Ağlamıyor etrafa bakıyorsa uyumaya zorlanıyorum zaten az önce dışarı çıktık yol boyunca baktı 1saat şimdide yattığı yerden etrafına bakıyoAynen aynen derin uykuya gecemiyor bizimkide başında fön makine sesi açıkken biraz uyuyor kapanınca hmn ayaklaniyor
Bnmki de yedide yattı iki saattir uyuyor soklardayim resmen . Ne zamndir böyle uzun uyumamistiAğlamıyor etrafa bakıyorsa uyumaya zorlanıyorum zaten az önce dışarı çıktık yol boyunca baktı 1saat şimdide yattığı yerden etrafına bakıyo
Yok bişey olmaz o istediği kadarını alıyor zatenGece sessizlikte hepsinden ses çıkar. Gece manuel sağ. Al 50 liraya bi manuel pompa.
Sarılığı yükselmiş o yüzden mama aldım mecbur
humana çay, bestlak damla içiyorum süt için. Çok şükür sıkıntı yaşamadım. Ben şeyi merak ediyorum, mide sonuçta genişleyen bir organ. Fazla besledikçe yarın öbür gün bebek obez olur mu?
Öncelikle moralini bozma sütün yok diye düşünme bebek çektikçe geliyor birde senin kafan rahat oldukça hiçbir makine bebeğinin çekim gücü kadar değil senin sağabildiğin 30ccdir bebek onun daha fazlasını çekiyordur emin ol, emerken ağlayıp bırakması da gaza sebebiyet veren şeylerden o hırıltı sesi arada hııık der gibi mi uykuda falan uçak türbülansa giriyor gibi ? Çok burnu tıkanıyorsa ya her beslenmeden önce sfle temizle yda burun aspiratörlerinden faydalanKızlar bilen anlayan cevap yazarsa çok sevinirim üzülüyorum çok gözlerim dolu dolu oluyor sütüm yok derken her halükarda 30 CC geliyor
Ama kızımın serum fizyolojik yapmama rağmen burnu tıkalı sürekli gaz zaten var
Emerken ağlıyor bırakıyor burun tıkalı hırıltı sesi var ama görünürde birşey yok biberona sağıp koydum ondada aynı ağlama tıkanıklık sesi
Kızlar bilen anlayan cevap yazarsa çok sevinirim üzülüyorum çok gözlerim dolu dolu oluyor sütüm yok derken her halükarda 30 CC geliyor
Emerken ağlıyor bırakıyor burun tıkalı hırıltı sesi var ama görünürde birşey yok biberona sağıp koydum ondada aynı ağlama tıkanıklık sesi
Bu beyaz gürültü denilen sesleri de fazla onermiyolar canm otizme sebebiyet verebiliyormus bilgin olsun fazla açmamak lazımBenimki de aynısı, uyku uyumuyor çocuk. Bugün internetten sac kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi sesi actım, o biraz işe yaradı bi saat uyudu. Sorun şu, derin uykuya gecemiyorlar.
İkisine de sıkıp ters çevirip çıkmasını sağlıyorum sonra çekiyorum evetSerum fizyolojik i buruna sıkıyorsunuz değil mi? Benimkiler küçük yüpler şeklinde çocuğun burun deliğine sokup sıkıyorum ve sonra akıyor. Bazıları az az damlatıyormuş o pek açmıyor. Sonrasında da burun aspiratörüyle çekeceksiniz.
Onları yaptığım halde geliyor ses sıkıyorum temizliyorum hergün su çıkıyor sümük çok çok az ama ses devam burun tıkalı sesi balgam var gibiÖncelikle moralini bozma sütün yok diye düşünme bebek çektikçe geliyor birde senin kafan rahat oldukça hiçbir makine bebeğinin çekim gücü kadar değil senin sağabildiğin 30ccdir bebek onun daha fazlasını çekiyordur emin ol, emerken ağlayıp bırakması da gaza sebebiyet veren şeylerden o hırıltı sesi arada hııık der gibi mi uykuda falan uçak türbülansa giriyor gibi ? Çok burnu tıkanıyorsa ya her beslenmeden önce sfle temizle yda burun aspiratörlerinden faydalan
Bi doktora git bakalım ne diyecek.Kızlar bilen anlayan cevap yazarsa çok sevinirim üzülüyorum çok gözlerim dolu dolu oluyor sütüm yok derken her halükarda 30 CC geliyor
Bebeklerde hirilti sesi oluyor.Onları yaptığım halde geliyor ses sıkıyorum temizliyorum hergün su çıkıyor sümük çok çok az ama ses devam burun tıkalı sesi balgam var gibi
İyi ki söyledin, hiç duymamıştım canım. Anneyi rahatlatan herseyin de hep bir olumsuz tarafı çıkıyorBu beyaz gürültü denilen sesleri de fazla onermiyolar canm otizme sebebiyet verebiliyormus bilgin olsun fazla açmamak lazım
Bizim ev 23 25 arası. Zıbın ve çorap giydiriyorum sadece. Venüs'ün yenidogan hemşiresi öyle dedi.Kızlar havalae isindi ne giydiriyosunuz kuzulara ben atlet uzun kollu badi pijama altta 2 kat ababa badi ve pijama yetermiki bilemedim
Ben doğduğundan beri alt üst takım içe de sadece zıbın giydiriyirum ayağında da çorap .hiç iki kat alt falan giydirmedim.Kızlar havalae isindi ne giydiriyosunuz kuzulara ben atlet uzun kollu badi pijama altta 2 kat ababa badi ve pijama yetermiki bilemedim
Hemen dereceye bakiyorumBizim ev 23 25 arası. Zıbın ve çorap giydiriyorum sadece. Venüs'ün yenidogan hemşiresi öyle dedi.
Iyiki sormusum canlar bizde incelelim artikBen doğduğundan beri alt üst takım içe de sadece zıbın giydiriyirum ayağında da çorap .hiç iki kat alt falan giydirmedim.
Gırtlak kıkırdak yapısı tam gelişmemiş olabilir laringomalazi deniyor benim bebeğimde de var zamanla geçiyor sorun teşkil edecek bir durum değil beslenmesi iyiyseOnları yaptığım halde geliyor ses sıkıyorum temizliyorum hergün su çıkıyor sümük çok çok az ama ses devam burun tıkalı sesi balgam var gibi
Doğduğundan beri zıbınla takılıyo dışarıda kar vardı bizim yangın ayşe zıbınlaydıEsim giydirme dio ama fazla giydirdim ben ama isindi hava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?