Ahaha dün çok kötüydum vala yazdım hatta ama herkes kötü olduğundan kaynadıMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
Aynen canım pıhtılaşma sorunu olanlarda sonuna kadar kullanılıyor. Zaten son aylarda daha çok ihtiyaç oluyor. Şuan göbek deliği çevresinden yapıyorsan zamanla kola veya bacağa geçebilirsinDesene baya var daha.Yani sonuna kadar olucaz iğneyi.Ben aspirin kullanmıyorum canım da günlük işte iğne var.
Bana henüz demedi ama düşük sonrası kullanacaksın dedi dr.Senin pıhtılaşma falan varmıydı?Benimkini doktor 13. Hafta gibi keserim dedi. Ama benim kullanmam zaten tartismaliydi kullan diyen de oldu kullanma diyen de zarari yok ve icim rahat etsin diye kullandırdilar.
Yaaa sonuna kadar miAynen canım pıhtılaşma sorunu olanlarda sonuna kadar kullanılıyor. Zaten son aylarda daha çok ihtiyaç oluyor. Şuan göbek deliği çevresinden yapıyorsan zamanla kola veya bacağa geçebilirsin
Göbekten korkmana hiç gerek yok canım ben 1 aydır göbekten yapıyorumYaaa sonuna kadar mi
Göbekten korktum.Kol ve bacaktan yapıyoduk.o da bacak çok acıdı.Koldan devam ediyoruz.Esime yaptırıyorum napalim.Minnak için sonuna kadar gidicez artık.
En azından ora yumuşak.Kol bacak daha çok aciyor.Göbekten korkmana hiç gerek yok canım ben 1 aydır göbekten yapıyorum
Evet bide göbeğe ulaşmak daha kolay krndi başına çok rahat yaparsın benim bacak ve kol daha çok acıyor. Şuan için en rahat yer göbek çok morarırsa öyle yer kalmazsa bacaktan yapıyorumEn azından ora yumuşak.Kol bacak daha çok aciyor.
Vallahi yaaa bende uzun zamandır okuma modundayim. Sayfalarimiz yavaş ilerliyorMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
Kendim hiç denemedim canım ya korktum birazda.Ama göbek de deneyim yoksa kol bacakta yer kalmaz artık vuracak.Evet bide göbeğe ulaşmak daha kolay krndi başına çok rahat yaparsın benim bacak ve kol daha çok acıyor. Şuan için en rahat yer göbek çok morarırsa öyle yer kalmazsa bacaktan yapıyorum
Bendede üredi yazıyor tahminen hala idrar enfeksiyonum var dikkat edip devam edicem bol su ve takviyeyeBenimkinde e. Coli üredi yazıyordu. Seninki normal gibi. Bol su iç
Evet canım emin ol daha az acıyorKendim hiç denemedim canım ya korktum birazda.Ama göbek de deneyim yoksa kol bacakta yer kalmaz artık vuracak.
Ben 3 e kadar normal diye biliyorumİkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Yaptırmadım henüz ama daha erken değilmi canım 12.hafta daha doğru çıkıyor sonuçlar.İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Neden moralini bozuyorsun ki 3 altında olması lazım ve sizin ki de 3 altında çıkmış.İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Gerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorumMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
Ilk hamileligimde ne bulantı ne iştahsızlık yaşadım.Ne de bi yorgunluk yafa halsizlik.Kanama yada lekeleme gibi bi durumda olmadı.Sadece karnım çıkıyordu o da ilk olduğu için geç cıktı.Ama oğlum maşallah sağlıklı.Bende baya endişe etmiştim.Yani asla kotu düşünme canım.Bi sıkıntı olsa belli ederdi zaten.Benim de haftaya cuma doktor randevum. Diğer hafta da 2li tarama var aslında hiç yaptırmak istemiyorum ama doktor yapalım dedi yapmakla yapamamak arası gidip geliyoruminşaallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bende belirti olmadığı için bide her randevuyu iple çekiyorum inşaallah herşey yolundadır diye
Allah yardımcın olsun canım.Bizi de haberdar et durumdan.Kızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?