyor ses cikariyor. Onla konusuyi agu diyogulucukler
Kartlarda varda daha gostermedim, oyun halisinda cok durmuyor.
Aynısı bizdede var cingiraginSon 1 haftadir agu diyoruz, oyuncak olarakta bunu sevdik hep ses cikariyor hemde altinda boncuklar oynuyor ses cikariyor. Onla konusuyi agu diyogulucukler
Kartlarda varda daha gostermedim, oyun halisinda cok durmuyor.
Gece sessizlikte hepsinden ses çıkar. Gece manuel sağ. Al 50 liraya bi manuel pompa.Çok yapsa bir dert yapmasa bir dert bebeğin aslında iyi kilo almış ama ilk 3 ay büyüme çok önemli olduğu için destekli git demiş
Gazdan ağlıyor ememiyor biberonla sagdigim sütü verdim ama şuan sağım yapamıyorum lansinoh elektrikli çok ses çıkarıyor gece sessizliğinde acaba tüm makineler böyle mi
Sarılığı yükselmiş o yüzden mama aldım mecburBence gayet iyi almış ve kilosu da iyi. Ben bazı doktorları anlamıyorum. Çok meraklılar mamaya ama bu seferde mama bebeklerin midelerini genişletiyor. Annenin sütü yetmez bebek kilo almaz hiç gelişmez tamam anlarım ama sizin bebek iyi kilo almış. Bebeğin en az 500 gr alması gerekiyormuş
humana çay, bestlak damla içiyorum süt için. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ben şeyi merak ediyorum, mide sonuçta genişleyen bir organ. Fazla besledikçe yarın öbür gün bebek obez olur mu?Bir ebe olarak yorum yapmak istiyorum bebekler ilk zamanlarda günde 30 gr alırlar bebeğinizin kilosu normal sınırda bence, siz moral motivasyonunuzu yükselterek bol su rezene kimyon çayı içerek sütünüzü arttırabilirsiniz günde 5 6 defa kakalı bezde alıyorsanız gelişiminde sıkıntı yok bence
Benim ki de bı gün uyuyorsa bı gün uyumuyor .sabah dokuzdan beri toplasan bir saat uyumadı .kesintisiz yarım saat bile uyumadı .Benim kız gündüzleri hiç uyumuyor desem yeridir kucağımda uyuyor yatirdigim an uyanıyor.. kahvaltı bile yapamıyorum ev zaten aldı başını gidiyor off nasıl olacak böyle hiç bilmiyorum daha 30 günlük şimdi böyleyse biraz büyüyünce uykuyu tamamen bırakacak heralde off çok dertlendim..doymuyor desem değil çok şükür sütüm gayet iyi kilo alımıda iyi anlamıyorum ama çok zorlanıyorum
Benimki de aynısı, uyku uyumuyor çocuk. Bugün internetten sac kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi sesi actım, o biraz işe yaradı bi saat uyudu. Sorun şu, derin uykuya gecemiyorlar.Benim kız gündüzleri hiç uyumuyor desem yeridir kucağımda uyuyor yatirdigim an uyanıyor.. kahvaltı bile yapamıyorum ev zaten aldı başını gidiyor off nasıl olacak böyle hiç bilmiyorum daha 30 günlük şimdi böyleyse biraz büyüyünce uykuyu tamamen bırakacak heralde off çok dertlendim..doymuyor desem değil çok şükür sütüm gayet iyi kilo alımıda iyi anlamıyorum ama çok zorlanıyorum
Canım manuel çok yorucu zaten çıkmıyor bende manuelle sanki tünelden geliyor mübarek elektrikli ile de 30 CC 40tas çatlasınGece sessizlikte hepsinden ses çıkar. Gece manuel sağ. Al 50 liraya bi manuel pompa.
Sarılığı yükselmiş o yüzden mama aldım mecbur
humana çay, bestlak damla içiyorum süt için. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ben şeyi merak ediyorum, mide sonuçta genişleyen bir organ. Fazla besledikçe yarın öbür gün bebek obez olur mu?
Canısı gazını cikar alt değiştirme ağzının kenarlarına dokun aç mı uyumuyorsa bunlardan biri benimki çok gazlı çıkmayan çiksa yenisi gelen cinsten ama yinede uyuyor 1saat az değil miBenimki de aynısı, uyku uyumuyor çocuk. Bugün internetten sac kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi sesi actım, o biraz işe yaradı bi saat uyudu. Sorun şu, derin uykuya gecemiyorlar.
Aynen aynen derin uykuya gecemiyor bizimkide başında fön makine sesi açıkken biraz uyuyor kapanınca hmn ayaklaniyorBenimki de aynısı, uyku uyumuyor çocuk. Bugün internetten sac kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi sesi actım, o biraz işe yaradı bi saat uyudu. Sorun şu, derin uykuya gecemiyorlar.
Canım illa aç veya gazi olmuyor hicbisey yokken bile uyumuyolar .Canım manuel çok yorucu zaten çıkmıyor bende manuelle sanki tünelden geliyor mübarek elektrikli ile de 30 CC 40tas çatlasın
Canısı gazını cikar alt değiştirme ağzının kenarlarına dokun aç mı uyumuyorsa bunlardan biri benimki çok gazlı çıkmayan çiksa yenisi gelen cinsten ama yinede uyuyor 1saat az değil mi
Ay uzamış sarılık mı var sizde de? Bizde çok çektik o sarılıktanGece sessizlikte hepsinden ses çıkar. Gece manuel sağ. Al 50 liraya bi manuel pompa.
Sarılığı yükselmiş o yüzden mama aldım mecbur
humana çay, bestlak damla içiyorum süt için. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ben şeyi merak ediyorum, mide sonuçta genişleyen bir organ. Fazla besledikçe yarın öbür gün bebek obez olur mu?
Yatarak emzir veya ilk 5dk sağ sonra ver.Kızlar geçen yazmıştım bebeğim emerken çok hızlı emiyor, arada boğulup öksürüyor diye. Meğer hiperlaktasyon olmuş sağ memedebebeğim de meme reddi başlayınca öğrenmiş oldum bunun ne demek olduğunu. Çok üzgünüm ilk doğduğunda sütüm yok diye üzülüyordum şimdi de sütüm var ama bebeğim beni istemiyor elektrikli sağma makineleri ve fazla kullanılan takviyeler neden olabiliyormuş bu duruma
Uykuya direniyor, sonra iyice huysuzlanıyorCanım illa aç veya gazi olmuyor hicbisey yokken bile uyumuyolar .
Benim de ilk basta sag mememi reddetti, doktor sütün tazyikli geliyorsa laktoz oranı yüksektir, tazyikli kısmını sag dedi. Monchi manuel ile sagıyorum arada ama her zaman degil, gece falan zor oluyor emzirme öncesi sagmak. Dediğin gibi öksürme, aglama, memeyle kavga, emmeyi bırakma oldu bende de. Elektrikliler arttırıp bu sorunu yapabiliyomuş. Doktor elle de sagabilirsin önce biraz dedi.Kızlar geçen yazmıştım bebeğim emerken çok hızlı emiyor, arada boğulup öksürüyor diye. Meğer hiperlaktasyon olmuş sağ memedebebeğim de meme reddi başlayınca öğrenmiş oldum bunun ne demek olduğunu. Çok üzgünüm ilk doğduğunda sütüm yok diye üzülüyordum şimdi de sütüm var ama bebeğim beni istemiyor elektrikli sağma makineleri ve fazla kullanılan takviyeler neden olabiliyormuş bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?