- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.076
- 83
- 46
Amin canım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım insallahAllah emeklerini boşa gidermesin canım. Şifa olsun
Rabbim gönlüne göre versin canim inşallah korktuguna ugramazsin bir dahakine kalp atışını duyarsinizSelam.merak ettim durumunuzu bende aynı durumdayım ama benimki tüp bebek haftasında şaşma olması düşük ihtimal oluyor.7haftalik olması gerekirken 5haftalik göründü ayrıca kese yolk var ama bebek görünmüyor dedi.10gun sonra tekrar bakılcak ama umudum hiç yok maglesef
Benim annemde 3 aydan sonra çocuğun hareketleri hissedilir diyor. Kendi hamileliklerinde hep hissetmiş. Ama internetten 20. Haftada hissedildiği yazıyor. Belki de annemin dediği doğrudur kişiden kişiye değişebilir durum. Süt bana şişkinlik yapıyor o yüzden laktozsuz içiyorum benDun gece sol gogus kafesimin altina sanki bebek ayagini dayamis gibi hissettim tikandim. 10+4im su an. Henuz cok erken biliyorum ama bi yerde okumustum artik elleei kollari hareket ettirebiliyomus bebekler boyle seyler olabilirmis ve ben gogus kafesime kadar sistim tas gibi oldum. Sabahlari karnim normal boyutta ama aksamlari hatta saat 12ye dogru oyle bi sisiyorumki anlatamam. Gece bulanti icin sut ictim ve cok rahatladim gercekten ama sabah bagirsaklarimi bozmustu sanirim benim laktoz alerjim var acaba bebege de gecer mi bu?
Canım bebek hareketi için daha çok erken oralara etki etmez hareket etse bile daha göbek deliğinin hizasına ancak gelmiştir diye tahmin ediyorum .ben mesela kızımda ufak hareketlerini hiç hissetmedim tam20 haftalıkken gayet sert olan teknesini hissetmiştim ilk .Dun gece sol gogus kafesimin altina sanki bebek ayagini dayamis gibi hissettim tikandim. 10+4im su an. Henuz cok erken biliyorum ama bi yerde okumustum artik elleei kollari hareket ettirebiliyomus bebekler boyle seyler olabilirmis ve ben gogus kafesime kadar sistim tas gibi oldum. Sabahlari karnim normal boyutta ama aksamlari hatta saat 12ye dogru oyle bi sisiyorumki anlatamam. Gece bulanti icin sut ictim ve cok rahatladim gercekten ama sabah bagirsaklarimi bozmustu sanirim benim laktoz alerjim var acaba bebege de gecer mi bu?
zayıf, göbek çevresi çok yağlı olmayan kadınlar daha erken hisseder. yine bu haftada pek mümkün değil 15-16larda anca. hadi hissedilen bebek diyelim yukarda hissedilmesi imkansız. hissedince anlayacaksınız ne demek istediğimi :) ben kızımda 19. haftada alt karın bölgesinde kanat çırpar gibi hissetmiştim. zaten 20. haftadan sonra göbek deliğinin yukarısına çıkmaya başlıyorlarBenim annemde 3 aydan sonra çocuğun hareketleri hissedilir diyor. Kendi hamileliklerinde hep hissetmiş. Ama internetten 20. Haftada hissedildiği yazıyor. Belki de annemin dediği doğrudur kişiden kişiye değişebilir durum. Süt bana şişkinlik yapıyor o yüzden laktozsuz içiyorum ben
Inşallah canım saolRabbim gönlüne göre versin canim inşallah korktuguna ugramazsin bir dahakine kalp atışını duyarsiniz
Ben çalışıyorum canım masa başında uyuya kalıyorum kimsede bilmiyor biranda uyanıyorum bildiğin ayakta uyuyorumKızlar merhabalar en son bebeğimin yine kalp atışını duydum
tam 7 hafta 3 gün b 12 eksik dedi igne oluyorum hergün sonra tüm gün uykum geliyor böyle olan var mı D3 vitamini de eksik dedi damla şeklinde damlat yiyeceğe dedi folik asit devam kanama önleyici fitil onada devam dedi.Benim gibi yorgun uykulu olan var mı
Kan negatif 0.359Merhaba, yumurtlama gördünüz mü ? Üzerinden kaç gün geçti? Ben yumurtlama üstünden 7. Gün 8. Gün ve 9. Gün normal kaset test yapmıştım çıkmamıştı atmamıştım testleri bekletmiştim 8. Ve 9. Günlerde yaptığımda hiçbir şey yoktu 7. Gün olanda kuruma çizgisi çıkmıştı dikkate almadım sonra 10. Gün predictor yaptım orada silik bir şekilde adetime 6 gün kala çıkmış oldu, 11. Gün kan verdim hcg 17 çıktı ama şunu da belirteyim predictor çok hassas kimyasal geçirenler ve çatlatma iğnesi kullananlarda doğru sonuç vermiyor malesef bunu da göz önünde bulundurun.
Kan negatif 0.359bazen hormonlardan vücut dengesi bozuluyor inşallah nihai sonuç geceliktir.kadın doğuma gitmekte fayda var
Bana da kahverengi leke vardı o zaman bitmesine rağmen ve ilk 3 ay düşük riski her gecede var ilişki yasakladı cnmİlk doktora gittiğimde 3 ay bitene kadar ilişki yasak dedi herkeste ayni mi bilmiyorum
Ben 6+4 te kipirtilari hisseymehe basladim rahim ve karin bolgemde doktora gittim kalp atisi baslamis dedi.Ondan sonra kipirtalarim duzenli devam ediyo mesela gobek deligimi bisey kemiriyomus gibi tatli bi gidiklanma oluyo bende bu belirti de cogu kiside yok bende belirtiler erken mi basliyo anlamadimBenim annemde 3 aydan sonra çocuğun hareketleri hissedilir diyor. Kendi hamileliklerinde hep hissetmiş. Ama internetten 20. Haftada hissedildiği yazıyor. Belki de annemin dediği doğrudur kişiden kişiye değişebilir durum. Süt bana şişkinlik yapıyor o yüzden laktozsuz içiyorum ben
Bizim adliyede mescid var ve progestani vajinadan aliyorum su an adli tatil hakimler yok is yok gidip mescidde yatiyorum sabah ve aksamustu 1-2 saat uyuyorum bölük pörçükte olsa cok sukurBen çalışıyorum canım masa başında uyuya kalıyorum kimsede bilmiyor biranda uyanıyorum bildiğin ayakta uyuyorum
3 cm boyundaki bebegimin gogus kafesimin altina gidicek kadar rahmimin 10. Haftada o kadar buyumedigini bende biliyorum ama oyle hissettim sadece.zayıf, göbek çevresi çok yağlı olmayan kadınlar daha erken hisseder. yine bu haftada pek mümkün değil 15-16larda anca. hadi hissedilen bebek diyelim yukarda hissedilmesi imkansız. hissedince anlayacaksınız ne demek istediğimi :) ben kızımda 19. haftada alt karın bölgesinde kanat çırpar gibi hissetmiştim. zaten 20. haftadan sonra göbek deliğinin yukarısına çıkmaya başlıyorlar
Seninkisi iyiymiş bizim öyle bir şansımız yok canım ben ağızda. Alıyorum şimdilik ama uyku yapıyor dinlenmek lazım bu haftalardaBizim adliyede mescid var ve progestani vajinadan aliyorum su an adli tatil hakimler yok is yok gidip mescidde yatiyorum sabah ve aksamustu 1-2 saat uyuyorum bölük pörçükte olsa cok sukur
Yok canım yeni değil bunlar rutin hep yapılıyorKızmda bunları istememişlerdi yeni mi bu testler acaba
Yok canım hepsi rutin istenenler . Kızım 6 yaşında onda da vermiştim ben şimdi de verdim .Kızmda bunları istememişlerdi yeni mi bu testler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?