2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar aranızda kasıklarında adet ağrısı gibi ağrı hisseden varmı bende oluyor ara ara.. Beni tedirgin etti
Ben öyleyim buraya sürekli yazdığım için artık ağrılardan tedirgin olduğumu yazamıyorum. Bugün kan testlerinin sonucu için doktora gittim yine sordum. Gayet normal o ağrılar dedi. Adet tarihinde de adet oluyor gibi ağrı hissedersen korkma dedi zira benim regl günlerim çok şiddetli sancıyla geçerdi.

Kızlar bugün doktor hariç, 13 gün sonra ilk kez dışarı çıkayım dedim. Evden çıkalı yarım saat falan olmuştu toplam 10 dk fln yürüdüm bir fenalaştım resmen dünyam karardı karnım da toktu ortam da serindi ama annem olmasa kesin bayılmıştım yerlere. Bana 3 4 ay bitene kdr evde pinekleme yolu göründü

Bende inan kendimi yoracak bi iş yapmıyorum. Tek bir yoran oğlum. Ona da hastayım annecim vs diyorum biraz uzanıyorum artık
Ilk hamilelikte istersen tüm gün yat dinlen ama işte evde bi çocuk daha olunca çok zor oluyor.Bende çok zorlaniyorum bu açıdan.Hastayim diyince de üzülüyor.Ama biraz daha dikkat etmek gerekiyor.Su 3ay bi bitse.

Pundinli muhallebili vs tatlı şeylere bayılırıdm. Hiçbirsey göresim yok. Kokular beni mahvediyr yemek parfüm vs. Tüm dünya yumurta kokuyrmuş gibi gdliyr arada
Benimde ne pasta ne baklava hiç birşey görmek istemiyorum , kokular ayrı yıpratıyor bide ağzımın tadı hep kötü ne ile düzelir önerisi olan var mı ?

Ya canım bu kadar olur. Seninle aynısını yasamışız, böyle iç içe gecmiş kutular gibi bişey gördüm. Dediğin gibi türk filmi sahnesi gibi, ay şimdi gülüyorum da, sabah korkudan bittim. Covitte de ani görme kaybı oluyomuş kiminde aklımdan 1 dkda neler gecti bir bilsen, covid mi oldum dedim. Şimdi biraz telefon kullanımını kısıtlıycam. Gece uyuyamayınca elime alıyorum, o da cok etkiliyor. Amin canım, bir daha olmasın umarım. Çok çok sagol desteğin için

Benimde kontrolume tam bir hafta var.. Haftaya bugun gidicem o zaman sorarım geçmiş düşüklerimde olduğu için belki bana da verir.

Benimde bu hafta ara ara oluyor yarın gideceğim doktora soracağım, umarım kötü birsey değildir birde çalışıyorum ağrım olunca ayaklarımı uzatıp dinlenmem mümkün olmuyor maalesef
Canım sorduğunda beni de etiketler misin bende çok merak ediyorum nerdeyse kadın doğum acile gitcem o derece kaygılandım..

Evet bak o yönden baktığında hamile olmasaydım bu tarihlerde adet olacaktım bu aralardı yani tarihlerimm
Ilk hamilelikte istersen tüm gün yat dinlen ama işte evde bi çocuk daha olunca çok zor oluyor.Bende çok zorlaniyorum bu açıdan.Hastayim diyince de üzülüyor.Ama biraz daha dikkat etmek gerekiyor.Su 3ay bi bitse.
İnşallah hemence geçer gerçekten dün karnıma şiddetli şekilde bastırdı oğlum. Aklı ermiyor o kadar. Ondan mı oldu bilmiyorum gerçekten canım sıkıldı hastaneye gitsem şimdş kesin 5 karış surat niye geldin diyecekler kanama yok bişey yok diye o yüzden gitmedim

Valla ben artık o düşükten sonra kendi dr.um olmasada hemen şehir hastanesine kadın doğum acile gidiyorum.Hemen ultrasonda bakıyorlar.Benim de içim rahat ediyor.Canim dikkat et karnını biraz sakın.

Telefonu elden bırakabilsek:))))

Ya sizde de öyle mi benim göğüsler vücudumdan bağımsız bir devlet kuruyolar sanki kocaman oldular alışık değilim bu kadar büyük olmalarına küçük bi kavun gibiler sanki

Kızlar selamm, ben dün fenalaştım ishal ve kusma feci bir karın ağrısı ile geçti gecem sabah doktora gittim, bebiş çok iyiymiş 7+5 oldu kalp atışını da duyduk Ben de serum aldım mide koruyucu yazdı doktorum biraz toparladım. Full yatıyorum bugün yarına daha iyi hissederim umarım

Valla ben artık o düşükten sonra kendi dr.um olmasada hemen şehir hastanesine kadın doğum acile gidiyorum.Hemen ultrasonda bakıyorlar.Benim de içim rahat ediyor.Canim dikkat et karnını biraz sakın.
Aslında ediyorum ama saniyelik bi olay bir anda bastırdı ama napalım inşallah bişey yoktur

Kızlar doktor folbiola gerek yok dedi decavit yazmış ya siz ne kullanıyorsunuz şuan
Canım neden öyle bi şey yazmış ki.. o multivitamin zaten sağlık ocaklarında bile verilen sıradan bi multivitamin. İlk 3 ayda bebek için en önemli şey folik asittir ki.;Hamile kalmadan önce bile başlayın diyo doktorlar ilk 3 ay kullanmalısın.. 4. Gebeliğim bu hepsinde de direk hamileliğin H si bile olsa direk doktorlar folik asit diyor. Bence kullan bilemedim decavit veya diğer vitaminler genelde 3 aydannsonra başlar hemde bulantı yapabilir şayet miden bulanıyosa...

Kızlar doktor folbiola gerek yok dedi decavit yazmış ya siz ne kullanıyorsunuz şuan
Canım ben de folbiol kullanıyorum ama folbiol diğerlerine göre fazla folik asit içeriyor. Sana fazla gelebilir. Bende gen bozukluğu olduğu için bunu kullanıyorum. Folidoce güzel. hem küçük hemde olması gereken dozda onu kullanabilirsin. Yinede kullanan arkadaşlar markaları yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…