2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hemen hemen her gun kipirdiyo cok sukur ❤

Herkese merhaba kızlar.Nasilsiniz?
Karni belli olanlar varmı?Bende hala aynı sanki.Suan 3kg vermis gorunuyorum.Bi problem yoktur umarım.Haftaya kontrolüm var.Hem devlet hem özel de gidiyorum.Zor olacak ama içim rahat etmiyor.
Ben 10+2 yim 300 gram almisim karnim belli olmaua basladi. Aksamlari yediklerime bagli olarak sismeye de basladim ufak ufak yuruyus yapiyorum bahcede. Kem gozden korkuyorum. Karnim salas kiyafetlerimde bile cikmaya basladi o yuzden bana alisveris yollari gozuktu.

Son 1 ay baya almıştım ben:)) allahtan ilk 3 ay çok alamıyrz demiştim hatta 55le kalıp 72 ile doğuma gitmiştim
Bende hashimoto tiroidi var bu yuzden kilom genelde sabittir normalde de 2 max 3 kilo alip verirdim. 10+2deyim 300 gram almisim. Hedefim 10 kilo almak 9 ay boyunca ins. Cok nefesim daraliyo simdiden bile.

Ben üstüne verdim bi de ya.10+4 şuan.Ve hala.kiyafetlerim oluyor.Sadece aşırı dar olanları giymiyorum.Hemen kv başlıyor yoksa bebekte bisey mi var diye.Yahu bulantidan yiyemiyorum ki.Ama ilkinde 10haftalikken hamile kıyafetlerine geçmiştim.Aynen senin gibi bol kiyafetlere geçmiştim.

Maşallah subhanallah sağlıkla al kucağına inşallah.
Benim durumum çok kötü. 54 kiloydum simdi sabahlari 57.5 kiloyum oysaki hiç iştahım yok. Nasil aldıysam bu kiloyu anlamadım. Hele yatmadan önce yine tartı ya çıkıyorum o zamanda 59 u görüyorum. Bazen acaba Benim bebek ikiz mi diyorum. Şimdiye kadar sadece bir kez ultrasona girdim. Göbek desen aldi başını gidiyor.
İlk hamilegimde 10 kilo ile kapatmıştım.
Bunda sonumu hiç iyi görmüyorum gidişat böyle devam ederse.

Bnde 1.250 Gr almisim hani çok iştahlı yesem neyse . Hatta ilkine göre baya iştahsızim diyodum blki veririm falan diye düşündüm ama almışım maalesef. Kızımda 22 kilo almıştım .kızıma 48 kiloyla hamile kalmıştım . Bu bebeğime 49 . Kilolar gidiyor elbet ama ne kadar az alsak o kadar kolay sanki . İlk 16 kiloyu çok rahat vermiştim . Kalan 6 kilo biraz spor yaparak gitmişti hatta 46 ya bile düşmüştüm . Ama bana doktorum zayifsin genelde zayıflar kilolulara göre daha çok alır demişti . Mesela kız kardeşim bnmle aynı boyda ve baya baya yiyor . 59 kiloyla hamile kaldı şuan 32 haftalık gebe daha 10 kilo ancak aldı .

Kilo aldım diyenler ben 3 kilo verdim birde progestanı uyumadan önce içerdim doktor öyle önerdi şimdi dün içmediğim için bugün erkenden içtim bir sersemlik var anlatamammm bu ikidir böyle oldu anladım ki progestandan sonra uyumuyunca baş dönmesi sersemlik hissi oluşturuyor doktorda uyumadan önce içmemi önermişti bunuda böylece öğrenmiş oldım şansa eşimde yok evde işte uyuyamıyorum bakalım ne kadar dayanıcağım

Bugun doktorumda dedi kilo alanlarda var ilk 3 ayda diye. Ödem olabilir mi? Tuzlu yiyo olabilir misin?

Bugun doktorumda dedi kilo alanlarda var ilk 3 ayda diye. Ödem olabilir mi? Tuzlu yiyo olabilir misin?
Olabilir ama aslında çok tuzlu yemiyorum. Tuzlu olarak bir yeşil zeytin tükettim.
Dikkat etmeliyim. Haftaya pazartesi randevum var.
Birde ben çok huzursuz uyuyorum. Ellerim ayaklarım yanıyor. Buz koymak istiyorum o derece.

Günaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya

Eklentiler

• CA40AD1C-2A3B-4BD9-A6EF-FE735A4A10AE.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 48512CF0-C99E-4654-87DD-BC7459113528.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 69
Yine peynir domates ekmekli bir sabahtan günaydın kızlar yakında bunlardan da tiksincem diye aklım çıkıyoo
Bi önceki hamileliğimde aşerdiğim aşırı sevdiğim karpuzdan bu sefer tiksindim. Bu nasıl bi ayarlarla oynamaktır arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…