2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Rabbim gönlüne göre versin canim inşallah korktuguna ugramazsin bir dahakine kalp atışını duyarsiniz

Benim annemde 3 aydan sonra çocuğun hareketleri hissedilir diyor. Kendi hamileliklerinde hep hissetmiş. Ama internetten 20. Haftada hissedildiği yazıyor. Belki de annemin dediği doğrudur kişiden kişiye değişebilir durum. Süt bana şişkinlik yapıyor o yüzden laktozsuz içiyorum ben

Kizlar prilami doktor reçete etmeden de alabiliyomuyuz eczaneden. Hafta sonu il dışına cikicam bir haftalık prilamin var sadece . Bitince ilaçsız durabiliyormuyum denicem ama duramazsamda eczaneden direk alabiliyomuyuz merak ettim

Canım bebek hareketi için daha çok erken oralara etki etmez hareket etse bile daha göbek deliğinin hizasına ancak gelmiştir diye tahmin ediyorum .ben mesela kızımda ufak hareketlerini hiç hissetmedim tam20 haftalıkken gayet sert olan teknesini hissetmiştim ilk .

zayıf, göbek çevresi çok yağlı olmayan kadınlar daha erken hisseder. yine bu haftada pek mümkün değil 15-16larda anca. hadi hissedilen bebek diyelim yukarda hissedilmesi imkansız. hissedince anlayacaksınız ne demek istediğimi :) ben kızımda 19. haftada alt karın bölgesinde kanat çırpar gibi hissetmiştim. zaten 20. haftadan sonra göbek deliğinin yukarısına çıkmaya başlıyorlar

Ben çalışıyorum canım masa başında uyuya kalıyorum kimsede bilmiyor biranda uyanıyorum bildiğin ayakta uyuyorum

Kan negatif 0.359

Ben 6+4 te kipirtilari hisseymehe basladim rahim ve karin bolgemde doktora gittim kalp atisi baslamis dedi.Ondan sonra kipirtalarim duzenli devam ediyo mesela gobek deligimi bisey kemiriyomus gibi tatli bi gidiklanma oluyo bende bu belirti de cogu kiside yok bende belirtiler erken mi basliyo anlamadim

Ben çalışıyorum canım masa başında uyuya kalıyorum kimsede bilmiyor biranda uyanıyorum bildiğin ayakta uyuyorum
Bizim adliyede mescid var ve progestani vajinadan aliyorum su an adli tatil hakimler yok is yok gidip mescidde yatiyorum sabah ve aksamustu 1-2 saat uyuyorum bölük pörçükte olsa cok sukur

3 cm boyundaki bebegimin gogus kafesimin altina gidicek kadar rahmimin 10. Haftada o kadar buyumedigini bende biliyorum ama oyle hissettim sadece.

Bizim adliyede mescid var ve progestani vajinadan aliyorum su an adli tatil hakimler yok is yok gidip mescidde yatiyorum sabah ve aksamustu 1-2 saat uyuyorum bölük pörçükte olsa cok sukur
Seninkisi iyiymiş bizim öyle bir şansımız yok canım ben ağızda. Alıyorum şimdilik ama uyku yapıyor dinlenmek lazım bu haftalarda

Kızmda bunları istememişlerdi yeni mi bu testler acaba

Eklentiler

• 16287750879865577643037930238595.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızmda bunları istememişlerdi yeni mi bu testler acaba
Yok canım hepsi rutin istenenler . Kızım 6 yaşında onda da vermiştim ben şimdi de verdim .
hayırlı olsun bu arada minik pıt pıtlar sağ salim kucağımıza almak nasip olsun hepimize

Teşekkür ederimm Sağlık ocağı yapmıyormuş.testleri Devlette yapanlar dahiliye bölümünden mi yaptırdılar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…