2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba. Bugün ben de doktora gittim. 5+4 dedi. Keseyi gördük ama bebek yok. 2 hafta sonra yine gel dedi. Sizce normal mi?
Benim senin günlerde kese vardı yolk kesesi de çıkmıştı bebiş yoktu 3 hafta sonfa gitmiştim hemen hemen kendisini ve kalp atışını dinlemiştikk

Benim senin günlerde kese vardı yolk kesesi de çıkmıştı bebiş yoktu 3 hafta sonfa gitmiştim hemen hemen kendisini ve kalp atışını dinlemiştikk
Ay çok sevindim. Bir de neden sordum, benim ilk kızımın aynı doktor 6.haftada kalp atışını dinletmisti. Öncesinde boş gebelik yaşadım onda 6.haftada da sonraki 8.haftada da bebek yoktu ve kürtajla kese alındı.

Teşekkürler verdiğiniz moral için. Sizin de gebeliginiz hayırlı olsun.

Brn 6+1 de gittim o zaman bile bebek daha yoktu 7+3te gittim kalp atışı göründü
Çok mutlu oldum. İnşallah benim de öyle olur. Daha önce boş gebelik olup da 6. hatta 8.haftada bebek gorunmeyip kürtaj olunca bunu da kafama taktım. Bir de kızımın kalp atışını 6.haftada dinletmisti. Ondan da suphelendim aslında.

Merhaba. Ben de bugün 6 haftalık olarak doktora gittim. 5+4 haftalık çıktı. Kese normal ama içinde bebek göremedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Böyle bir şey yaşayıp sonradan bebeği gören var mı?
Merhaba.öncelikle hakkınızda hayirlisi olsun sizin normal gebelikmi benim tup bebek

Bende kızımınkini 6da dinledim canım ama bu görünmedi bile 6 da korktum bende. Hepsi bir değilmişş onu anladım

20. Hafta filan diyorlar 5haftada bu hale geldim 10 hafta nasıl geçer aklım almiyo beninde 2 oglum var yemek is hersey yarim yamalak ama buna bile uzulemiyorum suan mide yanmasi reflu bulantı bir qrada uykum gelsin diye bekliyorum. Rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…