Hemen hemen her gun kipirdiyo cok sukur ❤Kızlar benim bebelak karnımın sağ tarafıındaydı, bugün orda bir içten gelen sancı var çok şiddetli değil ama var sağ alt kasıgımda da elimi koydugumda kalp atışı gibi ama düzenli değil böyle bir hareketlenme var değişik , sol tarafıma koydugumda elimi hiçbirşey yok herhangi birşey. Kanama alanım mevcuttu bu yüzden bir telaşlandım Sizinde bebeğin oldugu tarafta bir böyle hareketlenme var mı içten
Ben 10+2 yim 300 gram almisim karnim belli olmaua basladi. Aksamlari yediklerime bagli olarak sismeye de basladimHerkese merhaba kızlar.Nasilsiniz?
Karni belli olanlar varmı?Bende hala aynı sanki.Suan 3kg vermis gorunuyorum.Bi problem yoktur umarım.Haftaya kontrolüm var.Hem devlet hem özel de gidiyorum.Zor olacak ama içim rahat etmiyor.
Bende hashimoto tiroidi var bu yuzden kilom genelde sabittir normalde de 2 max 3 kilo alip verirdim. 10+2deyim 300 gram almisim. Hedefim 10 kilo almak 9 ay boyunca ins. Cok nefesim daraliyo simdiden bile.Son 1 ay baya almıştım ben:)) allahtan ilk 3 ay çok alamıyrz demiştim hatta55le kalıp 72 ile doğuma gitmiştim
Ben üstüne verdim bi de ya.10+4 şuan.Ve hala.kiyafetlerim oluyor.Sadece aşırı dar olanları giymiyorum.Hemen kv başlıyor yoksa bebekte bisey mi var diye.Yahu bulantidan yiyemiyorum ki.Ama ilkinde 10haftalikken hamile kıyafetlerine geçmiştim.Aynen senin gibi bol kiyafetlere geçmiştim.Ben 10+2 yim 300 gram almisim karnim belli olmaua basladi. Aksamlari yediklerime bagli olarak sismeye de basladimufak ufak yuruyus yapiyorum bahcede. Kem gozden korkuyorum. Karnim salas kiyafetlerimde bile cikmaya basladi o yuzden bana alisveris yollari gozuktu.
Maşallah subhanallah sağlıkla al kucağına inşallah.Ben 10+2 yim 300 gram almisim karnim belli olmaua basladi. Aksamlari yediklerime bagli olarak sismeye de basladimufak ufak yuruyus yapiyorum bahcede. Kem gozden korkuyorum. Karnim salas kiyafetlerimde bile cikmaya basladi o yuzden bana alisveris yollari gozuktu.
Bugun doktorumda dedi kilo alanlarda var ilk 3 ayda diye. Ödem olabilir mi? Tuzlu yiyo olabilir misin?Maşallah subhanallah sağlıkla al kucağına inşallah.
Benim durumum çok kötü. 54 kiloydum simdi sabahlari 57.5 kiloyum oysaki hiç iştahım yok. Nasil aldıysam bu kiloyu anlamadım. Hele yatmadan önce yine tartı ya çıkıyorum o zamanda 59 u görüyorum. Bazen acaba Benim bebek ikiz mi diyorum. Şimdiye kadar sadece bir kez ultrasona girdim. Göbek desen aldi başını gidiyor.
İlk hamilegimde 10 kilo ile kapatmıştım.
Bunda sonumu hiç iyi görmüyorum gidişat böyle devam ederse.
Olabilir ama aslında çok tuzlu yemiyorum. Tuzlu olarak bir yeşil zeytin tükettim.Bugun doktorumda dedi kilo alanlarda var ilk 3 ayda diye. Ödem olabilir mi? Tuzlu yiyo olabilir misin?
Silik bi çizgi görünüyor ama kan vermeniz en doğrusuGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
var gibi benceGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Son haliSilik bi çizgi görünüyor ama kan vermeniz en doğrusu
Evet Buda son halivar gibi bence
kaç gün gecikme varEvet Buda son hali
Henüz yok ben bu ay iki defa adet gördüm üstelik biteli 16 gün oluyorkaç gün gecikme var
bazen hormonlardan vücut dengesi bozuluyor inşallah nihai sonuç geceliktir.kadın doğuma gitmekte fayda varHenüz yok ben bu ay iki defa adet gördüm üstelik biteli 16 gün oluyor
Umarım ben tekrar test yapacağım evde çıkarsa gideceğimbazen hormonlardan vücut dengesi bozuluyor inşallah nihai sonuç geceliktir.kadın doğuma gitmekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?