Teşekkürler canım benimayy çok geçmiş olsun kuzu rezillik seviyoruz benceişe giderken ben de daha iyiydim 1 haftadır evde daha beter haldeyim ya haftanın getirdiği ya da evde olunca dediğin gibii dinlemekten bu haldeyiz
Canım nolcak ki diğer gittiğinde dersin işten izin alamadım size de uygun yer bulamadım dersinyaa ben size bir şey danışcam. şimdi doktor randevularına bakıyorum da cuma cumartesiye benim doktor ya izinli ya da randevusu dolu. 23ü de işe döncem 2 haftadır yokum diye asla izin alamam. cumartesi başka doktora gitsem etik dışı mı davranmış olurum acaba yoksa gereksiz duygusal bağ mı kurdum doktorla başından her şeyi o takip etti devam etsin isterim ama bebeği merakım daha ağır basıyor iyi mi diye 1 gün daha beklemek istemiyorum
Git tabi olur mu öyle şey. Benim doktor dolu olsa da bazen aradan alabiliyo belki kendisiyle konuşursan ctesi araya sıkıştırır seni. Ama yapamazsa da en doğal hakkın senin başka doktora gidip bebeğini görmek kuzum. İçinin rahatlığını hiç bişeye değişmeyaa ben size bir şey danışcam. şimdi doktor randevularına bakıyorum da cuma cumartesiye benim doktor ya izinli ya da randevusu dolu. 23ü de işe döncem 2 haftadır yokum diye asla izin alamam. cumartesi başka doktora gitsem etik dışı mı davranmış olurum acaba yoksa gereksiz duygusal bağ mı kurdum doktorla başından her şeyi o takip etti devam etsin isterim ama bebeği merakım daha ağır basıyor iyi mi diye 1 gün daha beklemek istemiyorum
yok kuzum daha önümüzdeki hafta da eve hapisimkarantina süren bittimi? tabiki baska doktora gidebilirsin ne var bunda bi sonraki ay yine kendi doktoruna gidersin
o taraflarda hiç bilgim yok maalesefyok kuzum daha önümüzdeki hafta da eve hapisim21ine randevu bakıyorum heralde benimki 4 günü bağlayıp izin almış. ikili test mevzularını konuşacaktık geçen hafta, malum olay oldu şimdi sonraki ay gittiğimde tersler mi acaba diye çekindim istanbul doktor önerileri alırım o zaman :d florya medikal park hüseyin cengiz, ataşehir medicana sibel zorbaş araştırdım ama önereceğiniz doktorlar varsa tontiler alayım randevu
sen istanbulda nerdesin? leventte oturuyorum aslında da iyi doktor olsun yeter gitcem artık iki tarafta 45 dk gösteriyoro taraflarda hiç bilgim yok maalesefkelin ilscı olsa kendi başına sürermiş daha kendime doktor bulamadım
ay terslerse de gitmezsin daha doktor mu kalmadı parayı veriyorsun terslemek ne alaka keyfinden gitmemezlik yapmıyosun
bu akşam başımıza taş yağacak gerçekten grupça bilgisayar ekranına bakacak kadar bile halim olmuyordu hem yemek yedim hem su içiyorum hem aktifleştim tekrar. uyumak istemiyorum sabah bu rüya bozulacak diyeBugün ilk defa akşam yemek yedim ya.Ilk defa canim bisey istedi.Ve kv yapmis sagolsun.Aksam bulantim da yoktu.Gunlerdir bulantidan açlık sınırında yaşıyordum.Sabah tartildim Toplam 4kg vermisim.Buyumeyecek diye korkuyorum benim min-nak.Zaten 1gun iyi 1gun kötü geçiyor bakalım günler.
Koptum vallabu akşam başımıza taş yağacak gerçekten grupça bilgisayar ekranına bakacak kadar bile halim olmuyordu hem yemek yedim hem su içiyorum hem aktifleştim tekrar. uyumak istemiyorum sabah bu rüya bozulacak diyebende ayıptır söylemesi tadını alamasam bile köfte vs ağzıma süremiyordum zorla 4 tane yedim sevinçle eşimle sarıldık yedim ve kusmadım inanılmaz diye
sorma akşama kadar fenaydım ya burda duygu patlaması yaşadım artık çocuk acıdı heralde mola verdiKoptum vallaSevinçle sarildik falan.
Maşallah hepimize.Hep bulan kus nereye kadar ya.Inan banada kv falan aman yüzüne can geldi diyo.Bugun minnaklar musade vermiş bize.
Ohhh afiyet olsun. Minnak zaten 3-5 gram ya, dert etme senin kilo vermen etkilemez onun gelişiminiBugün ilk defa akşam yemek yedim ya.Ilk defa canim bisey istedi.Ve kv yapmis sagolsun.Aksam bulantim da yoktu.Gunlerdir bulantidan açlık sınırında yaşıyordum.Sabah tartildim Toplam 4kg vermisim.Buyumeyecek diye korkuyorum benim min-nak.Zaten 1gun iyi 1gun kötü geçiyor bakalım günler.
Doktor ne dedi, benim ki 10 gün sonra.İkili tarama testi yaptıran varmı acaba, Doktor tam yapacakti beş gün sonra gel dedi ama ense ölçüsü 2.5 dedi internetten baktığımda riskli diyor çok morelim bozuldu
Başkası yapınca ben de daha kolay yiyebiliyorum. Kendim yapınca mide bulantısından hiç yiyemiyorumBugün ilk defa akşam yemek yedim ya.Ilk defa canim bisey istedi.Ve kv yapmis sagolsun.Aksam bulantim da yoktu.Gunlerdir bulantidan açlık sınırında yaşıyordum.Sabah tartildim Toplam 4kg vermisim.Buyumeyecek diye korkuyorum benim min-nak.Zaten 1gun iyi 1gun kötü geçiyor bakalım günler.
Kız deli misin ne vicdan yapiyosun bebisini gormen onemli. Sonra yine her zamanki doktoruna donersin yapacak bisey yokyaa ben size bir şey danışcam. şimdi doktor randevularına bakıyorum da cuma cumartesiye benim doktor ya izinli ya da randevusu dolu. 23ü de işe döncem 2 haftadır yokum diye asla izin alamam. cumartesi başka doktora gitsem etik dışı mı davranmış olurum acaba yoksa gereksiz duygusal bağ mı kurdum doktorla başından her şeyi o takip etti devam etsin isterim ama bebeği merakım daha ağır basıyor iyi mi diye 1 gün daha beklemek istemiyorum
Bende aksam eşim gelene kadar evde tekim annem ve kv uzaktalar. Bazen sadece salata yogurt yiyorum. Ama eşim evdeyse ya da anneme gittiysem ne yapsalar yiyorumDoktor ne dedi, benim ki 10 gün sonra.
Başkası yapınca ben de daha kolay yiyebiliyorum. Kendim yapınca mide bulantısından hiç yiyemiyorum
Canım kanından besleniyor şuan bebelakBugün ilk defa akşam yemek yedim ya.Ilk defa canim bisey istedi.Ve kv yapmis sagolsun.Aksam bulantim da yoktu.Gunlerdir bulantidan açlık sınırında yaşıyordum.Sabah tartildim Toplam 4kg vermisim.Buyumeyecek diye korkuyorum benim min-nak.Zaten 1gun iyi 1gun kötü geçiyor bakalım günler.
Gayet etik yapacak bişey yok bende bir aydır kendi doktoruma gidemedim bayram sonrası kendisi olmadığı için malum kanama durumunun takibi için muayene ve kontrole iki kez farklı doktora gitmiş bulundum. Bugün bir ay üstüne kendi doktoruma gidicemyaa ben size bir şey danışcam. şimdi doktor randevularına bakıyorum da cuma cumartesiye benim doktor ya izinli ya da randevusu dolu. 23ü de işe döncem 2 haftadır yokum diye asla izin alamam. cumartesi başka doktora gitsem etik dışı mı davranmış olurum acaba yoksa gereksiz duygusal bağ mı kurdum doktorla başından her şeyi o takip etti devam etsin isterim ama bebeği merakım daha ağır basıyor iyi mi diye 1 gün daha beklemek istemiyorum
Evt gercektende öyle. İlk hamileliğimde de öyle his etmiştim. Tatil falan düşünüyorsanız un uygun zaman bu zaman.
Ama covid yüzünden tatil ne kadar doğru olur bunu da bilmiyorum.
Bizim burda hamilelerede aşı yasak yapılmıyor.
Teşekkür ederim çok sevinirimNormal diyet listesine biraz porsiyon artırdı fotoğraf çeker atarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?