2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
Canım inşallah önemli bi durum yoktur. Bende yaşadım aynısını hala da tam bitti mi emin değilim. Bi çok kişide oluyor, sıkma canını. İyi haberlerle dönersin inşallah

Allah razı olsun güzel arkadaşım inşaallah hepimizin sağlıkla güzellikle ilerlesin hamilelikleri hep aklıma iyiyi getirmek istiyorum. Bütün face gruplarından çıktım olumsuz bişey görünce aşırı etkileniyorum. Sadece buraya bakmaya karar verdim inşaallah güzel olacak herşey hepimiz için

Canım yaşadığın normal bir süreç değil ki sıkılmakta ya da mutsuz olmakta çok haklısın. Önünde sonunda geçecek tabi ki ama inşallah çok uzun sürmez de bir nefes alırsın

Ayyy ben dün kötüydüm. Akşam saatlerine doğru karnım ağrımaya başladı. Böyle resmen rahmim ağrıdı yani namazlarımı bile zor kıldım sonra bir progestan içtim sızıp uyumuşum bugün de hafif sızı ile uyandım ama hayrolsun

Beklemedeyiz ya ondandır benimde çarşamba günü randevum günler geçmiyor
Eşinize akıllı süpürge aldırın ben salıyorum onu eve o süpürüyo silme özelliğini kullanmadım hiç ama ev büyük değil zaten siliyorum peşine
İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Ben yaptırma konusunda emin değilim ya kötü bişey çıkarsa hamileliğim kötü geçerse diyorum haberim olmazsa doğum sonrası kötü olur mu diyorum aklımda deli sorular
Bende senin gibiyim çok belirti yok arada bir bulantı geliyor o kadar
Kızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
Bir şey yoktur inşallah canım büyürkende lekelenmeler olabiliyor sıkma canını
Canım sen hem hamileliğini zor geçiriyordun hemde covid yaşıyorsun böyle olman çok normal sabret geçecek bu zamanlar ❤

Ben 3 e kadar normal diye biliyorum
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim
Yaptırmadım henüz ama daha erken değilmi canım 12.hafta daha doğru çıkıyor sonuçlar.
Doktorum o tarihi verdi sonra vazgeçti zaten 5 gün sonra gel dedi yapmadı

Neden moralini bozuyorsun ki 3 altında olması lazım ve sizin ki de 3 altında çıkmış.
Bu testlerin hiç biri 100 yüz değil. Dünya kadar para verip moralinizi bozmayın.
Ben test yaptirmiyorum.

Bilmiyorum ki ilk gebeliğim bir çok şeyde acemiyim doğal olarak, internet bazen çok morel bozucu olabiliyor malesef :)

Z zahrada nasıl oldun diye yazacaktim maşallah dokturmussun. Sıkıntıların hep hamislikle ilgili çok şükür. Covidle ilgili bir durum olmasında bugünler geçecek elbet Allah'ın izniyle. Grubun en şakacı en çok gulen hamisi olarak seni sahalara bekliyoruz

Yaaa sonuna kadar mi
Göbekten korktum.Kol ve bacaktan yapıyoduk.o da bacak çok acıdı.Koldan devam ediyoruz.Esime yaptırıyorum napalim.Minnak için sonuna kadar gidicez artık.
Evet canım doğuma kadar. Korkma göbekten rahat oluyor ilerleyen aylarda zor oluyor sadece göbek gerildiği için

Allah'ın izniyle biseycik olmaz canım gruptaki herkes hemen hemen yaşadı bende dahil. Hemen doktoruna gitmen iyi olmuş hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kardeşim retinablastoma hastalığı (göz hastalığı)y yaşadı doğumundan 40 gün sonra ortaya çıktı genetik bir rahatsızlık bende olmadığı için çocuğum da olma ihtimali çok düşük ama yinede ihtimal var maalesef doğduğu andan 1 yaşına kadar 3 ayda bir göz kontrolüne götürmem gerekiyor. Bu yüzden ikinci bir hastalık riski olmaması için bütün testleri yaptırmam gerekiyor yoksa bende yaptırmazdım

İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Canım haftanı tam bilmiyorum ama sanki erken yapılmış biraz doktorun ne dedi ölçü için. Tam sonuç aralığı neydi onuda unuttum
Çok çok geçmiş olsun canım insanı covid psikolojisi zaten etkilemeye yetiyor birde üzerine hamilelik bulantılar falan derken bütün duygu geçişlerin depresif düşüncelerin geçer inşallah

Geçmiş olsun bizleride haberdar ederseniz seviniriz
Kızlar hamd olsun hersey yolunda. Kanama alanı görülmedi. Muhtemelen dıştan biyerde bir ince damar dedi doktor. Bebis büyümüs elleri kolları herseyi oluşmuş maşallah. Kalbi atıyor. Gayet mutlu dolaşıyordu minnak.
Doktora ben hala inanamiyorum diyorum. Doktor da inan artık bak gözlerinle görüyorsun dedi.
Allahim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.

Gözünaydın canım çok sevindim

Hep yaziyorum ama cok zor geciyor , yasam enerjim alindi resmen , evden disari cikmak istemiyorum , kusmaktan artik cok yoruldum. Sosyal hayat tamamen bitti , hep halsizim hasta gibiyim .. ilaclar ise yaramiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…