Oğlumda 11+larda öğrendim.Ve değişmedi.Ama net soyledi.Bi tahmin yapar en azından sanada.2. 3. Doğumunu yapanlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmiştiniz. Ben kızımda 12+6 da öğrenmiştim. Haftaya kontrolüm var 11+6 oluyorum. Söyler mi acaba ? Daha küçük mü yoksa ?
Benimkide 2 hafta geriden geliyordu kesemde problemliydi ama şuan gelişimi iyi Muhtemelen geç döllenmedir. Doktor adetin düzensizmiydi dedi evet öyleydi o yüzden geriden gelmesini sorun görmedi. Sizde başka problem görmediyse sıkıntı etmeyinKızlar meraba. Bugun doktora gıttım. Kese gorundu. Hesaplara gore 8 haftalık olması gerekırken doktor 5 haftalık gorunuyor dedi. Yani arada 3 haftalık fark var. Boyle bır durum yasayan var mı aranızda. Moralım bozuldu
Tesekkur ederım ıcımı rahatlattınızBenimkide 2 hafta geriden geliyordu kesemde problemliydi ama şuan gelişimi iyi Muhtemelen geç döllenmedir. Doktor adetin düzensizmiydi dedi evet öyleydi o yüzden geriden gelmesini sorun görmedi. Sizde başka problem görmediyse sıkıntı etmeyin
Sağlıkla doğsunlar inşallah gerisi önemli değil tatlı bi heyecan oluyoBilmiyorum çok ilgilenmediğim için sormadımdoktor direk söyledi zaten ama annemde kemik yapısına göre söylemiştir biraz kemikli duruyor diyo
Benim biraz erken olunca söyler mi söylerse kendimi alıştırırım diğer ay değişir mi diye kafamda deli sorularKızım da 13 haftalık ken söylemişti hiç değişmedi.
12 haftalıkkken gidicem bakalım söyletecek mi?
İnşallah sağlıklı desin de önemli değil gerçi
erkekleri daha öncr söylüyorlar hep daha net belli oluyor heraldeOğlumda 11+larda öğrendim.Ve değişmedi.Ama net soyledi.Bi tahmin yapar en azından sanada.
Merhaba, yumurtlama gördünüz mü ? Üzerinden kaç gün geçti? Ben yumurtlama üstünden 7. Gün 8. Gün ve 9. Gün normal kaset test yapmıştım çıkmamıştı atmamıştım testleri bekletmiştim 8. Ve 9. Günlerde yaptığımda hiçbir şey yoktu 7. Gün olanda kuruma çizgisi çıkmıştı dikkate almadım sonra 10. Gün predictor yaptım orada silik bir şekilde adetime 6 gün kala çıkmış oldu, 11. Gün kan verdim hcg 17 çıktı ama şunu da belirteyim predictor çok hassas kimyasal geçirenler ve çatlatma iğnesi kullananlarda doğru sonuç vermiyor malesef bunu da göz önünde bulundurun.SiZce gebelik mi kızlar adetim biteli 7 gün oldu henüz
Beypazarı en iyisiydiKizlar hangi marka maden suyu icicektik ya unuttum markasini
ilk çocuğunuz erkek miydi? Erkek daha erken gösteriyor diyorlar genelde11+2 ydi sanırm sömylemişti. Her gittiğmde 1 hafta oynuyrdu cihaz sata gmre 12 cihaza göre 11di öğrendiğimde
ben beypazarı alıyorumKizlar hangi marka maden suyu icicektik ya unuttum markasini
bana da öyle geldi ama 1 2 haftaya cinsiyetle ilgili konuşmalara başlarız gibime geliyor :)Bende peypazarı alıyorum. Kızlar paylaşım konusun da hepimiz bi durgunlaştık dimi sanırım çoğumuz 12ci haftayı bekliyor hayırlısı ile hepimiz güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım Allahın izni ile
Bulantılardan halsizlikten kimsenin keyfi yok sanırımBende peypazarı alıyorum. Kızlar paylaşım konusun da hepimiz bi durgunlaştık dimi sanırım çoğumuz 12ci haftayı bekliyor hayırlısı ile hepimiz güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım Allahın izni ile
Cinsiyetten sonra çoşar artık buralarbana da öyle geldi ama 1 2 haftaya cinsiyetle ilgili konuşmalara başlarız gibime geliyor :)
Bence de canım bana geçmek bilmiyor günler hayırlısı ile şu günleri atlatım diye bekliyorum. Yeter ki bebeğim de bende sağlıklı olalım herşey geçer gider diyorum.bana da öyle geldi ama 1 2 haftaya cinsiyetle ilgili konuşmalara başlarız gibime geliyor :)
Siz bulantı falan dedikçe ben kendimi garip hissediyordumBulantılardan halsizlikten kimsenin keyfi yok sanırımbenim öyle mesela . Kafamı dağıtcak şey arıyorum sürekli. ama o bulantı orda duruyo hiç gitmiyo
Merhaba maden suyu markası neye göre belirliyor sodyum oranı düşük magnezyum ve kalsiyumun yüksek olmasına mı dikkat ediyoruz? Yoksa başka kriterler mi var? Açıkçası ben ona göre seçiyorum da Özkaynak falan da içiyorum Beypazarı buralarda bulunmadığı içinBeypazarı en iyisiydi
Evet canım.Benim kardeşimin 2kiz var.2side 4aydan sonra belli oldu.Sağlıkla doğsunlar inşallah gerisi önemli değil tatlı bi heyecan oluyo
Benim biraz erken olunca söyler mi söylerse kendimi alıştırırım diğer ay değişir mi diye kafamda deli sorular
erkekleri daha öncr söylüyorlar hep daha net belli oluyor heralde
11 haftamdayım bulantı baş dönmesi hiçbir şey yaşamadım Sadece ara sıra aniden karnım kazanıyor Elim ayağım titriyor (şeker problemim yok) bir de sıcaklardan aşırı derecede bunalmış moddayım başka hiçbir şikayetim yokSiz bulantı falan dedikçe ben kendimi garip hissediyordumsadece halsizlik bıkkınlık var bende bide çok açım o mide kazınması gözümü döndürüyor bidaha
Günler geçmiyor kiBende peypazarı alıyorum. Kızlar paylaşım konusun da hepimiz bi durgunlaştık dimi sanırım çoğumuz 12ci haftayı bekliyor hayırlısı ile hepimiz güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?