2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebeğin etrafında kan var tutunma kanamasi olabilir dedi fitil verdi bana ama öncesinde yasak demişti ilk gittiğimde
Benimde lekelenmem var şu an bende ilişkiden uzak duruyorum. Başından beri fitil de kullanıyorum. Belki öncesinde ultrasonda görmüştür onun için yasak demiştir. Şu 3 ayı bi atlatsak Allahın izniyle

Benimde lekelenmem var şu an bende ilişkiden uzak duruyorum. Başından beri fitil de kullanıyorum. Belki öncesinde ultrasonda görmüştür onun için yasak demiştir. Şu 3 ayı bi atlatsak Allahın izniyle
Halsizlik uyku koku hassasiyeti bitse karnimda belim yanlarim agriyor artı saymakla bitiremedim ben böyleyim... herkes böyle olmuyor tabi.mutluluk zaten yok hafif depresyon halleri.3 ay bitsin duzeleyim inşallah

Aminn inşallah ikili taramada yapılacak ona biraz tedirginim sonuçlarıda hemen çıkmıyormuş geçmez artık bana zaman
Ben oğluma hamileyken 2 li testte cinsiyetini öğrenmiştim hiç canını sıkma bence doktor usg de bi çok şeyi anlıyor zaten. Güzel haberlerle dönersiniz inşallah

Halsizlik uyku koku hassasiyeti bitse karnimda belim yanlarim agriyor artı saymakla bitiremedim ben böyleyim... herkes böyle olmuyor tabi.mutluluk zaten yok hafif depresyon halleri.3 ay bitsin duzeleyim inşallah
Benim de kasıklarım, karnımın altı ağrıyor. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı bol su içiyorum wc ile arkadaş oldum mutsuzluk halin de normal hormonlar yüzünden. İlk gebeliğin mi?

Benim de kasıklarım, karnımın altı ağrıyor. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı bol su içiyorum wc ile arkadaş oldum mutsuzluk halin de normal hormonlar yüzünden. İlk gebeliğin mi?
İlk evet su 3 litre dediler ben çok az içiyorum çok icince patliycak sanki karnım

Tam rahatladım geçiyor dediğim bulantılar sadece mola vermiş.Yine başladı hemde tam gaz.Bugun bi de bobreklerim ağrıyor galiba üşüttüm.Sizde durumlar nasıl kızlar?

İlk evet su 3 litre dediler ben çok az içiyorum çok icince patliycak sanki karnım
Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimize ama nacizane fikrim tadını çıkar ilk çocuğun Ben herşeyi çok dert ediyodum oğlumda şimdi ki aklım olsa hiçbirini yapmazmışım Su içmekten bende öyleyim 3 lt tamamlamaya çalışıyorum ama karnım davul gibi oluyo

Evet canim kan sulandırıcı iğne hap başından beri kullanıyorum
Proluton ampul. Estrofem. Enox iğne.ecopirin .prednol. progestan fitil.climara bant göbekten. Bunları hala kullanıyorum canim

Sizin ikinci sanırım

Dun gece sol gogus kafesimin altina sanki bebek ayagini dayamis gibi hissettim tikandim. 10+4im su an. Henuz cok erken biliyorum ama bi yerde okumustum artik elleei kollari hareket ettirebiliyomus bebekler boyle seyler olabilirmis ve ben gogus kafesime kadar sistim tas gibi oldum. Sabahlari karnim normal boyutta ama aksamlari hatta saat 12ye dogru oyle bi sisiyorumki anlatamam. Gece bulanti icin sut ictim ve cok rahatladim gercekten ama sabah bagirsaklarimi bozmustu sanirim benim laktoz alerjim var acaba bebege de gecer mi bu?

Geçmiş olsun canım ayrica gözünüz aydın kalp atışında duymusunuz

bebeğin göğüs kafesine kadar çıkması mümkün değil şuan hala göbek deliğimizin altındalar. mideyle ilgili rahatsızlığın olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…