2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahaha dün çok kötüydum vala yazdım hatta ama herkes kötü olduğundan kaynadı bugün daha iyiyim çok şükür. Vee yarin sabah kontrol günü

Desene baya var daha.Yani sonuna kadar olucaz iğneyi.Ben aspirin kullanmıyorum canım da günlük işte iğne var.
Aynen canım pıhtılaşma sorunu olanlarda sonuna kadar kullanılıyor. Zaten son aylarda daha çok ihtiyaç oluyor. Şuan göbek deliği çevresinden yapıyorsan zamanla kola veya bacağa geçebilirsin

Benimkini doktor 13. Hafta gibi keserim dedi. Ama benim kullanmam zaten tartismaliydi kullan diyen de oldu kullanma diyen de zarari yok ve icim rahat etsin diye kullandırdilar.
Bana henüz demedi ama düşük sonrası kullanacaksın dedi dr.Senin pıhtılaşma falan varmıydı?

Aynen canım pıhtılaşma sorunu olanlarda sonuna kadar kullanılıyor. Zaten son aylarda daha çok ihtiyaç oluyor. Şuan göbek deliği çevresinden yapıyorsan zamanla kola veya bacağa geçebilirsin
Yaaa sonuna kadar mi
Göbekten korktum.Kol ve bacaktan yapıyoduk.o da bacak çok acıdı.Koldan devam ediyoruz.Esime yaptırıyorum napalim.Minnak için sonuna kadar gidicez artık.

Yaaa sonuna kadar mi
Göbekten korktum.Kol ve bacaktan yapıyoduk.o da bacak çok acıdı.Koldan devam ediyoruz.Esime yaptırıyorum napalim.Minnak için sonuna kadar gidicez artık.
Göbekten korkmana hiç gerek yok canım ben 1 aydır göbekten yapıyorum

En azından ora yumuşak.Kol bacak daha çok aciyor.
Evet bide göbeğe ulaşmak daha kolay krndi başına çok rahat yaparsın benim bacak ve kol daha çok acıyor. Şuan için en rahat yer göbek çok morarırsa öyle yer kalmazsa bacaktan yapıyorum

Vallahi yaaa bende uzun zamandır okuma modundayim. Sayfalarimiz yavaş ilerliyorkusma bayagidir yok ama sağolsun bulantı var bazen hafifliyor bazen tüm güne yayılıyor. Yarın kontrolüm var minnakimi göreceğim ins

Evet bide göbeğe ulaşmak daha kolay krndi başına çok rahat yaparsın benim bacak ve kol daha çok acıyor. Şuan için en rahat yer göbek çok morarırsa öyle yer kalmazsa bacaktan yapıyorum
Kendim hiç denemedim canım ya korktum birazda.Ama göbek de deneyim yoksa kol bacakta yer kalmaz artık vuracak.

İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu

İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Yaptırmadım henüz ama daha erken değilmi canım 12.hafta daha doğru çıkıyor sonuçlar.

Neden moralini bozuyorsun ki 3 altında olması lazım ve sizin ki de 3 altında çıkmış.
Bu testlerin hiç biri 100 yüz değil. Dünya kadar para verip moralinizi bozmayın.
Ben test yaptirmiyorum.

Gerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorum bir taraftan da çok merak ediyorum görecektik göremedik heveslerim kaçtı taa gittiğimde 11. hafta olacak karantina önümüzdeki cuma bitiyor. o yüzden de iyice depresyona sürüklendim heralde. hiçbir şey yiyememekten tiksinmekten sıkıldım. eşim her sabah bugün nasılsın diyor utanıyorum artık midem bulanıyor demeye hiçbir şey fayda etmiyor geçirmiyor şu midedeki titremeyi iğrenmeyi kusmayı. 1-2 haftaya geçecek gibi de durmuyor allah yardımcımız olsun çok özeniyorum iştahı kapanmamış arkadaşlarımıza, tartıyı falan kaldırdım artık covidten mi bilmiyorum her geçen gün daha da eriyorum yok olcam heralde sonunda

Son düzenleme:
Benim de haftaya cuma doktor randevum. Diğer hafta da 2li tarama var aslında hiç yaptırmak istemiyorum ama doktor yapalım dedi yapmakla yapamamak arası gidip geliyorum inşaallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bende belirti olmadığı için bide her randevuyu iple çekiyorum inşaallah herşey yolundadır diye

Ilk hamileligimde ne bulantı ne iştahsızlık yaşadım.Ne de bi yorgunluk yafa halsizlik.Kanama yada lekeleme gibi bi durumda olmadı.Sadece karnım çıkıyordu o da ilk olduğu için geç cıktı.Ama oğlum maşallah sağlıklı.Bende baya endişe etmiştim.Yani asla kotu düşünme canım.Bi sıkıntı olsa belli ederdi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…