- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Bence de var gibi çıkmış ama beniö bir testim vardı bariz pozitifti.. Gittim bi heyecanla kan vermeye sonuç negatifti. Ertesi ay hamile kaldım o ay yoktu.. Testlere çok da güven olmuyor bence testi cuma yap yine çıkarsa kan verirsinUmarım ben tekrar test yapacağım evde çıkarsa gideceğim
Zaten ayar falan kalmadı ki bizde.Ya ama önceden en sevdiğim şeyleri görünce midem kalkıyor.Hamilelikten sonrada şimdi sevdiğimiz şeylerden tiksiniriz muhtemelen..Bu nasıl bir döngü anlamadimYine peynir domates ekmekli bir sabahtan günaydın kızlaryakında bunlardan da tiksincem diye aklım çıkıyoo
Bi önceki hamileliğimde aşerdiğim aşırı sevdiğim karpuzdan bu sefer tiksindim. Bu nasıl bi ayarlarla oynamaktır arkadaş
İnşallah canımBence de var gibi çıkmış ama beniö bir testim vardı bariz pozitifti.. Gittim bi heyecanla kan vermeye sonuç negatifti. Ertesi ay hamile kaldım o ay yoktu.. Testlere çok da güven olmuyor bence testi cuma yap yine çıkarsa kan verirsin
Kalkmadığına sevindimİdari izin isteğe bağlı değil riskli olduğu için direk ayırıyorlar izine. Ücretsiz izin mecburi değil tabi ki doğumdan 8 hafta sonra göreve başlayabilirsiniz. 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinliyiz. Sonrasında da hamilelik izni başlıyor. Bu süreçte ücret alıyoruz.
Domates ekşi geliyor salatalık seviyorum.Yine peynir domates ekmekli bir sabahtan günaydın kızlaryakında bunlardan da tiksincem diye aklım çıkıyoo
Bi önceki hamileliğimde aşerdiğim aşırı sevdiğim karpuzdan bu sefer tiksindim. Bu nasıl bi ayarlarla oynamaktır arkadaş
Yakında sevdiğim bişey kalmıycakZaten ayar falan kalmadı ki bizde.Ya ama önceden en sevdiğim şeyleri görünce midem kalkıyor.Hamilelikten sonrada şimdi sevdiğimiz şeylerden tiksiniriz muhtemelen..Bu nasıl bir döngü anlamadim
Domatesi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum ben ama bu ara biraz fazla düştüm bakalım kaç güne tiksinirimKalkmadığına sevindim
Domates ekşi geliyor salatalık seviyorum.
Karpuz ağzımda acı bi tat bıralıtor yesem de bayılmıyorum ağzımda tat yok bem de
Ben ilk 2hafta aşırı ekşi yedim.Visne suyu limonata elimden düşmedi.Simdide görünce midem kalkıyor.2.daha kolay diyorlardı.Bende bunda çok zorlandım ya.Yakında sevdiğim bişey kalmıycaklimonatadan bile tiksindim artık ki çok severdim. Her gün gün sayıyorum. Sözde 2. Hamilelik çabuk geçiyodu. Bana geçmek bilmiyo günler resmen
Benim de bu ara canım vişne suyu istiyo. bakalım ne zamana kadar giderBen ilk 2hafta aşırı ekşi yedim.Visne suyu limonata elimden düşmedi.Simdide görünce midem kalkıyor.2.daha kolay diyorlardı.Bende bunda çok zorlandım ya.
Ben 10 haftalıkken gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama değişebilir tabi ki dedi2. 3. Doğumunu yapanlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmiştiniz. Ben kızımda 12+6 da öğrenmiştim. Haftaya kontrolüm var 11+6 oluyorum. Söyler mi acaba ? Daha küçük mü yoksa ?
Benim ilk gittiğim doktorda reglime göre 10 gün fark görünüyordu. Şimdiki gittiğim doktora göre 4 gün fark çıktı. O da normal dedi canım. Ultrason cihazına göre farkediyorKızlar meraba. Bugun doktora gıttım. Kese gorundu. Hesaplara gore 8 haftalık olması gerekırken doktor 5 haftalık gorunuyor dedi. Yani arada 3 haftalık fark var. Boyle bır durum yasayan var mı aranızda. Moralım bozuldu
Beklenen doğum tarihi kaçıncı çocuk yaş şehir söylerseniz tablomuza da ekleyeyimBeni de alır mısınız hafta 10 :)
YaaaBen 10 haftalıkken gittiğimde cinsiyet tahmininde bulundu doktor ama değişebilir tabi ki dedi
Bilmiyorum çok ilgilenmediğim için sormadımYaaaneye göre tahminde bulundu daha cinsiyet organları gelişmiyor çünkü dimi ? Kemik yapısından tahminde bulunuyormuş bazı doktorlar
11+2 ydi sanırm sömylemişti. Her gittiğmde 1 hafta oynuyrdu cihaz sata gmre 12 cihaza göre 11di öğrendiğimde2. 3. Doğumunu yapanlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmiştiniz. Ben kızımda 12+6 da öğrenmiştim. Haftaya kontrolüm var 11+6 oluyorum. Söyler mi acaba ? Daha küçük mü yoksa ?
Pundinli muhallebili vs tatlı şeylere bayılırıdm. Hiçbirsey göresim yok. Kokular beni mahvediyrDomatesi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum ben ama bu ara biraz fazla düştüm bakalım kaç güne tiksinirimneyi biraz fazla yesem tiksiniyorum.başından beri tiksinmediğim domates salatalık peynir bi de şeftali var . Resmen tutunduğum dallarım
Kızım da 13 haftalık ken söylemişti hiç değişmedi.2. 3. Doğumunu yapanlar cinsiyetleri ne zaman öğrenmiştiniz. Ben kızımda 12+6 da öğrenmiştim. Haftaya kontrolüm var 11+6 oluyorum. Söyler mi acaba ? Daha küçük mü yoksa ?
Ilkinde okadar rahat bi hamilelik geçirdim ki korktum bi gariplik var gibi geldi.Ama oğlum da hamileligim de onun bebekliği de hiç yormadı beni çok şükür.Ama bunda cidden korkuyorumBenim de bu ara canım vişne suyu istiyo. bakalım ne zamana kadar giderhep dualarımda diyorum Allahım şimdi çok sıkıntı çekiyorum doğunca kolaylığını yaşayayım sakin gazsiz uykusu yerinde bi bebek olsun. İnşallah kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?