2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İlk kontrolümüz vardı bugün teyzelerikalp atışını duyduk çok şükür. Sat a (15haziran)göre 8+2 olması lazımdı yine geç döllenme sanırm 6+5 dedi cihaza göre.
Gözünaydın canım.Bu fark bebek geliştikçe kapanıyor ileri haftalarda.

Merhaba kızlar Bugün kontrolüm vardı sata göre 7+5 ama ultrasonda 5+6 göründü bebek göründü kalp atımı da var dedi doktor ama dışardan kalp atışını duyamadık. Geç döllenme olabilir dedi tekrardan haftaya çağırdı. Endişelendim çok

Doktor zaten ense kalınlığı ve burun kemiğine bakar ultrasonla. Sıkıntı yoksa büyük ihtimal kanda da bişey çıkmaz çünkü yaşında genç canım stres yapma
Normalde 10+5 ultrasonda 11+5 çıkınca yapmadı 5 gün sonraya çağırdı laboratuvarin kafası karışabilir dedi.

Ağrılarıda sordum dinlenince geçiyor mu dedi evet dedim problem yok normal dedi
Ben oğluma hamileyken 2 li testte cinsiyetini öğrenmiştim hiç canını sıkma bence doktor usg de bi çok şeyi anlıyor zaten. Güzel haberlerle dönersiniz inşallah

Cinsiyeti için erkek olabilir ama haftaya daha net söyleyebilirim alışveriş yapmayın şimdilik erkek gibi dedi

Evet canım acele etme 5 gün sonra bakar. Teşekürler bu arada benimki de dinlenince geçiyor

Benim de aynı şekilde ama o bebek hareketi değil damarlarımızın hareketi. İlk çoccuğumda doğumdan sonra da baya devam etmişti doktor damar demişti

Alabiliyorsunuz ama fiyati biraz artiyor 65 tl gibi bir rakamdi sanirsam

3 cm boyundaki bebegimin gogus kafesimin altina gidicek kadar rahmimin 10. Haftada o kadar buyumedigini bende biliyorum ama oyle hissettim sadece.
diyorsunuz ya bi yerde okudum ellerini kollarını hareket ettiriyorlarmış diye buna inanmışsınız sadece yaşadığınızın farklı bişey olduğunu söylemek istedim. madem biliyorsunuz niye yazıyorsunuz o zaman ayağını oraya dayamış diye :)

Yaa umarim gecer cok zor kafayi yemis gibi evde geziyorum caresiz . Cok kotuyum sikayet ediyorum diyede uzuluyorum ama caresizlikden dile getiriyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Bi an once o evreye gecmek istiyorumdur

Yaa umarim gecer cok zor kafayi yemis gibi evde geziyorum caresiz . Cok kotuyum sikayet ediyorum diyede uzuluyorum ama caresizlikden dile getiriyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Ben de öyleyim her gün şikayet sonra üzülüyorum utanıyorum. Ama çok zorlanıyorum. Evde kızım da var. Ona yetememek ilgilenememek beni çok üzüyo. İnşallah az kaldı bitip gidecek bu sıkıntılar. İlerde tatlı tatlı anlatırız o zaman

Doktor gördüyse sıkıntı etmeyin benimde duymadım şuan 9+2 yim doktor ısrarla dinletmiyor bana bende zorlamıyorum gelişimi devam ediyor çünkü doktorda görüyor kalp atımlarını

Gaz sıkışması olabilir mi tıkanma sebebiniz bende çok yaşıyorum gaz sıkışmasını maalesef ki

Sütü ısıtarak içmeyi deneyin. Benim de laktoz hassasiyetim var, sogukken daha çok dokunuyor. Genelde o yüzden süt yerine yogurt tercih ediyorum. Yogurt dokunmuyor.

Merhaba. Ben de bugün 6 haftalık olarak doktora gittim. 5+4 haftalık çıktı. Kese normal ama içinde bebek göremedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Böyle bir şey yaşayıp sonradan bebeği gören var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…