• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizde biberon reddi başladı az besleniyor diyordum zaten. Bu sabah actigim bez cok hafifti ve koyu renk çiş vardi sabahlari bez dolu olur normalde ve çiş neredeyse şeffaf olurdu. Gece altini acmiyorum zaten. Çok uzuluyorum ya 60 cc iciyor diliyle itmeye basliyor 100 anca veriyorum 3 saate bir o da yetmiyor çiş renginden bile belli. Daha kucukken bile daha cok beslenirdi 2 saate bir 120 gibi. Bugun aksam doktorumuz nobetciymis aksam goturcem doktora beslenmemesi çok zormuş susuz kaliyor :KK43:
Geçen hafta yaşadık kakası cıpcıvıktı hiç pütür yoktu 3 dk emip etrafa bakıyodu meme görünce çığlık kıyamet asla kilo da alamadı 2 hafta sabitti kilosu bu hafta iştahı yerine geldi geçici bişey yaşadık heralde sizin de öyledir geçicidir garantiii

Geçmiş olsun canım. Bu cok normal değil gibi.
Sen cok iyi bir doktor bul ona gidin.
Bazi bebeklerde oluyor. İnsallah kasinmiyordur
Şimdi mesela hiç böyle kızarmamış gibi pamuk vücudu ama bişey tetikliyo ara ara böyle domates oluyo çocukcağız

Aynı aynı doktor başka ne önerdi sizee
Egzama gibi gorunuyor dedi ama bizim daha sönüktü renkleri ve kuru gibiydi üstleri hafif pul pul. Biodermanın atopik cilt kremini önerdi onu aldik. Şampuan ve losyon mustela kullaniyorduk hem cildi kuruyup hem konak olunca biraktik onlari bioderma guzel nemlendiriyor

Biz rotayı yeni olduk 3 5 ay olacak ama menenjit 2 cins varmış 6 aydan sonra yapılacak ikisi de rota ateş vs yapmadı ama vücudunda döküntü yaptı bugün yine böyle oldu vücudu
Merhaba size cevap yazmak icin üye oldum. Sessiz takip ediyordum Forumu. Roto asisindan sonra böyle durumlar olmasi yumurta alerjisinden olabilirmis asinin iceriginde yumurtavarmis bi degerlendirin isterseniz

alsem alsem canım sen sormustun sanırım haftasında yine yaptı bu sabah kakasını dün yapicakti bugün yaptı sabah buding gibi sanki

Bugun kizim viyak viyak bagirdi ağladı.Meme reddi yaşıyoruz.Emmedi hiç saatlerce.O kadar üzüldüm ki.Uyumadi emmedi sürekli ağladı.Kabus gibi bi gündü.Aksam 9gbi ayakta gezerek emzirdim zorla aldı biraz.Sagip verdim ama biberondan çok korkuyorum ya.Hadi alışır bırakırsa diye.
Canım hiç üzülme atak haftasındayız. Benimki de dün tam 1 saat ağladı. Doğduğundan beri ilk defa bu kadar ağladı. Doktora götürecektik tam dışarı çıkarınca rahatladı. Havalar çok sıcak bir de üstüne atak haftası gelince bizim işler iyice kötü oldu. Ama geçecek inşallah.büyüyor kızçen annesi 😍

Canım hiç üzülme atak haftasındayız. Benimki de dün tam 1 saat ağladı. Doğduğundan beri ilk defa bu kadar ağladı. Doktora götürecektik tam dışarı çıkarınca rahatladı. Havalar çok sıcak bir de üstüne atak haftası gelince bizim işler iyice kötü oldu. Ama geçecek inşallah.büyüyor kızçen annesi 😍
Bu ataklar bana huni taktiracak artık 😀 ne zormus ya.
Ama cidden hepsi bi arada yine iyi dayanıyor minikler.Sıcaklar zaten fena.
Bugün biraz daha iyiyiz sanki.Gece emmezse diye çok korktum.

Bu ataklar bana huni taktiracak artık 😀 ne zormus ya.
Ama cidden hepsi bi arada yine iyi dayanıyor minikler.Sıcaklar zaten fena.
Bugün biraz daha iyiyiz sanki.Gece emmezse diye çok korktum.
Ben bir de manyaklık yaptım. Antepten Balıkesire gidiyoruz arabayla hemde 😂 gündüz yolda benimki de emmedi. Ankaraya uğradık tam 1 saat cıyak cıyak ağladı. O kadar kötüydü ki. Beni bile istemiyordu meğerse sıcaklamış. Allah tan gece emdi.

Ben bir de manyaklık yaptım. Antepten Balıkesire gidiyoruz arabayla hemde 😂 gündüz yolda benimki de emmedi. Ankaraya uğradık tam 1 saat cıyak cıyak ağladı. O kadar kötüydü ki. Beni bile istemiyordu meğerse sıcaklamış. Allah tan gece emdi.
Kuzum nasıl dayansın okadar yola ya.Sersem olmuştur.Bi de yeni başladı sıcaklar.Bu yaz nasıl geçerse artık.

Geçmiş olsun canım. Bu cok normal değil gibi.
Sen cok iyi bir doktor bul ona gidin.
Bazi bebeklerde oluyor. İnsallah kasinmiyordur
Ya bazen kafasını yüzünü kulağını yolacak gibi yapıyo da uykudan mı kaşıntıdan kı anlamıyorum onu kendini yolmayı seviyo
Egzama gibi gorunuyor dedi ama bizim daha sönüktü renkleri ve kuru gibiydi üstleri hafif pul pul. Biodermanın atopik cilt kremini önerdi onu aldik. Şampuan ve losyon mustela kullaniyorduk hem cildi kuruyup hem konak olunca biraktik onlari bioderma guzel nemlendiriyor
Ya normal halini atayım böyle kabuk gibi deseö değil kabarcık desem değil ama renk farkı var hafif anlıyosun kuruluğu la poche rosay vr bioderma kullanıyorum ben de mustela mahvetti iyice cildini haftada 1 şampu kullanıyorum Sebamed ama mustela konak önleyici de arada yine sürüyorum
Merhaba size cevap yazmak icin üye oldum. Sessiz takip ediyordum Forumu. Roto asisindan sonra böyle durumlar olmasi yumurta alerjisinden olabilirmis asinin iceriginde yumurtavarmis bi degerlendirin isterseniz
Ayy ne kadar incesiniz çok teşekkür ederiim gün aşırı yumurta yiyorum ama tepki vermedi pek vücudu genelde çok sıcakladığında deliriyo
Bir de tatlıyı çok kaçırırsam gözlemlediğim o
Çilek ve soya soslu et yemiştim onda da böyle olmuştu
İyi bi alerji doktoru bulmam lazım sanırım alerji egzemayı tetikliyo da olabilir
Kurdeşen mi diyorum acaba anlık kızarıyo geçiyo bazen baya kafamda soru işaretleri var ama 3 doktorda da içim rahat etmedi açıkçası

Aa bizim de buna yakin bi goruntu olmustu rota aşısından 2 gun sonra olmuştu daha sönük haldeydi doktor egzama dedi aşıdan olacağı hiç aklimiza gelmedi sonra atopik cilt nemlendiricisi falan aldık hatta
Normalde böyle bsk kuru yerler belli hep bişey olup kudurunca oralar hep kıpkırmızı oluyo kabarıyo

Eklentiler

• IMG_20220605_131741.webp
    IMG_20220605_131741.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 91
Konaga zeytin yagi sürün bekletin konak taragiyla tariyarak konagi temizleyin yikayim. Ilkinde 100 de 70 azaliyo 2. De bitiyo 2. Cocugumda yasadim. Tarayip temizlemek sart bosa dert etmeyin kolay geciyo dedigimi deneyin

Merhaba, erkek bebeğimin kasiklari boğumlu olduğu için kasık araları pişiğe benzer ama sivilceler çıktı, mustela ve bepantol pişik kremlerini kullanıyorum ama bir gelişme yok. Kuru ve temiz tutmaya da sık bez değişimine de dikkat ediyorum ama geciremedim. Bir önerisi olan olur mu? :(

Merhaba, erkek bebeğimin kasiklari boğumlu olduğu için kasık araları pişiğe benzer ama sivilceler çıktı, mustela ve bepantol pişik kremlerini kullanıyorum ama bir gelişme yok. Kuru ve temiz tutmaya da sık bez değişimine de dikkat ediyorum ama geciremedim. Bir önerisi olan olur mu? :(
Zeytinyağı sür farkı gör

Merhaba, erkek bebeğimin kasiklari boğumlu olduğu için kasık araları pişiğe benzer ama sivilceler çıktı, mustela ve bepantol pişik kremlerini kullanıyorum ama bir gelişme yok. Kuru ve temiz tutmaya da sık bez değişimine de dikkat ediyorum ama geciremedim. Bir önerisi olan olur mu? :KK43:
Pişik ise şu iki kremi doktora yazdırıp sadece pişik olduğunda kullan. Aynı anda değil ama. Plus i devlet odemiyor ama çok pahalı değil.

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-11-14-53-56-913_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2022-05-11-14-53-56-913_com.whatsapp.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 67
23.30’da efsane ötesi emip uyuyan bebeğime sadece şunu dedim: oğlum inşallah 4’e kadar aralıksız uyuruz 🥲
oğlum: 01.30 eeeeee
02.30 Aaaaaa
03.30 mık mık mık
şu an 04.15 ve hala memede 🤦🏻‍♀️
Sıyırmama 3 dk filan kaldı sanırım.

Benim bebeğimde de var ama yüzünde sadece bugün doktora resimlerini attım bebek egzaması nemlendir geçmezse getir dedi ne kullansak ki nemlendirici
Bize de bebek egzaması dedi doktorumuz
Bioderma ato krem kullanıyoruz
İlk günden geçti desem yeridir 🙏🌺

Back
X