- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
İnşallah geçerYaa umarim gecer cok zor kafayi yemis gibi evde geziyorum caresiz . Cok kotuyum sikayet ediyorum diyede uzuluyorum ama caresizlikden dile getiriyorum. Rabbim yardımcımız olsun
Gözünüz Aydın Sağlıkla gelsin bebişiniz hep iyi düşünün negatif düşünmeyin
Normalda oranın florası bozulduğunda enfeksiyon oluyrz cnm. Dr seni gezülce bilgilendirir. En kısa zamamda atlatırsın inşllh. Ara ara beni de yokluyor gibi hissediyrm enfeksiyonunKızlar bu sonuçtan anlayan var mı sanırım hala idrar enfeksiyonu devam ediyor pazartesi doktora göstericem sizede sormak istedim
Sağlıkla kucağına al inşllh canım
Yok canım ben gittiğimde çok güzel ilgilenmişlerdi.Sana denk gelmiş.Bende baya korkarak gitmiştim hatta.Kadın doğum acile mi gittin?dira90 şehir hastanesi acile gittim ama maalesef ne doktor var ortada ne bişey.. Sadece hemşire idrar tahlili istrdi oda temiz çıktı ağrım var dedim bakmadılar tartışıp çıktım bu sistemi anlamıyorum ama şikayet edicem bi acilde doktor olmaz mı? Sen gittiğinde de böyle miydi sistem bana mı denk geldi anlamadım
İnşallah bakalım haftaya duyarızDoktor gördüyse sıkıntı etmeyin benimde duymadım şuan 9+2 yimdoktor ısrarla dinletmiyor bana bende zorlamıyorum gelişimi devam ediyor çünkü doktorda görüyor kalp atımlarını
Evet canım kadın doğum acil. Bakmadılar maalesef bugun kendi doktoruma gitcemYok canım ben gittiğimde çok güzel ilgilenmişlerdi.Sana denk gelmiş.Bende baya korkarak gitmiştim hatta.Kadın doğum acile mi gittin?
Daha öncede bikac kez gittim hiç sorun yaşamadım canım.Orda geçe daha ultrason oluyor diye.Cok geçmiş olsun.Sana denk gelmiş cidden.Evet canım kadın doğum acil. Bakmadılar maalesef bugun kendi doktoruma gitcem
Benimkinde e. Coli üredi yazıyordu. Seninki normal gibi. Bol su içKızlar bu sonuçtan anlayan var mı sanırım hala idrar enfeksiyonu devam ediyor pazartesi doktora göstericem sizede sormak istedim
Sen de homosistein e bakıldı mı kaç çıktı, sende de Mthfr677 var galibaGenelde en çok kullanılan o bende ondan memnundum ama gende pıhtılaşma bozukluğu çıkınca mecbur folbiole geçtim diğerlerine göre daha ağır ve bulantı da yapabiliyor
Psikolojik olarak bir bakıma yerlerdeyimMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
Canım ben hem kan sulandırıcı iğne hemde aspirin kullanıyorum. Aspirin 32.haftalarda falan kesilmişti yanlış hatırlamıyorsamKâh sulandırıcı iğne olan kızlar doğuma kadar mi olacaksınız?Ilk hamileligimde hiç yapılmadı.Düşük olduktan sonra bunda mecburen kullanıyorum.
Desene baya var daha.Yani sonuna kadar olucaz iğneyi.Ben aspirin kullanmıyorum canım da günlük işte iğne var.Canım ben hem kan sulandırıcı iğne hemde aspirin kullanıyorum. Aspirin 32.haftalarda falan kesilmişti yanlış hatırlamıyorsam
İğneyi şöyle diyeyim akşam 9da oluyordum ertesi gün sancım çoktu açılmam ilerlemiş gece doğumum olmuştu. Sezeryan doğumda bir kaç gün önce kesiliyor diye biliyorum
Al benden de o kadar.Akşama kadar hiç durmayan ben şimdi biraz hareket etsem hemen dinlenmeye geçiyorum.Yoruluyorum.Gecti dediğim bulantılar yine başladı dün.Benimde haftaya çarşamba kontrol.Ayy çok heyecanliyim yaMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
Homosistein bakılmadı mthfr de var başka genler de varSen de homosistein e bakıldı mı kaç çıktı, sende de Mthfr677 var galiba
Benimkini doktor 13. Hafta gibi keserim dedi. Ama benim kullanmam zaten tartismaliydi kullan diyen de oldu kullanma diyen de zarari yok ve icim rahat etsin diye kullandırdilar.Kâh sulandırıcı iğne olan kızlar doğuma kadar mi olacaksınız?Ilk hamileligimde hiç yapılmadı.Düşük olduktan sonra bunda mecburen kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?