Benimkide öyleydi bi süre hic kasikla birsey vermedim. Herseyi bölüp verdim sonra o sevdigi seyleri kasıkls verdim oyle alistiBenim kiz hiç bişey yemiyo kaşığı görünce dudaklarini kıtlığı eline karpuz verdiğimde suyunu emdi ama başka biseyi asla kabul etmiyor
Yarından itibaren bende öyle denicem kabağı havucu nasıl verdin pekiBenimkide öyleydi bi süre hic kasikla birsey vermedim. Herseyi bölüp verdim sonra o sevdigi seyleri kasıkls verdim oyle alisti
İsterseniz hiç birinde yaptırmayabilirsiniz zorunlu değilki.çevremde bırak aşıyı verilen d vitamini demir ilacını kullanmayan çok var.çocuklarda hiç hastalanması sapasağlam vallaa.diyorum bazen çocuğumu götürüp bide zorlacanınınyakıyoruz.onlarmı doğruyu biz mıÖyle bir hakkımız vardır bence. Çünkü bazı bebeklerde aşı alerji yapabiliyor mesela onlara nasıl zorunlu olacak ki
Havucu sevmedi vermiyorum simdilik. Kabagida tatli patatasi sevdikddn sonra onunla birlikte karistirip verdim tek vermedimYarından itibaren bende öyle denicem kabağı havucu nasıl verdin peki
Belki yerini yadirgamistir kuzum. Ama zaten uykusu duzene giren pek yok gibi aramizda ya da bize soylemiyolaBenim oğlanın da uykusu dahs düzene girmedi ya. Çıldırıcam. Dün gece 9-10 gibi uyudu. 1-3-5-7-9’da kalktı. Hem de ne kalkmak… 1-3-5 nöbetimiz hep ağlayarak uyanmaydı. annemdeyim bu hafta dinlenmek için geldim bayılınca ama annemde durmamış gece. 2 saatte bir kalkıp beni emdi. Görseniz sanki etlerini sıkıyorum öyle ağlıyor eşek sıpası. Kimsede susmuyor benden başka.
Yatarak emzir. Sen de uyursun yanında. Bazen öyle yapıyorum geceleriBenim oğlanın da uykusu dahs düzene girmedi ya. Çıldırıcam. Dün gece 9-10 gibi uyudu. 1-3-5-7-9’da kalktı. Hem de ne kalkmak… 1-3-5 nöbetimiz hep ağlayarak uyanmaydı. annemdeyim bu hafta dinlenmek için geldim bayılınca ama annemde durmamış gece. 2 saatte bir kalkıp beni emdi. Görseniz sanki etlerini sıkıyorum öyle ağlıyor eşek sıpası. Kimsede susmuyor benden başka.
Yok anam dün 10da uyudu. Bakalım bugün kaçta uyucakBelki yerini yadirgamistir kuzum. Ama zaten uykusu duzene giren pek yok gibi aramizda ya da bize soylemiyolabigun 9 da uyusa obur gun 11 de uyuyo yani Allah'a emanet havalar çok sıcak ona da hak veriyorum cok terliyo
Vantilatörün altında yatıyo bizim kizBelki yerini yadirgamistir kuzum. Ama zaten uykusu duzene giren pek yok gibi aramizda ya da bize soylemiyolabigun 9 da uyusa obur gun 11 de uyuyo yani Allah'a emanet havalar çok sıcak ona da hak veriyorum cok terliyo
Kız onlar ne demek boyu kilosunu söylüyor benim gittigim doktorlar6. Ay aşımızı olduk sukür. Meme reddinin bitmesi kiloyu etkilemis. 800 gr almis. Ama anne sutu yetiyor yemek konusunda tahil cok vermiycem kilolarla basimoz dertte ailece bide o ugrasmasin sonra. Boy baş cevresi 25. Persantil kilo 75. Persantil. Ama 1 ay erken dogmasinin boyda etkisi vardır diye düşünüyorum
Gece uykusuzluğunu halletsek huysuzlukları geçecek bütün sorunlar çözülcek gibiHic mi uyumaz gece hic uyumuyor ya sabir. Gece uyumadigi icin gunduzleri de yorgun ve huysuz
Kız onlar ne demek boyu kilosunu söylüyor benim gittigim doktorlar
Kız maşallah kilosu çok iyi ciddenyani biraz kisa biraz tombik 8400 65 cm basi 42.5cm
2720 dogmustu 35+6da once iyi kilo alsi meme reddiyle azaldi kilo simdi iyi.
Ya evet meme reddi filan pek almadida son ay 800 gr almis.Kız maşallah kilosu çok iyi cidden
Maşallah kuzuya bizim de tam tersi boy ve baş cevresi çok iyi ama maalesef kilo az6. Ay aşımızı olduk sukür. Meme reddinin bitmesi kiloyu etkilemis. 800 gr almis. Ama anne sutu yetiyor yemek konusunda tahil cok vermiycem kilolarla basimoz dertte ailece bide o ugrasmasin sonra. Boy baş cevresi 25. Persantil kilo 75. Persantil. Ama 1 ay erken dogmasinin boyda etkisi vardır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?