2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gecmis olsun bulanti cok zor ya.Benimde aksam saatlerinde cosuyor.Calisiyorum cok sukur gunduz kusma olmuyor ama aksam sular seller gibi kusuyorum.Bana naneli sakiz cok iyi geliyor Bulanti hissini ve kusmuk kokusunu bastiriyor.Deneyin isterseniz.

benim oglumda 12 haftalıkken kız 14 haftalikken kız 16 haftalıkken erkek dediler. tecrübeli bir doktordu ve ultrasonu oldukca kaliteliydi o yüzden 16ya kadar en azından kesin gözüyle bakmam
En korktuğum şey işte bu . Kendini hazırlayıp da sonra değişmesi gerçi evlat bu her türlü seviliyor öyle ya da böyle ama arkadaşıma da başta kız 1 ay sonra erkek denilmişti çok üzülmüştü. Ben ondan çok etkilendim sanırım

Benim de prilamın etkisi akşama bitiyo ondan sonrası zulüm resmen

Canım çok geçmiş olsun hiç korkma benim başıma 2 defa geldi. Biri 2 yıl önce oldu. Mr muayene hepsini oldum. Hiç birşey çıkmadı. 1 gün önce uzun yoldan dönmüştüm ve sınav olmuştum. Doktor stres ve yorgunluktan dedi.
Geçen ay da hamileyken oldu. Yine yoldan döndük valiz boşaltıyordum. Hatta yazmıştım buraya. Kolumda bi uyuşma boşalma oldu resmen boşluğa düştü akabinde gözümde o mozaik görüntü oldu. Yattım 20dk uyumuşum. Geçti.
doktorum bu nörolojik bi durum değil, bi atak değil dedi. Ataklar uzun süreli olurmuş. Böyle 15 dk ya da 1-2 saatte geçmezmiş.stres ve yorgunluğa vücudunun tepkisi demişti.
Çok uzun yazdım çünkü ilkinde ben de inanılmaz korkmuştum. Doktorda, mr a girerken hep ağlamıştım kötü bişey çıkarsa değil. Çok çok şükür kötü bir şey değilmiş

Aynen tam olarak beni tarif ettiniz o zaman cumartesi doktora bir soriyim, hamilelikten mi. Ya sanki avcuma tuz doksem yesem anca tuz ihtiyacımı giderecek gibi bir his

Geçmiş olsun, geçenlerde ben de okumuştum görme bozuklukları da olabiliyormuş hamilelerde göz kontrollerini ihmal etmeyin diyor özellikle gözlük kullanan kişiler için
Sagol canım, bende hem miyop hem göz tembelliği var. 2 ay önce kontrol yaptırmıştım. Hersey normaldi, demek hamilelikten oldu bu durum. Zaten o kadar korktum ki, tekrarlanırsa hemen gidicem. Bir de hamilelikte gözü çok yormayın diyorlar güneş, ışık, bilgisayar, telefon dikkat etmemiz lazım.

Canım yüreğime su serptin çok sagol. Benim gözlerde sorun var, zaten sürekli kontroldeyim. Retinama 2 ay önce cok detaylı baktı. Ay insan korkmaz mı ya telefonda mesaj yazamadım, tvde spikerin suratı yok oldu. Dedim bayılıcam mı ne olacak, stres yapınca da artıyor böyle seyler. Birkaç gündür de moralsizim, üst üste geldi bişeyler, belki stres tetikledi. Sen göz MR ına mı girdin, beyin MR ına mı? Normalde miyop vs var mı sende? Bende hem miyop hem göz tembelliği var.

Beyin mr ına girdim canım sonra gözden de anjiyo oldum. Bende de miyop ve astigmat var. Bir sorun çıkmadı. Göz doktorum da nöroloji doktoru da dinlen dedi benim eski türk filmlerindeki emel sayın gibi böyle 8-9 tane görüntü oluşup dönüyordu şimdi gülüyorum ama o gün inanılmaz korkmuştum. Allahım ne bize ne başkasına yaşatmasın

Kızlar aranızda kasıklarında adet ağrısı gibi ağrı hisseden varmı bende oluyor ara ara.. Beni tedirgin etti
Bende 4. Haftadan 7.haftaya kadar hep oldu ara ara hafif sancılar. Sonrasinda da nadirlesti ama hic olmuyo diyemem. Hersey normal, doktora da sordum olabiliyomus korkacak bir sey yok dedi

Nasıl olsa geçecek, ve o 6 kiloyu verdiğin için sevineceksin sonra kilo alınıyor çünkü. İlk hamileliğim de ilk aylar kilo verdim 53 e düştüm, sonra 64 le doğuma gittim iyi oldu o açıdan

Bende 4. Haftadan 7.haftaya kadar hep oldu ara ara hafif sancılar. Sonrasinda da nadirlesti ama hic olmuyo diyemem. Hersey normal, doktora da sordum olabiliyomus korkacak bir sey yok dedi

Benim oluyor ara ara . Kızımda da oluyordu. Doktorum da kanama olmadıktan sonra, çok çok ağır olmadıktan sonra bu ağrılar normal diyo

Sağolun kızlar benim aslında 4. Gebeliğim, ilk değil. Ama yinede içimde hep kaybetme korkusu olduğu için, normal diyor bir yanım bir yanım ya bişey oldumu acaba diye korkuyor

Bendede oluyor o doktorum normal olacak rahmin genisliyor demisti ama bazen ciddi anlamda tedirgin edecek boyutta oluyor hemen uzaniyorum zaten
Bende canım ayaklarımı hafif kaldırıp uzanıyorum geçiyor biraz.. çok sık olmaya başlayınca tedirgin oldum

Kızlar aranızda kasıklarında adet ağrısı gibi ağrı hisseden varmı bende oluyor ara ara.. Beni tedirgin etti
Öğrendiğimden beri bende de var o ağrılar canım.Banada dr. Kanama olmadığı sürece sorun yok ama çok olursa dinlen.Yorma kendini dedi.Bende dikkat ediyorum elimden geldiğince.

Öğrendiğimden beri bende de var o ağrılar canım.Banada dr. Kanama olmadığı sürece sorun yok ama çok olursa dinlen.Yorma kendini dedi.Bende dikkat ediyorum elimden geldiğince.
Bende inan kendimi yoracak bi iş yapmıyorum. Tek bir yoran oğlum. Ona da hastayım annecim vs diyorum biraz uzanıyorum artık

Canım benim en baştan beri ara ara oluyor. Hatta boş bulunup adet mi olcam diye kendimi sorguluyorum bariz adet ağrısı gibi, ama sonra geçiyor 1 2 saat içinde. Ben doktora kasık ağrısı diyince progestan vermişti bir hafta içtim gerçekten hiç olmadı gibi o süreçte sonra bıraktım

Benimde bu hafta ara ara oluyor yarın gideceğim doktora soracağım, umarım kötü birsey değildir birde çalışıyorum ağrım olunca ayaklarımı uzatıp dinlenmem mümkün olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…