2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ayy çok geçmiş olsun kuzu rezillik seviyoruz bence işe giderken ben de daha iyiydim 1 haftadır evde daha beter haldeyim ya haftanın getirdiği ya da evde olunca dediğin gibii dinlemekten bu haldeyiz
Teşekkürler canım benim valla seviyoz rezilliği bulantı olsun yorgunluk olsun bizim işler bunlar bak bugun olmadı altında bişey arıyom yarın bulunur gelir son güncelleme olarak üstüne katlaya katlaya yerlere serilir şikayet ederim sonra

Canım nolcak ki diğer gittiğinde dersin işten izin alamadım size de uygun yer bulamadım dersin

Git tabi olur mu öyle şey. Benim doktor dolu olsa da bazen aradan alabiliyo belki kendisiyle konuşursan ctesi araya sıkıştırır seni. Ama yapamazsa da en doğal hakkın senin başka doktora gidip bebeğini görmek kuzum. İçinin rahatlığını hiç bişeye değişme

karantina süren bittimi? tabiki baska doktora gidebilirsin ne var bunda bi sonraki ay yine kendi doktoruna gidersin
yok kuzum daha önümüzdeki hafta da eve hapisim 21ine randevu bakıyorum heralde benimki 4 günü bağlayıp izin almış. ikili test mevzularını konuşacaktık geçen hafta, malum olay oldu şimdi sonraki ay gittiğimde tersler mi acaba diye çekindim istanbul doktor önerileri alırım o zaman :d florya medikal park hüseyin cengiz, ataşehir medicana sibel zorbaş araştırdım ama önereceğiniz doktorlar varsa tontiler alayım randevu

o taraflarda hiç bilgim yok maalesef kelin ilscı olsa kendi başına sürermiş daha kendime doktor bulamadım
ay terslerse de gitmezsin daha doktor mu kalmadı parayı veriyorsun terslemek ne alaka keyfinden gitmemezlik yapmıyosun

sen istanbulda nerdesin? leventte oturuyorum aslında da iyi doktor olsun yeter gitcem artık iki tarafta 45 dk gösteriyor

Bugün ilk defa akşam yemek yedim ya.Ilk defa canim bisey istedi.Ve kv yapmis sagolsun.Aksam bulantim da yoktu.Gunlerdir bulantidan açlık sınırında yaşıyordum.Sabah tartildim Toplam 4kg vermisim.Buyumeyecek diye korkuyorum benim min-nak.Zaten 1gun iyi 1gun kötü geçiyor bakalım günler.

bu akşam başımıza taş yağacak gerçekten grupça bilgisayar ekranına bakacak kadar bile halim olmuyordu hem yemek yedim hem su içiyorum hem aktifleştim tekrar. uyumak istemiyorum sabah bu rüya bozulacak diye bende ayıptır söylemesi tadını alamasam bile köfte vs ağzıma süremiyordum zorla 4 tane yedim sevinçle eşimle sarıldık yedim ve kusmadım inanılmaz diye

Koptum valla Sevinçle sarildik falan.
Maşallah hepimize.Hep bulan kus nereye kadar ya.Inan banada kv falan aman yüzüne can geldi diyo.Bugun minnaklar musade vermiş bize.

Koptum valla Sevinçle sarildik falan.
Maşallah hepimize.Hep bulan kus nereye kadar ya.Inan banada kv falan aman yüzüne can geldi diyo.Bugun minnaklar musade vermiş bize.
sorma akşama kadar fenaydım ya burda duygu patlaması yaşadım artık çocuk acıdı heralde mola verdi :d

Bende hep şikayetleniyorum, herkeste var aynı şeyler ama moral bozmayım diye sessiz okuyucu tayfadanım sabah balkona çıktım tam güzel kahvaltı havası, apartmanın önünden geçen kızlar gördüm giyinmişler ne güzelcik durağa gidiyorlar. Duygulandım ya ağlama geldi bi Allahım geçsin artık şu günler bende böyle olmak istiyorum diye gerçekten beden ruh sağlığı bi bütünmüş, ruh halim bile dengesizleşti

Ohhh afiyet olsun. Minnak zaten 3-5 gram ya, dert etme senin kilo vermen etkilemez onun gelişimini

İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Doktor ne dedi, benim ki 10 gün sonra.
Başkası yapınca ben de daha kolay yiyebiliyorum. Kendim yapınca mide bulantısından hiç yiyemiyorum

Kız deli misin ne vicdan yapiyosun bebisini gormen onemli. Sonra yine her zamanki doktoruna donersin yapacak bisey yok
Doktor ne dedi, benim ki 10 gün sonra.

Başkası yapınca ben de daha kolay yiyebiliyorum. Kendim yapınca mide bulantısından hiç yiyemiyorum
Bende aksam eşim gelene kadar evde tekim annem ve kv uzaktalar. Bazen sadece salata yogurt yiyorum. Ama eşim evdeyse ya da anneme gittiysem ne yapsalar yiyorum kendim yemek yaparken tansiyonum dusuyo

Canım kanından besleniyor şuan bebelak yani onlar büyüyor maşAllah depolarımızdan, ama kendi bünyemizi düşürmemek lazım ama bende 4 kilo civarı verdim malesef ki

Günaydın herkese yaklaşık 15 gündür hiç giremedim buralara.Dedemin aniden yoğun bakıma alınması ardı dan vefatıyla çok zor bir süreçten geçtik ailece.Henuz de atlatmış değiliz .Dede diyince belki abartılı bulan olabilir ama bizim dedemiz cocuklugumuzdan bu yana hayatımızın o kadar büyük bir parçasiydi ki oğluma bile çok düşkündü Neyse çok uzatmayayım umarım herkes çok iyidir sizleri merak ettim.Ben de sanırım yaşadığım üzüntünün etkisiyle kötü rüyalar görüyorum bebeğimle ilgili de .Umarım o da iyidir. Kontrolümüz 20 sinde sabretmeye çalışıyorum.

Gayet etik yapacak bişey yok bende bir aydır kendi doktoruma gidemedim bayram sonrası kendisi olmadığı için malum kanama durumunun takibi için muayene ve kontrole iki kez farklı doktora gitmiş bulundum. Bugün bir ay üstüne kendi doktoruma gidicem

Normal diyet listesine biraz porsiyon artırdı fotoğraf çeker atarım buraya
Teşekkür ederim çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…