2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Umarım ben tekrar test yapacağım evde çıkarsa gideceğim
Bence de var gibi çıkmış ama beniö bir testim vardı bariz pozitifti.. Gittim bi heyecanla kan vermeye sonuç negatifti. Ertesi ay hamile kaldım o ay yoktu.. Testlere çok da güven olmuyor bence testi cuma yap yine çıkarsa kan verirsin

Zaten ayar falan kalmadı ki bizde.Ya ama önceden en sevdiğim şeyleri görünce midem kalkıyor.Hamilelikten sonrada şimdi sevdiğimiz şeylerden tiksiniriz muhtemelen..Bu nasıl bir döngü anlamadim

Kalkmadığına sevindim
Domates ekşi geliyor salatalık seviyorum.
Karpuz ağzımda acı bi tat bıralıtor yesem de bayılmıyorum ağzımda tat yok bem de

Zaten ayar falan kalmadı ki bizde.Ya ama önceden en sevdiğim şeyleri görünce midem kalkıyor.Hamilelikten sonrada şimdi sevdiğimiz şeylerden tiksiniriz muhtemelen..Bu nasıl bir döngü anlamadim
Yakında sevdiğim bişey kalmıycak limonatadan bile tiksindim artık ki çok severdim. Her gün gün sayıyorum. Sözde 2. Hamilelik çabuk geçiyodu. Bana geçmek bilmiyo günler resmen

Kalkmadığına sevindim

Domates ekşi geliyor salatalık seviyorum.
Karpuz ağzımda acı bi tat bıralıtor yesem de bayılmıyorum ağzımda tat yok bem de
Domatesi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum ben ama bu ara biraz fazla düştüm bakalım kaç güne tiksinirim neyi biraz fazla yesem tiksiniyorum.başından beri tiksinmediğim domates salatalık peynir bi de şeftali var . Resmen tutunduğum dallarım

Kızlar meraba. Bugun doktora gıttım. Kese gorundu. Hesaplara gore 8 haftalık olması gerekırken doktor 5 haftalık gorunuyor dedi. Yani arada 3 haftalık fark var. Boyle bır durum yasayan var mı aranızda. Moralım bozuldu

Yakında sevdiğim bişey kalmıycak limonatadan bile tiksindim artık ki çok severdim. Her gün gün sayıyorum. Sözde 2. Hamilelik çabuk geçiyodu. Bana geçmek bilmiyo günler resmen
Ben ilk 2hafta aşırı ekşi yedim.Visne suyu limonata elimden düşmedi.Simdide görünce midem kalkıyor.2.daha kolay diyorlardı.Bende bunda çok zorlandım ya.

Ben ilk 2hafta aşırı ekşi yedim.Visne suyu limonata elimden düşmedi.Simdide görünce midem kalkıyor.2.daha kolay diyorlardı.Bende bunda çok zorlandım ya.
Benim de bu ara canım vişne suyu istiyo. bakalım ne zamana kadar gider hep dualarımda diyorum Allahım şimdi çok sıkıntı çekiyorum doğunca kolaylığını yaşayayım sakin gazsiz uykusu yerinde bi bebek olsun. İnşallah kabul olur

2. 3. Doğumunu yapanlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmiştiniz. Ben kızımda 12+6 da öğrenmiştim. Haftaya kontrolüm var 11+6 oluyorum. Söyler mi acaba ? Daha küçük mü yoksa ?

2. 3. Doğumunu yapanlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmiştiniz. Ben kızımda 12+6 da öğrenmiştim. Haftaya kontrolüm var 11+6 oluyorum. Söyler mi acaba ? Daha küçük mü yoksa ?
Ben 10 haftalıkken gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama değişebilir tabi ki dedi

Benim ilk gittiğim doktorda reglime göre 10 gün fark görünüyordu. Şimdiki gittiğim doktora göre 4 gün fark çıktı. O da normal dedi canım. Ultrason cihazına göre farkediyor

Ben 10 haftalıkken gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama değişebilir tabi ki dedi
Yaaa neye göre tahminde bulundu daha cinsiyet organları gelişmiyor çünkü dimi ? Kemik yapısından tahminde bulunuyormuş bazı doktorlar

Yaaa neye göre tahminde bulundu daha cinsiyet organları gelişmiyor çünkü dimi ? Kemik yapısından tahminde bulunuyormuş bazı doktorlar
Bilmiyorum çok ilgilenmediğim için sormadım doktor direk söyledi zaten ama annemde kemik yapısına göre söylemiştir biraz kemikli duruyor diyo

11+2 ydi sanırm sömylemişti. Her gittiğmde 1 hafta oynuyrdu cihaz sata gmre 12 cihaza göre 11di öğrendiğimde

Pundinli muhallebili vs tatlı şeylere bayılırıdm. Hiçbirsey göresim yok. Kokular beni mahvediyr yemek parfüm vs. Tüm dünya yumurta kokuyrmuş gibi gdliyr arada

Kızım da 13 haftalık ken söylemişti hiç değişmedi.
12 haftalıkkken gidicem bakalım söyletecek mi?
İnşallah sağlıklı desin de önemli değil gerçi

Ilkinde okadar rahat bi hamilelik geçirdim ki korktum bi gariplik var gibi geldi.Ama oğlum da hamileligim de onun bebekliği de hiç yormadı beni çok şükür.Ama bunda cidden korkuyorum Sadece dua ediyorum napiyim artık.Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…