Canım inşallah önemli bi durum yoktur. Bende yaşadım aynısını hala da tam bitti mi emin değilim. Bi çok kişide oluyor, sıkma canını. İyi haberlerle dönersin inşallahKızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
Allah razı olsun güzel arkadaşımIlk hamileligimde ne bulantı ne iştahsızlık yaşadım.Ne de bi yorgunluk yafa halsizlik.Kanama yada lekeleme gibi bi durumda olmadı.Sadece karnım çıkıyordu o da ilk olduğu için geç cıktı.Ama oğlum maşallah sağlıklı.Bende baya endişe etmiştim.Yani asla kotu düşünme canım.Bi sıkıntı olsa belli ederdi zaten.
İnşallah hiç birşey çıkmaz Allahın izni ile ufak bir akıntı kanamasındır diye düşünelim bizKızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
3 genimde var ama biri folik asitle ilgili.Bana henüz demedi ama düşük sonrası kullanacaksın dedi dr.Senin pıhtılaşma falan varmıydı?
Gobek cok rahat acımayan noktayi bulunca kendi kendine giriyor:)Yaaa sonuna kadar mi
Göbekten korktum.Kol ve bacaktan yapıyoduk.o da bacak çok acıdı.Koldan devam ediyoruz.Esime yaptırıyorum napalim.Minnak için sonuna kadar gidicez artık.
Canım yaşadığın normal bir süreç değil ki sıkılmakta ya da mutsuz olmakta çok haklısın. Önünde sonunda geçecek tabi ki ama inşallah çok uzun sürmez de bir nefes alırsınGerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorumbir taraftan da çok merak ediyorum görecektik göremedik heveslerim kaçtı taa gittiğimde 11. hafta olacak karantina önümüzdeki cuma bitiyor. o yüzden de iyice depresyona sürüklendim heralde. hiçbir şey yiyememekten tiksinmekten sıkıldım. eşim her sabah bugün nasılsın diyor utanıyorum artık midem bulanıyor demeye hiçbir şey fayda etmiyor geçirmiyor şu midedeki titremeyi iğrenmeyi kusmayı. 1-2 haftaya geçecek gibi de durmuyor allah yardımcımız olsun çok özeniyorum iştahı kapanmamış arkadaşlarımıza, tartıyı falan kaldırdım artık covidten mi bilmiyorum her geçen gün daha da eriyorum yok olcam heralde sonunda
Ayyy ben dün kötüydüm. Akşam saatlerine doğru karnım ağrımaya başladı. Böyle resmen rahmim ağrıdı yani namazlarımı bile zor kıldım sonra bir progestan içtim sızıp uyumuşum bugün de hafif sızı ile uyandım ama hayrolsunMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
Gerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorumbir taraftan da çok merak ediyorum görecektik göremedik heveslerim kaçtı taa gittiğimde 11. hafta olacak karantina önümüzdeki cuma bitiyor. o yüzden de iyice depresyona sürüklendim heralde. hiçbir şey yiyememekten tiksinmekten sıkıldım. eşim her sabah bugün nasılsın diyor utanıyorum artık midem bulanıyor demeye hiçbir şey fayda etmiyor geçirmiyor şu midedeki titremeyi iğrenmeyi kusmayı. 1-2 haftaya geçecek gibi de durmuyor allah yardımcımız olsun çok özeniyorum iştahı kapanmamış arkadaşlarımıza, tartıyı falan kaldırdım artık covidten mi bilmiyorum her geçen gün daha da eriyorum yok olcam heralde sonunda
Beklemedeyiz ya ondandır benimde çarşamba günü randevum günler geçmiyorMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
Eşinize akıllı süpürge aldırın ben salıyorum onu eve o süpürüyo silme özelliğini kullanmadım hiç ama ev büyük değil zaten siliyorum peşinePsikolojik olarak bir bakıma yerlerdeyimşiddetli bulantı yaşamıyorum açken yaşıyorum tek ama onun dışında yediğimin içtiğimin hiç tadı yok çoğu şeyi yiyemiyorumm hayattan alınan sıfır zevkk ee birde ev temizlenmesi lazım kalkamıyorum evi gördükçe sinirim bozuluyo
Ben yaptırma konusunda emin değilim ya kötü bişey çıkarsa hamileliğim kötü geçerse diyorum haberim olmazsa doğum sonrası kötü olur mu diyorum aklımda deli sorularİkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Bende senin gibiyim çok belirti yok arada bir bulantı geliyor o kadarBenim de haftaya cuma doktor randevum. Diğer hafta da 2li tarama var aslında hiç yaptırmak istemiyorum ama doktor yapalım dedi yapmakla yapamamak arası gidip geliyoruminşaallah bebeklerimiz sağlıklıdır. Bende belirti olmadığı için bide her randevuyu iple çekiyorum inşaallah herşey yolundadır diye
Bir şey yoktur inşallah canım büyürkende lekelenmeler olabiliyor sıkma canınıKızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
Canım sen hem hamileliğini zor geçiriyordun hemde covid yaşıyorsun böyle olman çok normal sabret geçecek bu zamanlar ❤Gerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorumbir taraftan da çok merak ediyorum görecektik göremedik heveslerim kaçtı taa gittiğimde 11. hafta olacak karantina önümüzdeki cuma bitiyor. o yüzden de iyice depresyona sürüklendim heralde. hiçbir şey yiyememekten tiksinmekten sıkıldım. eşim her sabah bugün nasılsın diyor utanıyorum artık midem bulanıyor demeye hiçbir şey fayda etmiyor geçirmiyor şu midedeki titremeyi iğrenmeyi kusmayı. 1-2 haftaya geçecek gibi de durmuyor allah yardımcımız olsun çok özeniyorum iştahı kapanmamış arkadaşlarımıza, tartıyı falan kaldırdım artık covidten mi bilmiyorum her geçen gün daha da eriyorum yok olcam heralde sonunda
İnşallah öyledir çok teşekkür ederimBen 3 e kadar normal diye biliyorum
Doktorum o tarihi verdi sonra vazgeçti zaten 5 gün sonra gel dedi yapmadıYaptırmadım henüz ama daha erken değilmi canım 12.hafta daha doğru çıkıyor sonuçlar.
Neden moralini bozuyorsun ki 3 altında olması lazım ve sizin ki de 3 altında çıkmış.
Bu testlerin hiç biri 100 yüz değil. Dünya kadar para verip moralinizi bozmayın.
Ben test yaptirmiyorum.
Evet canım doğuma kadar. Korkma göbekten rahat oluyor ilerleyen aylarda zor oluyor sadece göbek gerildiği içinYaaa sonuna kadar mi
Göbekten korktum.Kol ve bacaktan yapıyoduk.o da bacak çok acıdı.Koldan devam ediyoruz.Esime yaptırıyorum napalim.Minnak için sonuna kadar gidicez artık.
Allah'ın izniyle biseycik olmaz canım gruptaki herkes hemen hemen yaşadı bende dahil. Hemen doktoruna gitmen iyi olmuş hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
Canım haftanı tam bilmiyorum ama sanki erken yapılmış biraz doktorun ne dedi ölçü için. Tam sonuç aralığı neydi onuda unuttumİkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Çok çok geçmiş olsun canım insanı covid psikolojisi zaten etkilemeye yetiyor birde üzerine hamilelik bulantılar falan derken bütün duygu geçişlerin depresif düşüncelerin geçer inşallahGerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorumbir taraftan da çok merak ediyorum görecektik göremedik heveslerim kaçtı taa gittiğimde 11. hafta olacak karantina önümüzdeki cuma bitiyor. o yüzden de iyice depresyona sürüklendim heralde. hiçbir şey yiyememekten tiksinmekten sıkıldım. eşim her sabah bugün nasılsın diyor utanıyorum artık midem bulanıyor demeye hiçbir şey fayda etmiyor geçirmiyor şu midedeki titremeyi iğrenmeyi kusmayı. 1-2 haftaya geçecek gibi de durmuyor allah yardımcımız olsun çok özeniyorum iştahı kapanmamış arkadaşlarımıza, tartıyı falan kaldırdım artık covidten mi bilmiyorum her geçen gün daha da eriyorum yok olcam heralde sonunda
Geçmiş olsun bizleride haberdar ederseniz sevinirizKızlar benim biraz pembe kahverengi akıntım oldu. Simdi doktordayim sıra bekliyoruz. Dualarınızı bekliyorum
Kızlar hamd olsun hersey yolunda. Kanama alanı görülmedi. Muhtemelen dıştan biyerde bir ince damar dedi doktor. Bebis büyümüs elleri kolları herseyi oluşmuş maşallah. Kalbi atıyor. Gayet mutlu dolaşıyordu minnak.Geçmiş olsun bizleride haberdar ederseniz seviniriz
Gözünaydın canım çok sevindimKızlar hamd olsun hersey yolunda. Kanama alanı görülmedi. Muhtemelen dıştan biyerde bir ince damar dedi doktor. Bebis büyümüs elleri kolları herseyi oluşmuş maşallah. Kalbi atıyor. Gayet mutlu dolaşıyordu minnak.
Doktora ben hala inanamiyorum diyorum. Doktor da inan artık bak gözlerinle görüyorsun dedi.
Allahim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.
Hep yaziyorum ama cok zor geciyor , yasam enerjim alindi resmen , evden disari cikmak istemiyorum , kusmaktan artik cok yoruldum. Sosyal hayat tamamen bitti , hep halsizim hasta gibiyim .. ilaclar ise yaramiyorMart anneleriiiiii heeeeeyyyy ses soluk pek çıkmıyoherkes bitik sanırım. Bulantılar halsizlikler nasıl ?Doktor kontrolü olan yok mu ?? Benim haftaya cuma. Zaman geçmiyoooo bulantı bitmiyoooo normalde neşeli bi insanımdır o eski halimden eser miktarda kırıntı kalmadı. Her gün şikayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?