- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Geçicidir canımKizlar bu hafta alt 2 diş de patladi ama hala çok huysuz çığlıklarla uyaniyor gun gece 14 saat hic beslenmedi şimdi de kahvalti yaptiramiyorum ek gida mama meme hicbisey istemiyor bu dişler uzarken de mi boyle olacak
Tamam teşekkürlerMarketten pastörize cam şişe sütten yapıyorum
Tire organik süt güzel oluyor hatta
Sütaşın o yoğurdunu bulmaya çalışayım canımKavonoz ve kaşık mamalar, cam rende orda meyve alıp rendelemek için, yoğurt için de yakinlardaki marketlerde varsa sütaşın babymix yogurdu verilebiliyormus bu gibi durumlarda
Zaten ya aşıdan ya dişten hepBexsero ikinci dozunuz nasıl geçti kızlar? İlki ateş yapmıştı, huyu suyu değişmeye yer arıyor zaten bakalım bu seferde aşıdan mı uyumuyor dicez
Hipp in kullandım ben.Merhaba kızlar. Önümüzdeki günlerde otele gidicez. Bebeğim 6 ayı doldurdu. Ek gıda işini otelde nasıl yapabilirim? Yanımda neler götürmeliyim
Ay benimki de hic sevmiyo sadece meme istiyo çok zorlanıyorum bu ek gıda işinde gercekten korktugum kadar varmış.Hipp in kullandım ben.
Ebem ve çocuk doktorum onu öneriyor.
Hem anik hem de çok kontrol den geçiyor.
Benim kızım 32 haftalik ek gıda işini hala sevmedi.
Yemiyor kuzu. Sadece eline verince kemiriyor
Ben zaten ilk kızımdan dolayi paniktim.Ay benimki de hic sevmiyo sadece meme istiyo çok zorlanıyorum bu ek gıda işinde gercekten korktugum kadar varmış.
Ya şu irmikli iste tarhanalı seyleri denedin mi sen? Şu instagramda paso dönen organik diye satılan seyler varya. Tariflerde hep irmikli iste buğday unlu ya da tarhanalı şeyler oluyor. Ben son çare onu denicem sanırım. Yokaa patates havuç kabak çocuk da haklı hep aynı şeyleri veriyorum. Ama bizimkinde ağzını acmama durumu var kitliyo ağzını. Zar zor yedirmek de istemiyorum ama bu sefer açıkıp hemen memeye saldırıyoBen zaten ilk kızımdan dolayi paniktim.
Bu onu da gecti.
Sanki benim kızı anlatıyorsun.Ya şu irmikli iste tarhanalı seyleri denedin mi sen? Şu instagramda paso dönen organik diye satılan seyler varya. Tariflerde hep irmikli iste buğday unlu ya da tarhanalı şeyler oluyor. Ben son çare onu denicem sanırım. Yokaa patates havuç kabak çocuk da haklı hep aynı şeyleri veriyorum. Ama bizimkinde ağzını acmama durumu var kitliyo ağzını. Zar zor yedirmek de istemiyorum ama bu sefer açıkıp hemen memeye saldırıyo
AhahahSanki benim kızı anlatıyorsun.
Ağzını kapatıyor. Istemiyor kesinlikle.
Bebek irmigi aldim hipp in.
Yok onu da istemiyor.
Bebek pirinci denedim.
Bebek tahili da istemedi.
Tek yediği Bebek ler için Mısır ve havuç tan cips tarzında birsey di.
Kendisi onu yedi.
Ama oda havuçlu kabız yapti.
Zaten yemek te değil onu saymıyorum o yüzden.
Biz seninle herhalde bir yaşına kadar emzirmeye devam edeceğiz.
Sonra bizim kuzular direk bizim masa daki yemeklerden yiyecekler
Tarhana için erken olur diye vermedim daha.
Sen alıştırmaya bak kuzum tam ac da tok da degilken yedirmeye calis. Ek gidada uykular düzeliyor diyorlardı ama gercekten baya ogun ogun yediginde duzeliyormus tadimlarda bisey degismedi simdi 2 ogun yiyor gecede bazen 1 bazen 2 kere kalkiyor sadece 1 haftadir massalah diyim. Gerci uyusa da gecici uyumasa da geçici huylari surekli degisiyor o gun uyudugumuz kar işte yoksa yine bozulacak uykusu hazirim yaniAhahahağlanacak halimize gülüyorum yemin ederim ya bende irmikten falan ümidimi kesiyim o zaman son çarem onlarla bi muhallebi falan yapmaktı düzen oturtamadık ya vala aynen emerler garanti. Ya emsinler 2 yaşına kadar da emsin onda sıkıntı yok ama yemek de yesinler yani. Gece yine 35 defa kalktık. Artık emiyo da açıkıyo mu kalkıyo alışkanlık mı ayırt edemiyorum. Doğru düzgün ek gıda namına bişey yemediği icin sütün de tek başına yeterli gelmediğini düşünmeye başladım. Saat başı kalktık yine gece en son sabah 5 te gözleri full açtı. İnanılır gibi değil vala hani gün geçtikçe düzeliyodu
Senin menülerin güzel oluyo paylaş bize de fikir olsun kardeşimSen alıştırmaya bak kuzum tam ac da tok da degilken yedirmeye calis. Ek gidada uykular düzeliyor diyorlardı ama gercekten baya ogun ogun yediginde duzeliyormus tadimlarda bisey degismedi simdi 2 ogun yiyor gecede bazen 1 bazen 2 kere kalkiyor sadece 1 haftadir massalah diyim. Gerci uyusa da gecici uyumasa da geçici huylari surekli degisiyor o gun uyudugumuz kar işte yoksa yine bozulacak uykusu hazirim yani
Ben hazır kullanıyorum kendim yapmadım hiç Pınar labne kullanıyorum çok severek yemiyor bizimki bu aralar içine tam buğday ekmeği üfeleyip karıştırıp veriyorum sanki bi tık daha sevdi bu şekildeKızlar labneyi kendiniz mi yapıyorsunuz? Yokksa hangi marka kullanıyorsunuz ilk ne zaman verdiniz?
Ya şu irmikli iste tarhanalı seyleri denedin mi sen? Şu instagramda paso dönen organik diye satılan seyler varya. Tariflerde hep irmikli iste buğday unlu ya da tarhanalı şeyler oluyor. Ben son çare onu denicem sanırım. Yokaa patates havuç kabak çocuk da haklı hep aynı şeyleri veriyorum. Ama bizimkinde ağzını acmama durumu var kitliyo ağzını. Zar zor yedirmek de istemiyorum ama bu sefer açıkıp hemen memeye saldırıyo
Aynı durumu yaşıyorum ağzını kitliyor ilk iki üç hafta kaşık tabak görünce ağzını açan kızım yok artık.Sanki benim kızı anlatıyorsun.
Ağzını kapatıyor. Istemiyor kesinlikle.
Bebek irmigi aldim hipp in.
Yok onu da istemiyor.
Bebek pirinci denedim.
Bebek tahili da istemedi.
Tek yediği Bebek ler için Mısır ve havuç tan cips tarzında birsey di.
Kendisi onu yedi.
Ama oda havuçlu kabız yapti.
Zaten yemek te değil onu saymıyorum o yüzden.
Biz seninle herhalde bir yaşına kadar emzirmeye devam edeceğiz.
Sonra bizim kuzular direk bizim masa daki yemeklerden yiyecekler
Tarhana için erken olur diye vermedim daha.
Ooo gümüş hoşgeldin foruma öncelikleAynı durumu yaşıyorum ağzını kitliyor ilk iki üç hafta kaşık tabak görünce ağzını açan kızım yok artık.
Kitliyor zoraki yiyor zorlmiyorum teklif ediyorum sadece tabi.
Benimki birde 6300 cikti 7ay kontrolde doktor mama başla dedi sütüm geliyor saginca azalmıştır belki belirli saatlerde diyor
Hala almadım ama Cisli bez kaka alıyorum düzenli
Gitmedim hep okuyorum aslında bizimki seninkinin burnundan düşmüş aynısıOoo gümüş hoşgeldin foruma önceliklebizim daha 2.haftamız ama en başından beri böyle ağzını kitliyor açmıyor. Yogurt ve seftali en sevdiği. Ama sebzeleri yediremiyorum resmen. Çok sabır gerektiriyo bu ek gıda dayanamıyorum ben sinirlenmemek için bırakıyorum. Ağzını kitliyo yaptığım hep çöp oluyo. Yumurta yiyo, yoğurt ve meyve başka yediği bişey yok. Bizde yarın gitcez doktora bakalım öneri isticem napabilirim diye
Canım birde sen geç başladin biliyorum ek gıdaya biz Ağustos ayında başladık ama gel gör ki yaptığım herşeyden bir ponçik yiyor gerisi çöp üzülüyorum haliyleOoo gümüş hoşgeldin foruma önceliklebizim daha 2.haftamız ama en başından beri böyle ağzını kitliyor açmıyor. Yogurt ve seftali en sevdiği. Ama sebzeleri yediremiyorum resmen. Çok sabır gerektiriyo bu ek gıda dayanamıyorum ben sinirlenmemek için bırakıyorum. Ağzını kitliyo yaptığım hep çöp oluyo. Yumurta yiyo, yoğurt ve meyve başka yediği bişey yok. Bizde yarın gitcez doktora bakalım öneri isticem napabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?