2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı beni anlatmışsın canım

Yok benim çatlatma iğnesi falan değil adetimde gecikmedi henüz adetim biter bitmez yumurtlamış olabilirim çünkü adetim biteli 16 gün oluyor

benim oglumda 12 haftalıkken kız 14 haftalikken kız 16 haftalıkken erkek dediler. tecrübeli bir doktordu ve ultrasonu oldukca kaliteliydi o yüzden 16ya kadar en azından kesin gözüyle bakmam

10+1 oldum kizlar 2 kilo verdim her gün prilam içiyorum 2 tane ama çok şükür biraz biseyler yiyebilmeye basladim sanırım bulantim azaliyor. prilam etkisi gecer gecmez öğürmeye başlıyordum bir haftadir azaldi insallah hepimizin yakın zamanda bulantisi son bulur

Siz bulantı falan dedikçe ben kendimi garip hissediyordum sadece halsizlik bıkkınlık var bende bide çok açım o mide kazınması gözümü döndürüyor bidaha
bulanti olmamasi gercekten sabah aksam sukredilecek bir lütuf bu hamileligimdeki bulanti ilkinden az diye bile şükrediyorum. kimisi genetik veya bünyeden bulanmiyor işte

Canım benim de farklı ilerliyor ama reglim düzensiz oldugu için yeni bir tarih set etti doktor. Ona göre normal dedi. Bir de yumurtlama günümü söyledim. Onun yaklaşık 14 gün öncesini baz aldı

Benimde sanki azaldı bulantı koku hassasiyeti falan ama prilamin etkisi geçince boş boş oguruyorum bnde . Ama şişkinlik gce baya zorluyor . Ben artık yemek falan yapabiliyorum koku çok rahatsız etmiyor . İnşallah bu hafta biter bulantilar tamamen bir haftalık prilamin kaldı sadece

Benim de bulantım yok ama arada oluyor aniden ve bazen iç ezintisi. Doktor bazen de böyle okur dedi, hafif bir mide hastalığı gibi gecer dedi. Yalnız ben bu sabah çok ilginç birsey yasadım. Tek gözümde görüntü mozaik gibi gitti resmen, cok panik oldum. Yattım 2 saat uyudum, kalkınca gecti. İnternetten arastırdım %15 oranında hamilelerde göz sorunu oluşabiliyomuş.
Ödem ve yüksek kan dolasımı korneaya baskı yapabiliyormuş. O kadar strese girdim ki, Allahtan gecti. Tekrarlanırsa hemen doktora gidicem. Kimseden duymadıgım bişey yasadım.

Kızlar ben 9+3teyim ve nerdeyse 6 kilo verdim bu bulantı kusmalardan.. Çok sıkıldım bunaldım gün sayıyorum geçsin artık diye. Ağzımdaki kötü tat, herşeyin kötü kokması bulantı derken sonunda lavobodayım. Yeybildiklerimi de çıkarınca hiç bişey yemek istemiyorum onlardan da tiksiniyorum resmen.. Bulantısı kusması olmayanlara, sürekli bişeyler yemek isteyenlere çok imreniyorum.. Sağlıkla şu zamanları atlatalım kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı analık şimdiden zorluğunu hissettirdi

Mrb canım şartlarımız aynı gün sayfaya yeni katıldım bende sanırım hemseriyiz de kalp atışını duydunmu şimdi nasilsiniz

Kızlar ben 3 hafta once kan ve idrar vermiştim. Tsh yani tiroit degerim yuksek cikti. Doktor ilaca basladi. Fakat bende şuan tuz konusunda tat alamama durumu var. Yani az tuz dökünce hic tuz yokmuş gibi geliyor. Gecen akşam canim ruffles çekti söylemesi ayıp. Yiyorum ama boş hic tuz tadı yok. Acaba tiroitle mi alakali bi durum. Bilgisi olan var mj

Troit ile alakası yok o durumun ben yıllardır yüksek tsh ile uğraşıyorum ama hamilelikten olabilir mi emin değilim bende de baharat konusunda tatta bir sıkıntı var tuzu az kullanan biriyimdir ama bu aralar tuz atıyorum atıyorum az geliyor tadı anlamadım. Hatta eşime tattırıyorum baharatı güzel diyor bana gram baharat tadı gelmiyor ilginç

Aynı beni anlatmışsın canım
Kilo da almadım neredeyse diyebilirim. Normalde çok hassas bir midem vardır hemen her şeye midem bulanır ama hamilelikte hiç böyle bir şey yaşamadım çok şükür diyorum çok korkuyordum aslında başlarda

Geçmiş olsun, geçenlerde ben de okumuştum görme bozuklukları da olabiliyormuş hamilelerde göz kontrollerini ihmal etmeyin diyor özellikle gözlük kullanan kişiler için

Evet canım sodyum düşük magnezyum yüksek en dengelisi beypazarıymış. Özkaynak da öyledit o zaman . Sodyumunun düşük olması yeterli bence

Canım 35 yaş 2. Bebiş olacak 19 Mart doğum tarihi k.maras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…