2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gözün aydın canım maşallah supanallah minige

Öyle uzuncana yazmışsın ki ben halime şükretmem lazım demekkii , ama kullandıgımız ilaçların çoğu depresyon yan etkili kendi kendimize yetmiyormuş gibi birde ilaçlar ekliyor üstüne ama sıkma her zorluğun arkasında bir güzellik var. Bazen diyorum Cocukta neymiş niye istemişim sonra hemen tövbe ediyorumm dogsunlar kamyon arkası söz olarak dağa taşa ‘ÇEKTİĞİM CEFANIN CANI SAĞOLSUN, SÜRDÜĞÜM SEFANIN GÜZELLLİĞİNE BAKIN’ diye paylaşıcam

Ahh canım benim seni bi de covid de etkiledi tabi. İnan geçiyo ama işte o zamanın hemen gelmesi lazım kızımda 3,5 ayngibi bitmişti bıçak gibi kesilmişti . İnşallah şimdi de en yakın zamanda bıçak gibi kesilir bulantılarımız

Benim de ara ara karnım ağrıyo canım bağırsaklarım da normal sayılmaz inşallah geçecek

yok mu şöyle güzel ultrason fotoları havamız değişsin eli kolu çıkmış miniş göreliiim
Randevum benimde yarın bakalim insallah guzel goruntuler verir minik

Cok gecmis olsun canim sanada bu stresli zamanlarda birde covid olmak dahada daraltir insani

Benimde gecen hafta carsamba gunu biraz kananam oldu doktorum igne yapti 2 gune lekelenme gececek dedi gecti, aksamda cok az kahverengi lekelenme olmus yine tum gece huzursuzdum surekli kontrol ediyorum var mi bisey diye cok zor surecler ya cidden surekli yatiyorum genelde

yok mu şöyle güzel ultrason fotoları havamız değişsin eli kolu çıkmış miniş göreliiim
Her ne kadar eli kolu belli olmssa da bugun ki resimlerimizz

Eklentiler

• IMG_20210813_171740.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20210813_171719.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 87
Malesef ayni kaderi yasamisiz bende su an 6. Gebeligimde ilk defa 10+5 teyim cok sukur Allah hepimize sag salim bebeklerimize kavusmayi nasip etsin

Valla ben okuyorum sürekli buradayim ama yazmıyorum. Sürekli sikayet etmekten sıkıldım milletinde canini sıkmayayim diyorum. Milletçek depresyondayiz. Sabahtan beri ağlıyorum ne gündem sakin ne midem Nasil bir dünyaya geliyor bu bebisler Geçecek inşallah Rabbim hepimize güç kuvvet dirayet versin

Diğerleri neden düştü söylediler mi ve kaçıncı haftada oldu düşükler.. Şuan baya ilerlemiş korkmayın.. herşey Allah'tan sabır ve şükür ile sevgilerimle

benim daha da düşük canim 0,00012 gibi biseydi. henuz ilaç vermediler 2 hafta sonra tekrar bakicaklar. eger duzelme yoksa ilaç vericekler. gebelikten kaynaklandigini soyledi dr
Teşekkür ederim canım tahlili yaptırdım da doktora göstermeye gitmedim çünkü o doktora gitmek istemiyorum beni küçük gçrdü hamilemisin sen diyo şöyle adam gibi doktor bulamadım

Maşallah sübhanallah canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin
Dikkat et kendine fazla yormamaya çalış

Kızlar bugun yiğenim rahatsızlandı. Ablamlar bana gelmişlerdi şehir dışından. Doktor da yatış vermiş. Onu duyar duymaz hemen hastaneye kostuk. Sonra değerleri iyi çıktı çok şükür tekrar eve geldik ama aklım fikrim yeğenimde olunca şu saattte farketttim ki bugun hiç yorgunluk hissetmedim , midem bulanmadı.daha önceki günlerde defalarca kusup halsizlikten kendimi koltuğa zor atıyordum. Acaba dedim kendimi çok mu dinliyorum ben ? Neden böyle oldu şimdi bugunun farkı ne yani yarın sabah kalkıp da fabrika ayarlarına geri dönersem kendime kızıcam artık var bunda bi iş

ayy çok geçmiş olsun kuzu rezillik seviyoruz bence işe giderken ben de daha iyiydim 1 haftadır evde daha beter haldeyim ya haftanın getirdiği ya da evde olunca dediğin gibii dinlemekten bu haldeyiz

yaa ben size bir şey danışcam. şimdi doktor randevularına bakıyorum da cuma cumartesiye benim doktor ya izinli ya da randevusu dolu. 23ü de işe döncem 2 haftadır yokum diye asla izin alamam. cumartesi başka doktora gitsem etik dışı mı davranmış olurum acaba yoksa gereksiz duygusal bağ mı kurdum doktorla başından her şeyi o takip etti devam etsin isterim ama bebeği merakım daha ağır basıyor iyi mi diye 1 gün daha beklemek istemiyorum

karantina süren bittimi? tabiki baska doktora gidebilirsin ne var bunda bi sonraki ay yine kendi doktoruna gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…