Gözünaydın canım.Bu fark bebek geliştikçe kapanıyor ileri haftalarda.İlk kontrolümüz vardı bugün teyzelerikalp atışını duyduk çok şükür. Sat a (15haziran)göre 8+2 olması lazımdı yine geç döllenme sanırm 6+5 dedi cihaza göre.
Yoo canım direk kadın doğuma gidebilirsin onlsr yapar zaten.. Bende devlette yaptırdımTeşekkür ederimmSağlık ocağı yapmıyormuş.testleri Devlette yapanlar dahiliye bölümünden mi yaptırdılar acaba
Sağlık ocağınızla konuştunuz mu benim sağlık ocağı yaptı bu testleriTeşekkür ederimmSağlık ocağı yapmıyormuş.testleri Devlette yapanlar dahiliye bölümünden mi yaptırdılar acaba
Normalde 10+5 ultrasonda 11+5 çıkınca yapmadı 5 gün sonraya çağırdı laboratuvarin kafası karışabilir dedi.Doktor zaten ense kalınlığı ve burun kemiğine bakar ultrasonla. Sıkıntı yoksa büyük ihtimal kanda da bişey çıkmaz çünkü yaşında genç canım stres yapma
Ben oğluma hamileyken 2 li testte cinsiyetini öğrenmiştim hiç canını sıkma bence doktor usg de bi çok şeyi anlıyor zaten. Güzel haberlerle dönersiniz inşallah
Evet canım acele etme 5 gün sonra bakar. Teşekürler bu arada benimki de dinlenince geçiyorNormalde 10+5 ultrasonda 11+5 çıkınca yapmadı 5 gün sonraya çağırdı laboratuvarin kafası karışabilir dedi.
Ağrılarıda sordum dinlenince geçiyor mu dedi evet dedim problem yok normal dedi
Cinsiyeti için erkek olabilir ama haftaya daha net söyleyebilirim alışveriş yapmayın şimdilik erkek gibi dedi
Benim de aynı şekilde ama o bebek hareketi değil damarlarımızın hareketi. İlk çoccuğumda doğumdan sonra da baya devam etmişti doktor damar demiştiBen 6+4 te kipirtilari hisseymehe basladim rahim ve karin bolgemde doktora gittim kalp atisi baslamis dedi.Ondan sonra kipirtalarim duzenli devam ediyo mesela gobek deligimi bisey kemiriyomus gibi tatli bi gidiklanma oluyo bende bu belirti de cogu kiside yok bende belirtiler erken mi basliyo anlamadim
Alabiliyorsunuz ama fiyati biraz artiyor 65 tl gibi bir rakamdi sanirsamKizlar prilami doktor reçete etmeden de alabiliyomuyuz eczaneden. Hafta sonu il dışına cikicam bir haftalık prilamin var sadece . Bitince ilaçsız durabiliyormuyum denicem ama duramazsamda eczaneden direk alabiliyomuyuz merak ettim
diyorsunuz ya bi yerde okudum ellerini kollarını hareket ettiriyorlarmış diye buna inanmışsınız sadece yaşadığınızın farklı bişey olduğunu söylemek istedim. madem biliyorsunuz niye yazıyorsunuz o zaman ayağını oraya dayamış diye :)3 cm boyundaki bebegimin gogus kafesimin altina gidicek kadar rahmimin 10. Haftada o kadar buyumedigini bende biliyorum ama oyle hissettim sadece.
Yaa umarim gecer cok zor kafayi yemis gibi evde geziyorum caresiz . Cok kotuyum sikayet ediyorum diyede uzuluyorum ama caresizlikden dile getiriyorum. Rabbim yardımcımız olsunBenım bir iki gündür geçti gibi bazı kokularda sabah aç olarak su içmeyi çok severim öyle yaptığımdasıkıntı oluyor onun dışında sanki 3 ay sonrasında bu kez hamileliğin keyfini çıkaracak gibi ama erken konuşmayayım herşey kötü berbat kokuyor o devam benim önceki hamileliklerimde 11 ay doğum sonrasındada 2 ay geçmedi klozetin köşesine minder atmışlığım var
Süper o zaman bir problem yok demekki çok sevindim rica ederimEvet canım acele etme 5 gün sonra bakar. Teşekürler bu arada benimki de dinlenince geçiyor
Bi an once o evreye gecmek istiyorumdurdiyorsunuz ya bi yerde okudum ellerini kollarını hareket ettiriyorlarmış diye buna inanmışsınız sadece yaşadığınızın farklı bişey olduğunu söylemek istedim. madem biliyorsunuz niye yazıyorsunuz o zaman ayağını oraya dayamış diye :)
Valla dayar o zamanlar da gelir.. Benim oğlum o ksdar çok dayanıyordu ki eğilemiyordum hiçBi an once o evreye gecmek istiyorumdur
Ben de öyleyim her gün şikayet sonra üzülüyorum utanıyorum. Ama çok zorlanıyorum. Evde kızım da var. Ona yetememek ilgilenememek beni çok üzüyo. İnşallah az kaldı bitip gidecek bu sıkıntılar. İlerde tatlı tatlı anlatırız o zamanYaa umarim gecer cok zor kafayi yemis gibi evde geziyorum caresiz . Cok kotuyum sikayet ediyorum diyede uzuluyorum ama caresizlikden dile getiriyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Doktor gördüyse sıkıntı etmeyin benimde duymadım şuan 9+2 yimMerhaba kızlar Bugün kontrolüm vardı sata göre 7+5 ama ultrasonda 5+6 göründü bebek göründü kalp atımı da var dedi doktor ama dışardan kalp atışını duyamadık. Geç döllenme olabilir dedi tekrardan haftaya çağırdı. Endişelendim çok
Gaz sıkışması olabilir mi tıkanma sebebiniz bende çok yaşıyorum gaz sıkışmasını maalesef kiDun gece sol gogus kafesimin altina sanki bebek ayagini dayamis gibi hissettim tikandim. 10+4im su an. Henuz cok erken biliyorum ama bi yerde okumustum artik elleei kollari hareket ettirebiliyomus bebekler boyle seyler olabilirmis ve ben gogus kafesime kadar sistim tas gibi oldum. Sabahlari karnim normal boyutta ama aksamlari hatta saat 12ye dogru oyle bi sisiyorumki anlatamam. Gece bulanti icin sut ictim ve cok rahatladim gercekten ama sabah bagirsaklarimi bozmustu sanirim benim laktoz alerjim var acaba bebege de gecer mi bu?
Sütü ısıtarak içmeyi deneyin. Benim de laktoz hassasiyetim var, sogukken daha çok dokunuyor. Genelde o yüzden süt yerine yogurt tercih ediyorum. Yogurt dokunmuyor.Dun gece sol gogus kafesimin altina sanki bebek ayagini dayamis gibi hissettim tikandim. 10+4im su an. Henuz cok erken biliyorum ama bi yerde okumustum artik elleei kollari hareket ettirebiliyomus bebekler boyle seyler olabilirmis ve ben gogus kafesime kadar sistim tas gibi oldum. Sabahlari karnim normal boyutta ama aksamlari hatta saat 12ye dogru oyle bi sisiyorumki anlatamam. Gece bulanti icin sut ictim ve cok rahatladim gercekten ama sabah bagirsaklarimi bozmustu sanirim benim laktoz alerjim var acaba bebege de gecer mi bu?
Bende çok kısacık duydum ilk zamanlarda yormamak lazım bebekleri dedi dr.Doktor gördüyse sıkıntı etmeyin benimde duymadım şuan 9+2 yimdoktor ısrarla dinletmiyor bana bende zorlamıyorum gelişimi devam ediyor çünkü doktorda görüyor kalp atımlarını
Merhaba. Ben de bugün 6 haftalık olarak doktora gittim. 5+4 haftalık çıktı. Kese normal ama içinde bebek göremedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Böyle bir şey yaşayıp sonradan bebeği gören var mı?Selam.merak ettim durumunuzu bende aynı durumdayım ama benimki tüp bebek haftasında şaşma olması düşük ihtimal oluyor.7haftalik olması gerekirken 5haftalik göründü ayrıca kese yolk var ama bebek görünmüyor dedi.10gun sonra tekrar bakılcak ama umudum hiç yok maglesef
Merhaba. Bugün ben de doktora gittim. 5+4 dedi. Keseyi gördük ama bebek yok. 2 hafta sonra yine gel dedi. Sizce normal mi?Selam kızlar 5 haftalık hamileyim bugn keseyi gördük siz tecrübelisiniz yorum almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?