Gözün aydın canım maşallah supanallah minigeKızlar hamd olsun hersey yolunda. Kanama alanı görülmedi. Muhtemelen dıştan biyerde bir ince damar dedi doktor. Bebis büyümüs elleri kolları herseyi oluşmuş maşallah. Kalbi atıyor. Gayet mutlu dolaşıyordu minnak.
Doktora ben hala inanamiyorum diyorum. Doktor da inan artık bak gözlerinle görüyorsun dedi.
Allahim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.
Öyle uzuncana yazmışsın ki ben halime şükretmem lazım demekkii , ama kullandıgımız ilaçların çoğu depresyon yan etkiliGerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorumbir taraftan da çok merak ediyorum görecektik göremedik heveslerim kaçtı taa gittiğimde 11. hafta olacak karantina önümüzdeki cuma bitiyor. o yüzden de iyice depresyona sürüklendim heralde. hiçbir şey yiyememekten tiksinmekten sıkıldım. eşim her sabah bugün nasılsın diyor utanıyorum artık midem bulanıyor demeye hiçbir şey fayda etmiyor geçirmiyor şu midedeki titremeyi iğrenmeyi kusmayı. 1-2 haftaya geçecek gibi de durmuyor allah yardımcımız olsun çok özeniyorum iştahı kapanmamış arkadaşlarımıza, tartıyı falan kaldırdım artık covidten mi bilmiyorum her geçen gün daha da eriyorum yok olcam heralde sonunda
Ahh canım benim seni bi de covid de etkiledi tabi. İnan geçiyo ama işte o zamanın hemen gelmesi lazımGerçekten yıldım hayattan şen şakrak halimden eser kalmadı sürkelibir mutsuzluk, sürekli mide bulantısı, verimli yaşamak nedir unuttum gerçekten sağlıkları iyi olsun bebişlerin ama onun sevinci bile gölgede kaldı ben nasıl bir ateşin içine düştüm diye düşünmeye başladım. geçsin şu lanet günler bebek heyecanı şu bu hiçbir şey yaşayamıyorum tek hissettiğim umutsuzluk mutsuzluk halsizlik sürekli depresyon hali böyle oldukta nasıl iyi bir anne olcam diye şüphelere düşüyorum. bu sefer minişin ne suçu vardı iyi bakamayacak mıyım diyorum gerçekten iğren. bir ruh hali geçecek bu lanet günler diyolar sabırla bekleyemeye çalışıyorumbir taraftan da çok merak ediyorum görecektik göremedik heveslerim kaçtı taa gittiğimde 11. hafta olacak karantina önümüzdeki cuma bitiyor. o yüzden de iyice depresyona sürüklendim heralde. hiçbir şey yiyememekten tiksinmekten sıkıldım. eşim her sabah bugün nasılsın diyor utanıyorum artık midem bulanıyor demeye hiçbir şey fayda etmiyor geçirmiyor şu midedeki titremeyi iğrenmeyi kusmayı. 1-2 haftaya geçecek gibi de durmuyor allah yardımcımız olsun çok özeniyorum iştahı kapanmamış arkadaşlarımıza, tartıyı falan kaldırdım artık covidten mi bilmiyorum her geçen gün daha da eriyorum yok olcam heralde sonunda
Benim de ara ara karnım ağrıyo canım bağırsaklarım da normal sayılmazAyyy ben dün kötüydüm. Akşam saatlerine doğru karnım ağrımaya başladı. Böyle resmen rahmim ağrıdı yani namazlarımı bile zor kıldım sonra bir progestan içtim sızıp uyumuşum bugün de hafif sızı ile uyandım ama hayrolsun
Randevum benimde yarın bakalim insallah guzel goruntuler verir minikyok mu şöyle güzel ultrason fotoları havamız değişsin eli kolu çıkmış miniş göreliiim
Her ne kadar eli kolu belli olmssa da bugun ki resimlerimizzyok mu şöyle güzel ultrason fotoları havamız değişsin eli kolu çıkmış miniş göreliiim
Malesef ayni kaderi yasamisiz bende su an 6. Gebeligimde ilk defa 10+5 teyim cok sukur Allah hepimize sag salim bebeklerimize kavusmayi nasip etsin
Diğerleri neden düştü söylediler mi ve kaçıncı haftada oldu düşükler.. Şuan baya ilerlemiş korkmayın.. herşey Allah'tan sabır ve şükür ile sevgilerimle
Teşekkür ederim canım tahlili yaptırdım da doktora göstermeye gitmedim çünkü o doktora gitmek istemiyorum beni küçük gçrdü hamilemisin sen diyo şöyle adam gibi doktor bulamadımbenim daha da düşük canim 0,00012 gibi biseydi. henuz ilaç vermediler 2 hafta sonra tekrar bakicaklar. eger duzelme yoksa ilaç vericekler. gebelikten kaynaklandigini soyledi dr
Oyy maşallah yaHer ne kadar eli kolu belli olmssa da bugun ki resimlerimizz
Bende şimdiden 3 kilo aldım.Benim canım çok tatlı istiyor tatlı yemekten 5 kilo aldım bugün diyetisyene gittim yarın başlıyorum uymaya inşallah daha öyle tatlı isteklerim olmaz
4 5 dak. Sonra çıktıysa benimde böyle olmuştu. İnşallah vardırGünaydın kızlar sizce gebelik mi bu ya
Maşallah sübhanallah canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsinKızlar hamd olsun hersey yolunda. Kanama alanı görülmedi. Muhtemelen dıştan biyerde bir ince damar dedi doktor. Bebis büyümüs elleri kolları herseyi oluşmuş maşallah. Kalbi atıyor. Gayet mutlu dolaşıyordu minnak.
Doktora ben hala inanamiyorum diyorum. Doktor da inan artık bak gözlerinle görüyorsun dedi.
Allahim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah.
Bende bi gün iyiydim ama bulantılarım yine başladı sabahları cok yogun oluyo aç olunca daha cok rahatsız oluyorumAhaha dün çok kötüydum vala yazdım hatta ama herkes kötü olduğundan kaynadıbugün daha iyiyim çok şükür. Vee yarin sabah kontrol günü
Normal diyet listesine biraz porsiyon artırdı fotoğraf çeker atarım burayaBende şimdiden 3 kilo aldım.Diyetistenin önerilerinden bana da söyler misiniz
ayy çok geçmiş olsun kuzu rezillik seviyoruz benceKızlar bugun yiğenim rahatsızlandı. Ablamlar bana gelmişlerdi şehir dışından. Doktor da yatış vermiş. Onu duyar duymaz hemen hastaneye kostuk. Sonra değerleri iyi çıktı çok şükür tekrar eve geldik ama aklım fikrim yeğenimde olunca şu saattte farketttim ki bugun hiç yorgunluk hissetmedim , midem bulanmadı.daha önceki günlerde defalarca kusup halsizlikten kendimi koltuğa zor atıyordum. Acaba dedim kendimi çok mu dinliyorum ben ?Neden böyle oldu şimdi bugunun farkı ne yani yarın sabah kalkıp da fabrika ayarlarına geri dönersem kendime kızıcam artık var bunda bi iş
karantina süren bittimi? tabiki baska doktora gidebilirsin ne var bunda bi sonraki ay yine kendi doktoruna gidersinyaa ben size bir şey danışcam. şimdi doktor randevularına bakıyorum da cuma cumartesiye benim doktor ya izinli ya da randevusu dolu. 23ü de işe döncem 2 haftadır yokum diye asla izin alamam. cumartesi başka doktora gitsem etik dışı mı davranmış olurum acaba yoksa gereksiz duygusal bağ mı kurdum doktorla başından her şeyi o takip etti devam etsin isterim ama bebeği merakım daha ağır basıyor iyi mi diye 1 gün daha beklemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?